De Online

Gezond Slank Leven Cursus

Stap in het leven van de gezonde, energieke, slanke(re) vrouw, ook als je het nog niet bent! In 6 lessen leer je te gaan leven als deze vrouw, verander je jouw mindset en brengen we je hormonen in balans.

De Online Gezond Slank Leven Cursus start vrijdag 5 januari 2024!

MINDSET | VOEDING | HORMONEN

Online Cursus Blijvend en Gezond Afvallen

“Leef als de gezonde, energieke, slanke vrouw, ook als je het nog niet bent”.

Stel je eens voor hoe het voor je zijn als je …

Gewoon weer blij bent als je naar jezelf kijkt in de spiegel.

Eindelijk dat fijne gewicht hebt bereikt dat goed voelt voor jou! En gewoon de kleding kan dragen waar je zo naar verlangt, in de maat die je wel blij maakt.

Een positieve, gezonde relatie met eten en je lichaam hebt.

Je hormonen voor je werken en verlost bent van vervelende kwaaltjes en klachten waarvan iedereen zegt dat je ze maar moet accepteren of waarvan je denkt dat ze nu eenmaal horen bij het ouder worden.

Alle kennis over voeding hebt zodat je zelf de regie hebt over wat je eet en zonder zorgen kan genieten als je gaat uit eten.

Zonder schuldgevoel kan genieten van lekker en voldoende eten.

De gezonde slanke mindset hebt, voor de rest van je leven, die al de gezonde slanke vrouwen ook hebben.

Niet meer de hele dag met eten bezig bent, verlost bent van alle energievretende gedachtes hierover.

becoming you

Hoe fijn zou het voor je zijn om in 6 weken praktische, eenvoudige, (h)eerlijke stappen alles te leren over je mind, hormonen en voeding en om zo de gezonde, slanke, energieke vrouw te worden van jouw dromen? En dat met (h)eerlijk eten uit de supermarkt!

De online Gezond Slank Leven cursus vindt plaats in een besloten Instagramgroep! We starten 5 januari en iedere week is er een live online les/coachsessie met Claudia.

Ik kan niet wachten om aan jou de formule te gaan leren om blijvend en gezond af te vallen. 

DE ONLINE GEZOND SLANK LEVEN CURSUS

start vrijdag 5 januari 2024!

Blijvend en Gezond Afvallen

6 Online LIVE lessen. Je behoudt toegang t/m 28-02-2025

Toegang tot de  besloten Community op Instagram. Hierin worden de live lessen geven. Tijdens de live lessen is er gelegenheid om vragen te stellen aan Claudia. De live lessen worden hierna opgeslagen in Huddle zodat je ze daar terug kan kijken.

Het (digitale) Gezond Slank Leven Journal

2 gratis meditaties die je gaan helpen om jouw nieuwe duurzame gezonde, slanke leven vorm te geven (deze meditaties worden niet van jou)

Toegang tot de online leeromgeving in Huddle. Hier worden alle lessen en materialen voor je opgeslagen.

Nu voor € 127

Je kan ook in 2 termijnen betalen

Mijn verhaal, hoe ik van de obese, ongezonde vrouw die altijd aan het strijden was met eten (en alcohol) naar de gezonde, fitte, slanke vrouw ben gegaan!

Oktober 2013 was ik, voor mijn gevoel, op het dieptepunt in mijn leven aangekomen. Mijn beide ouders waren het jaar daarvoor overleden. En ik had met eigen ogen gezien wat een slechte fysieke en mentale gezondheid deed. Dit was wat ik absoluut niet wilde. In 2002 was ik al mijn zus verloren aan een erfelijke aandoening en ook dit maakte mij bang. Oktober 2013 was mijn BMI torenhoog, had ik een gevaarlijk hoge bloeddruk, darmklachten, slaapproblemen en eten (en alcohol) en ik hadden ook geen goede band. Die ene dag, oktober 2013 voelde ik dat het genoeg was geweest. Ik wilde de rest van mijn leven niet meer zijn wie ik was geworden.

Diep van binnen wist ik welke vrouw ik wel wilde zijn. Ik zag haar overal, tijdens vakanties, gewoon in de stad, op TV. Zij was gezond, fit, energiek, stralend, zelfverzekerd. Alles wat ik niet was. Oh en zij had wel een gezond gewicht. En, dit was een pijnlijke bekentenis, zij had geen eetbuien zoals ik die had …

Intuïtief Eten

Die dag nam ik het besluit om te gaan leven als die gezonde, fitte, slanke vrouw. Vervolgens begon mijn zoektocht naar wat dan wel een gezonde leefstijl was. Zo kwam ik in aanraking met voeding, de mind en hormonen.

