Life & Business coaching

Business, Body & Mind

VAN DROMEN NAAR DOEN …

Life & Businesscoaching om jouw visie, droom en passie grootst te maken

Businesscoaching waarin jij centraal staat. Niet alleen jouw bedrijf, maar ook jij zelf als mens. Je lichaam is jouw unieke bron van energie. Zuivere energie die we gaan inzetten om van jouw bedrijf een succes te maken. Door bewust aandacht te geven aan je lichaam ga je bruisen van energie. De energie die maakt dat jij een magneet wordt voor jouw ideale klant.

Femme Vitale, de onweerstaanbare klantmagneet

Jouw missie, jouw boodschap zijn belangrijk. Jouw favoriete klanten staan al op je te wachten. Ze hebben je nodig zodat ook zij hun dromen waar kunnen maken.

Maar hoe zet je jouw missie en visie om naar je eigen bedrijf? Hoe ga je van willen en hopen naar het doen? Hoe stap je over je onzekerheid heen en maak je jezelf zichtbaar voor jouw ideale klant? Hoe kan het toch dat je zo hard werkt, maar het resultaat nog steeds uitblijft? Het ploeteren, de struggles, de onzekerheid, keer op keer de vraag ‘Hoe ….’

Start before you’re ready

De ‘HOE-vraag’ gaan we vertalen naar jouw unieke ‘Why’. Door met je te praten, je vragen te stellen, kom jij los, stel ik je open. Ik kan goed zien wie jij bent, haar jouw sterke punten naar boven. We gaan jouw innerlijke bron van kracht aanboren zodat jij jouw plannen omzet naar een succesvolle business.

Club Femme Vitale is het nieuwe ondernemen, ondernemen vanuit wie jij bent, persoonlijke groei, van binnen naar buiten, vertrouwen op je intuïtie, werken en groeien vanuit fun. Je Body, Mind en Business afgestemd op wie jij bent, jouw doel, de toekomst die voor je ligt.

Mindshift

Ondernemen is een mooi avontuur. Je hoeft niet langer te zoeken, te wachten tot je website af is of nog die ene cursus te volgen. Vanuit jouw verlangen gaan we de wet van de aantrekking voor je laten werken. Door liefdevol om te gaan met jouw body en mind, komt de energie vrij die nodig is om de juiste energie mee te geven aan jouw gedachtes. Zijn deze op elkaar afgestemd dan gaat de universele wet van de aantrekking voor jou werken.

Ben jij er klaar voor om de regie te nemen en van je bedrijf en je leven een succes te maken…..

Moneymindset

Je mag gaan ontvangen, jouw favoriete klanten, geld, de positieve vibe, je mag jouw podium gaan pakken.

Jij wil impact maken, je ziet de mogelijkheden, de kansen, maar alle standaard adviezen benauwen je. Jij kiest je eigen pad, weg van de massa. Je wil je verbinden met jouw ideale klant, zuiver en oprecht.

Ondernemen vanuit wie jij bent

We tunen in op wat jij wil gaan bereiken. Van binnen naar buiten. We gaan werken vanuit de wet van de aantrekking. Om deze voor je te laten werken tunen we in op wat jij wil gaan bereiken. We stemmen af op wat jouw lichaam nodig heeft, zodat jij van binnenuit de energie voelt die je nodig hebt om de wet van de aantrekking voor je te laten werken.

Samen bouwen we aan jouw bedrijf en leven. Praktisch, doeltreffend, vanuit jouw waarom. Ik zet je in actie, learning by doing. Je krijgt van mij eerlijk alles wat je nodig hebt voor jouw bedrijf, social medaia, branding, je website, samen maken we de vertaalslag naar het succes waar jij nu naar verlangt.

Ik laat je over drempels stappen, maak jouw gedachtes en visie overzichtelijk tot een praktisch en werkbaar plan. Ze zet je aan om nu echt de regie te pakken en in actie te komen. Stap voor stap van binnen naar buiten! The Femme Vitale die vanuit haar zuivere energie een onweerstaanbare magneet is voor haar klanten.

Hi, ik ben Claudia, geboren onderneemster, Body-, Mind en Businesscoach, Femme Vitale, founder van de Vrouw in Balans methode, getrouwd, moeder, levensgenieter.

Als 20 jarige kreeg ik de kans om samen met mijn vader een miljoenenbedrijf op te bouwen. Van mijn vader leerde ik denken vanuit het ‘waarom’ en de wet van de aantrekking. Onder toeziend oog van haar vader bouwde ik dit bedrijf uit tot een groot succes. De markt werd stap voor stap veroverd. Na enkele jaren marktleider te zijn geweest werd het bedrijf succesvol verkocht.

In 2007 startte ik samen met mijn man een ICT bedrijf. Kort na de start van het bedrijf begon de financiële crisis. Waar andere bedrijven moesten inkrimpen, groeide het nieuwe bedrijf door en wordt door zeer grote bedrijven ingehuurd om ICT problemen inzichtelijk te maken en op te lossen.

In 2014 opende ik de deuren van mijn coachpraktijk. In korte tijd heb ik mijn praktijk succesvol gemaakt. 

Tientallen vrouwen heb ik inmiddels als businesscoach geholpen om van hun bedrijf een succes te maken. Van startende ondernemers tot ondernemende vrouwen die al langer bezig zijn, maar tot op heden nog steeds wachten op de doorbraak.

Hoe mooi is het dat ik nu mijn talenten, gaven, kennis en kunde inzet om jou te helpen van je bedrijf een groot succes te maken. Start before you’re ready, denken vanuit jouw waarom en de wet van de aantrekking vormen de basis om jouw droom & missie te vertalen naar jouw eigen succesvolle business.

Voel je een JA, ben je die pracht vrouw met een missie, een boodschap, de visionair en voel je dat dit is waar je al die tijd al naar opzoek was …. Ik hou van transparantie, ik wil dat jij jezelf bent.

Niet het standaard programma, maar eerlijk, oprecht, zuiver. Ondernemen vanuit wie jij bent, de verdieping, impact maken. Jij mag jezelf zijn.

Ik pak het anders aan.

Je krijgt 6 1-op-1 samenwerkdagen. Tijdens deze dagen gaan we intensief en praktisch aan de slag met jouw business. Het nieuwe ondernemen, ondernemen vanuit wie jij bent, persoonlijke groei, van binnen naar buiten, vertrouwen op je intuïtie, werken en groeien vanuit fun. Je Body, Mind en Business afgestemd op wie jij bent, jouw doel, de toekomst die voor je ligt.

Tweewekelijks spreken we elkaar via beeldbellen om ervoor te zorgen dat jouw plan top of mind blijft. Ik geef je alle handvatten die je nodig hebt om jouw leven en business tot een succes te maken.

Club Femme Vitale

Body, Mind & Businesscoaching, jouw route naar succes

Jouw investering

€ 4997,–*

of 6 termijnen van € 875,–*

Wil je weten of wij een match zijn?

Klik op de knop hieronder en vul de vragen in. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op voor het inplannen van een call om te kijken of wij een match zijn.

* excl. btw

Share This