Claudia Vesters

Over Claudia

– 39 kilo, gewicht- & hormoonexpert

Founder Vrouw in Balans Lifestyle

p.s. Liever zeg ik altijd ‘Ik ben (h)eerlijk gezond slank leven expert’

Hoe het allemaal begon

De basis van de ‘Vrouw in Balans’-methode is ontstaan in 2014 en is uitgegroeid tot een unieke methode voor de vrouw die een gezonde ‘dieetvrije’ relatie met eten en zichzelf wil creëren. Voor de vrouw die zonder dieet blijvend haar ideale gewicht wil bereiken. Dat jaar startte ik mijn aanvankelijke bedrijf ‘Bourgondische Afvallen’ vanuit huis. Destijds was er één pijler en dat was afvallen zonder dieet met (h)eerlijk eten uit de supermarkt. Tegenwoordig is mijn methode veel meer dan alleen maar afvallen zonder dieet. Mijn methode is uitgegroeid tot de ‘Vrouw in Balans’-methode met de drie belangrijke pijlers Voeding, Hormonen en Brein.

Claudia Vesters Over Mij Samen 2

Ik werd alleen maar zwaarder

Ik had het helemaal voor elkaar. Ik was gelukkig getrouwd en moeder van twee fantastische jongens. Toch had  ik jarenlang een droom. Een droom die uiteindelijk waarheid is geworden. Jarenlang worstelde ik met mijn gewicht en alle gevoelens die hierbij kwamen kijken. Ik werd alleen maar zwaarder. Ik droomde ervan om een gezonde, energieke vrouw te zijn met een lichaam en gewicht dat me wel gelukkig zou maken. Net als veel vrouwen was ik jarenlang op zoek geweest naar ‘het wonderdieet’. Een dieet waarmee ik kon afvallen en definitief afscheid kon nemen van mijn (vr)eetbuien. In 2013 was ik het helemaal beu. Ik besloot de strijd te staken en ging me alleen nog maar richten op dat wat ik wilde in het leven. En dat was, en is nog steeds, om een gezonde, energieke, vrije vrouw te zijn met een gezond gewicht, de vrouw uit mijn dromen. Dit besluit, op dat moment, heeft me ertoe gebracht dat ik een gezonde ‘dieetvrije’ relatie met eten en mezelf heb gecreëerd. Ik viel 39 kilo af en ben gezonder en energieker dan ooit. Ik heb nu het blijvende, gezonde, slanke leven waar ik altijd van droomde.

Als honger niet het probleem is, is eten niet de oplossing

– Claudia Vesters

Alle puzzelstukjes bij elkaar

Na mijn eigen succesvolle transformatie ben ik op zoek gegaan om alle puzzelstukjes bij elkaar te brengen die voor dit blijvende resultaat hebben gezorgd. Tegenwoordig ben ik, naast ‘ervaringsexpert’, afgestudeerd als Hormoontherapeut, orthomoleculair Voedingscoach en droomdoelen coach.

De ‘Vrouw in Balans’-methode brengt de drie elementen van Voeding, Hormonen en Brein samen, zodat de strijdbijl met eten definitief begraven kan worden. En er zo een nieuwe gezonde ‘dieetvrije’ relatie met eten en jezelf kan worden gecreëerd die voor meer geluk, vrijheid en gezondheid gaat zorgen. Inmiddels heb ik met mijn methode al honderden vrouwen gecoacht om af te vallen zonder dieet èn met het creëren van een gezonde relatie met eten en zichzelf. Daarnaast heb ik gesproken op diverse beurzen, events en heb ik mijn bijdrage mogen leveren aan diverse artikelen in de media.

Claudia Vesters Over Mij Samen

De Vrouw in Balans methode, is de unieke, onderscheidende succesformule voor een (h)eerlijke gezonde relatie met eten en jezelf geworden

N

Voeding

Het is de kracht van (h)eerlijke voeding die je hormonen in balans brengt.

N

Hormonen

Het zijn je hormonen die in je lichaam bepalen hoe je je voelt. Of je vet verbrandt of opslaat. Of je uitgerust of moe bent.

N

Brein

Het zijn de woorden die je aan jezelf vertelt die je helpen om oude gedachtes, gewoontes en patronen te doorbreken en te transformeren naar wat jij wel wilt bereiken.

Gewichtsverlies
Claudia Vesters 7
Claudia Vesters 6
Gezond leven

Waar ik in geloof

N

Dat niks zo lekker smaakt als (h)eerlijk gezond slank leven. Ja, hier dacht ik ‘vroeger’ anders over, maar sinds ik het zelf ten volste leef is dit waar ik in geloof.

N

Verleg de aandacht in je leven naar hoe jij je wel wilt voelen. Het is zo makkelijk om te blijven hangen in ‘oude pijn, verdriet, alles wat je is overkomen of wat het leven je heeft aangedaan’. Maar wat schiet je hiermee op? Het verleden kan je niet meer veranderen. Het is wat het is. Het enige dat je wel kan veranderen is je toekomst. Hoe wil jij je toekomstige leven leven?

N

Je hersenen zijn plastisch, dat wil zeggen, je kan altijd nieuwe dingen leren. Je bent nooit te oud om te leren.

N

Liefdevol jezelf op de eerste plek zetten is liefdevol egoïsme en dat is goed. Want als jij goed voor jezelf zorgt, kan je pas goed voor een ander zorgen.

N

Wij ouders, zijn het voorbeeld voor de toekomstige generatie(s). Het is aan ons om het voorbeeld te geven, ze te leren en er zo voor te zorgen dat zij kunnen opgroeien tot gezonde energieke volwassenen.

Claudia Vesters Over mij Samen 3 (1)

Ik help vrouwen om blijvend af te vallen zonder dieet. Met mijn kennis, kunde en ervaring coach ik vrouwen die verlangen naar een gezonde, bevrijdende relatie met eten en zichzelf. Ik coach hen naar een leefstijl die wel echt gelukkig maakt. Omdat een (h)eerlijke gezonde leefstijl meer is dan afvallen alleen.

Wil je kennismaken? Plan dan een gratis digitale koffiedate.

Afvallen zonder honger
Claudia Vesters oud
Claudia Vesters 5
Hormoonbalans