Dit is de korte versie van mijn verhaal.

Geboren in het najaar van 1969, opgegroeid in Brabant, getrouwd, moeder van 2 mannen, vrouwtjes van teckel Daan, gestudeerd in Arnhem, woon in het prachtige ‘s-Hertogenbosch, Frankrijk is mijn tweede thuis.

Van een gezonde klein meisje dat dacht dat ze Pipi Langkous was, groeide ik naar een vrouw van 1.60 lang met een gewicht van 96 kilo. Door mijn mindset te veranderen en te leren welk eten mijn lichaam nodig had ben ik ‘voorgoed’ 39 kilo kwijt geraakt.

Ik ben Claudia, een gezonde, energieke, vrouw. Zit heerlijk in mijn vel en kleding en bruis van energie. Je mag mij gerust de Vrouw in Balans noemen. Want dit is wie ik ben geworden. 

Hi, ik ben Claudia. En ik stond ooit op het punt waar jij nu staat ….

Ik was best wel blij met wie ik was, mijn leven en toch baalde ik van mijn gewicht, mijn lijf. Al die kilo’s die ik iedere dag opnieuw zag, voelde. De kilo’s waarvan ik hoopte dat ik op een ochtend wakker zou worden en ze ineens verdwenen waren.

Het gebeurde niet. Sterker nog, ieder jaar kwamen er weer een paar bij. Tot het moment dat ik besloot dat ik de gezonde, energieke en fitte versie van mezelf wilde zijn. Afscheid nemen van de kilo’s en leren welk eten ik dan wel nodig had. 

Die dag begon mijn nieuwe leven. Ik ging op onderzoek uit, schakelde hulp in en nam stap voor stap afscheid van mijn kilo’s, mijn oude overtuigingen, gedachtes. Ik ging denken, leven en eten als de vrouw die ik in mijn dromen had gezien. De gezonde, energieke, fitte en vooral ook slankere versie van mezelf. De vrouw die bruist van energie, zelfverzekerd is, lekker in haar vel en kleding zit en vooral ook ‘normaal’ kan eten.

Op deze manier nam ik voorgoed afscheid van mijn kilo’s, 39 in totaal. In ruil daarvoor kreeg ik een gezond en energiek lichaam terug. Ik leef, ik eet, ik geniet en kies zelf hoe ik mij wil voelen.

Natuurlijk werd ik niet de ‘gezonde, fitte, energieke vrouw’ van de ene op de andere dag. Met vallen en opstaan ben ik deze vrouw geworden. Mijn verhaal deel ik met je, mijn zoektocht naar de balans van een gezond en energiek leven met normaal eten uit de supermarkt. Ik weet dat jij het ook kan, want als het mij is gelukt, dan kan jij het ook!

Ik dacht altijd dat ik de enige was die het niet wist.

Het kwartje viel toen steeds meer vrouwen mij om hulp vroegen. Ik was dus niet de enige die hiermee aan het worstelen was. Op dat moment besefte ik mij dat mijn verhaal uniek is, ik was ontsnapt uit het de vicieuze cirkel van dieet denken. Ik besloot om wat ik had geleerd door te gaan geven en besloot de opleiding tot gewichtsconsulent te gaan volgen. Dit was het begin, hierna heb ik mijn kennis uitgebreid met opleidingen over (orthomoleculaire) voeding, mindset, coaching, hormonen, leefstijl. Zo werd ik Body, Mind, Hormoon expert.

Afvallen is meer dan alleen maar anders eten

Met Vrouw in Balans komt alles samen. Mijn kennis en ervaringen heb ik, met jou in gedachten, samengebracht in mijn methode Vrouw in Balans.

Ik help je graag. Ik ga je niet vertellen dat het simpel is. Wil je echt veranderen dan kost dat tijd. Met Vrouw in Balans geef ik je een praktische, doelgerichte en persoonlijke aanpak. Want jij bent uniek. Je ontwikkelt de leefstijl, nieuwe gewoontes en slanke mindset die past de vrouw die jij wil zijn. Je leert bewuste keuzes maken die passen bij hoe jij je wil voelen, jouw levensstijl en de realiteit.

Kies je Vrouw in Balans, dan gaan we samen aan de slag. Online of met hulp van mij, jij kiest. Ik geloof in jou mooie vrouw, in jouw kracht. Als ik het kan, kan jij het zeker!

Mijn CV

Mijn ‘gezonde CV’ begint in 2012. Dit jaar begon mijn zoektocht naar de waarheid over voeding, mindset en de realiteit. Sindsdien heb ik uren geinvesteerd in onderzoeken, studeren, ontdekken, proberen en natuurlijk het coachen van honderden vrouwen.

Naast ervaringsexpert heb ik inmiddels al heel veel studies succesvol afgerond, ik volg na-, bijscholing, ga graag naar lezingen, congressen, alles wat nodig is om mijn kennis op peil te houden. Al mijn kennis, mijn eigen ervaringen heb ik samengebracht in de Vrouw in Balans methode. Ik schreef deze met jou in mijn gedachte.

Doordat ik zelf jarenlang heb geworsteld (zowel fysiek als mentaal) met mijn gewicht, net als jij een druk leven heb, weet ik waar je tegenaan loopt. Ik heb alles wat ik weet, heb geleerd door mijn opleidingen en de weg die zelf heb afgelegd vertaald in praktische stappen, oplossingen, gebaseerd op het echte leven, de realiteit.

