Over Claudia

– 39 kilo, gewicht- & hormoonexpert

Founder & Auteur Vrouw in Balans Methode

Hoe het allemaal begon

Hoe het begon

Ik had het helemaal voor elkaar. Ik was gelukkig getrouwd en moeder van twee fantastische jongens. Toch had  ik jarenlang een droom. Een droom die uiteindelijk waarheid is geworden. Jarenlang worstelde ik met mijn gewicht en alle gevoelens die hierbij kwamen kijken. Ik werd alleen maar zwaarder. Ik droomde ervan om een gezonde, energieke vrouw te zijn met een lichaam en gewicht dat me wel gelukkig zou maken. Net als veel vrouwen was ik jarenlang op zoek geweest naar ‘het wonderdieet’. Een dieet waarmee ik kon afvallen en definitief afscheid kon nemen van mijn (vr)eetbuien. In 2013 was ik het helemaal beu. Ik besloot de strijd te staken en ging me alleen nog maar richten op dat wat ik wilde in het leven. En dat was, en is nog steeds, om een gezonde, energieke, vrije vrouw te zijn met een gezond gewicht, de vrouw uit mijn dromen. Dit besluit, op dat moment, heeft me ertoe gebracht dat ik een gezonde ‘dieetvrije’ relatie met eten en mezelf heb gecreëerd. Ik viel 39 kilo af en ben gezonder en energieker dan ooit. Ik heb nu het blijvende, gezonde, slanke leven waar ik altijd van droomde.

Alle puzzelstukjes bij elkaar

Nadat ik zelf zoveel was afgevallen vroegen vrouwen mij om hulp. Deze hulp wilde ik ze wel geven, maar omdat ik van mening ben dat ‘gezondheid je kostbaarste bezit is’ wilde ik dit niet alleen vanuit mijn eigen ervaring gaan doen. Ik wilde alles weten over voeding, hormonen en gedrag dat ik na de opleiding tot gewichtsconsulente, ook de opleidingen Orthomoleculaire Voeding, Trainer Hormoonfactor, Hormoontherapeut, Positieve Psychologie succesvol heb afgerond.  

Al mijn kennis en ervaringen heb ik samengebracht in de ‘Vrouw in Balans’-methode. Het brengt de drie elementen van Voeding, Hormonen en Brein samen, zodat de strijdbijl met eten definitief begraven kan worden. En er zo een nieuwe gezonde ‘dieetvrije’ relatie met eten en jezelf kan worden gecreëerd die voor meer geluk, vrijheid en gezondheid gaat zorgen. Inmiddels heb ik met mijn methode al honderden vrouwen gecoacht om af te vallen zonder dieet èn met het creëren van een gezonde relatie met eten en zichzelf. Daarnaast heb ik gesproken op diverse beurzen, events en heb ik mijn bijdrage mogen leveren aan diverse artikelen in de media.

Good Food Good Mood
Gewichtsverlies
Claudia Vesters 7
Claudia Vesters 6
Nooit meer op dieet

Waar ik in geloof

N

Dat niks zo lekker smaakt als (h)eerlijk gezond slank leven. Ja, hier dacht ik ‘vroeger’ anders over, maar sinds ik het zelf ten volste leef is dit waar ik in geloof.

N

Verleg de aandacht in je leven naar hoe jij je wel wilt voelen. Het is zo makkelijk om te blijven hangen in ‘oude pijn, verdriet, alles wat je is overkomen of wat het leven je heeft aangedaan’. Maar wat schiet je hiermee op? Het verleden kan je niet meer veranderen. Het is wat het is. Het enige dat je wel kan veranderen is je toekomst. Hoe wil jij je toekomstige leven leven?

N

Je hersenen zijn plastisch, dat wil zeggen, je kan altijd nieuwe dingen leren. Je bent nooit te oud om te leren.

N

Liefdevol jezelf op de eerste plek zetten is liefdevol egoïsme en dat is goed. Want als jij goed voor jezelf zorgt, kan je pas goed voor een ander zorgen.

N

Wij ouders, zijn het voorbeeld voor de toekomstige generatie(s). Het is aan ons om het voorbeeld te geven, ze te leren en er zo voor te zorgen dat zij kunnen opgroeien tot gezonde energieke volwassenen.

Claudia en haar lief
Afvallen zonder honger
Claudia Vesters oud
Claudia Vesters 5
Hormoonbalans