Mijn studies:

Gewichtsconsulent

Trainer/Coach ‘Het Geheim van Slanke Mensen’

Droomdoelencoach

Orthomoleculaire voeding

‘Spirit Junkie’, Gabrielle Bernstein

Toeristisch Management

NLP

Trainer Hormoonfactor

Hormoontherapeut i.o.

Businesscoaching, commercieel en marketing

Diverse nascholingen op het gebied van Mind, Body, Hormonen, Darmen, Voeding ….

Ik vertel je graag het hele verhaal van mijn leven …

De dag dat ik besloot om te gaan leven als de vrouw die ik wilde zijn, is mijn leven voorgoed veranderd. Ik weet nu dat ik het wel waard ben. Dat door goed voor jezelf te zorgen je anderen juist kan geven wat ze nodig hebben.

Mijn leven was mooi. Met liefde heb ik voor mijn gezin gezorgd. Dankbaar heb ik de zorg voor mijn ouders op mij genomen. Ik gaf veel aan anderen, maar was mezelf compleet verloren. Ik wist als het ware niet meer wie ik was, wie ik wilde zijn. De laatste woorden die mijn vader tegen mij sprak brachten daar verandering in. Hij zei: “Claudia, doe wat je zegt dan lieg je niet”. De woorden deden mij beseffen dat het tijd was om voor mijzelf te kiezen. Om van mezelf te gaan houden. Dankzij deze woorden heeft mijn leven een andere betekenis gekregen. Ik ben nu de gezonde, fitte, ondernemende versie van mijzelf.

Nu ik mijn droom waar heb gemaakt doe ik waar ik blij van word. Door de energie die ik hierdoor iedere dag opnieuw weer krijg, kan ik mijn gezin en mijn dierbaren geven wat ze nodig hebben. Van mijn droom heb ik mijn werk gemaakt. Ik mag nu iedere dag opnieuw vrouwen helpen die ook gezond, fit en krachtig willen worden, waardoor ze weer gaan stralen en genieten van alles wat het leven ze te bieden heeft.

Die dag dat ik het besluit nam om mijn leven om te gooien, is ‘life changing’ geweest. Ik kan het niet anders noemen. Loslaten wat ik altijd had gedaan was eng. Voor mij betekende dit dat ik moest gaan praten en dat ik niet langer mijn gevoelens kon wegeten. Maar ook dat ik keuzes moest gaan maken. Wat wilde ik nu echt, wat kon ik, wat was mijn passie? En zo waren er nog veel meer puzzelstukjes die opgelost moesten worden.

De negatieve ervaringen uit mijn verleden overschaduwden compleet alle mooie ervaringen. Het leek wel of ik die was vergeten. Maar wat nou als ik ze kon herontdekken, die momenten waarop ik merkte dat ik wel de moeite waard was? Als graven naar verborgen schatten  ben ik stap voor stap aan de slag gegaan om ze te vinden. En ik vond ze! Deze schatten waren zo waardevol dat zij mij de energie gaven om mijn droom waar te maken. Mijn droom om fitter, gezonder en energieker te zijn. Om mij zo vrij te voelen dat ik in bikini op het strand durfde te liggen.

Naast dat ik met mijn eetgewoontes aan de slag ben gegaan, heb ik ook goed gekeken wat ik met de rest van mijn leven wilde doen. De kinderen gingen hun eigen weg. Mijn man was veel aan het werk en ik … ik zorgde ervoor dat het huishouden bleef draaien, dat iedereen kon doen wat hij wilde doen. Ondertussen verwaarloosde ik mezelf.

Vanaf het moment dat ik besloot om mijn droom waar te maken, veranderde er echt iets. Dag na dag voelde ik mij fitter, gezonder en energieker worden. Ik ging weer stralen en leerde weer oprecht te genieten van het leven. Er waren ook dagen dat het minder ging, zo is nu eenmaal het leven. Mijn doel was zo belangrijk voor mij, ik wist dat dit mijn kans was om echt te veranderen, dat ik mij ook op dit soort dagen niet uit het veld liet slaan.

Door te gaan leven als de vrouw waar ik altijd al van had gedroomd, heb ik gekregen wat ik zo graag wilde. Ik ben nu 39 kilo lichter, heb mijn droombaan, geniet, ben gezond en voel mij vrij. Vrij omdat ik niet meer hoef te eten om gelukkig te zijn. Vrij omdat ik nu kan doen wat ik wil zonder dat mijn lichaam mij in de weg zit.

Inmiddels heb ik, dankzij mijn eigen ervaringen en alle kennis die ik nu heb, al honderden vrouwen mogen helpen om ook hun droom waar te maken. Ik heb ze mogen coachen naar de gezonde, fitte, stralende versie van zichzelf. Ik heb ze geleerd hoe ze alles kunnen en mogen weten, als ze maar weten hoeveel eten bij ze past. Door alles wat ze geleerd hebben, behouden ze moeiteloos hun gewicht, het gewicht waar zij zich prettig bij voelen. Zij zijn gaan leven als de vrouw die zij willen zijn, dat is waar het allemaal omdraait! Mogen zijn wie je wil zijn, het leven leven dat je wil leven!

× Hoe kan ik je helpen? Available from 08:00 to 18:00
Share This