Er ging een nieuwe wereld voor mij open. Al na een paar weken voelde ik mij een hele andere vrouw, ondanks dat ik pas een paar kilo kwijt was. Het werkte. Na een tijdje begon de buitenwereld het ook te zien en vragen te stellen. Wat ze bijna niet konden of wilde geloven was dat ik geen dieet aan het volgen was, ondanks dat wat ik deed er wel op leek, maar dat het vooral om de mindset ging.

Het maakte mij niet uit, iedere dag deed ik het werk, mijn hele mindset transformeerde, mijn hormonen kwamen tot rust en ik pelde laagje voor laagje van de kilo’s af. En het mooiste is dat ik dit deed met normaal eten uit de supermarkt.

Mijn strijd met de kilo’s en alles ellende die daarbij kwam kijken is opgelost, ik leef nu als de vrouw van mijn dromen, nee ik ben deze vrouw. En dat gun ik jou ook! De afgelopen jaren heb ik talloze studies gevolgd, van gewichtsconsulente tot hormoontherapeut. Van Spirit Junkie tot Positieve Psychologie. Uit alles wat ik heb geleerd en mijn eigen ervaringen heb ik mijn eigen Vrouw in Balans Methode ontwikkeld.

Het allergrootste cadeau is dat ik al honderden vrouwen heb mogen helpen om te gaan leven als de gezonde, energieke, slanke vrouw die ze wel willen zijn. Vrouwen die net zoals jij en ik voelen dat ze gezond, fit, energie en slank(er) oud willen worden. Dit is wat ik nu Healthy Aging noem. En om dit te gaan bereiken, moet je nu het werk gaan doen. Want als je het niet nu gaat doen, leren, wanneer dan wel ….

In 6 weken werk jij samen met gelijkgestemde vrouwen aan jouw nieuwe gezonde, slanke leefstijl!

Blijvend en Gezond Afvallen

Nu voor € 127

Je kan ook in 2 termijnen betalen

We starten deze cursus heel praktische met de basis van een (h)eerlijk gezond eetpatroon. Als jij wil afvallen dan ga ik je helpen met het afstemmen van jouw eetpatroon op de werkelijke caloriebehoefte van jouw lichaam. Geen stress of zorgen, ik coach je hier praktisch doorheen. Uiteraard krijg je een voorbeeld weekmenu, maar omdat ieder lichaam uniek is, leer ik je het helemaal zelf te doen.

Dankzij dit basis eetpatroon gaan we je hormoonhuishouding tot rustbrengen zodat je hormonen voor je gaan werken. Ik ga je leren praktisch leren hoe je hormonen werken en hoe jij met ze kan gaan samenwerken.

We gaan meteen vanaf dag 1 intensief aan de slag met je mindset. Want je gedachtes, gevoelens en emoties bepalen wat je doet. Dus ook wat je eet en drinkt. En wat je eet en drinkt, maakt wie je gaat worden.

De centrale vraag tijdens de hele cursus is ‘Wie is de gezonde, fitte, slanke vrouw die jij wel wilt zijn?’

Aan het einde van de cursus komt alles bij elkaar en ben je al goed op weg om haar te worden. Je gaat steeds meer de signalen van je lichaam en mind opmerken en dat maakt dat je uiteindelijk, net zoals het bij mij is gegaan, op gevoel kan gaan eten.

Praktische informatie

29Direct na je aanmelding ontvang je de bevestigingsmail. Dit is jouw bewijs van deelname. Kijk aub ook in je spam, soms komen mailtjes hierin terecht. We beginnen vrijdag 5 januari met een kick-off sessie. Een paar dagen eerder ontvang je per mail het (digitale) Gezond Slank Leven Journal, de link naar de besloten instagram pagina en de toegang tot de online Vrouw in Balans Bibliotheek. Maandag 8 januari is de eerste echte ‘online live les’.

Iedere week volgt er een nieuwe live les in de besloten instagram groep. De lessen zijn praktisch opgebouwd om echt stap voor stap jouw doel te gaan bereiken. Je het tot alle lessen toegang t/m 28 februari 2025. Het is wel jouw eigen verantwoordelijkheid om de cursus binnen deze termijn te volgen.

Vrijdag 5-01-2024 om 11.00 tot 11.30 uur de kick-off sessie in de besloten groep. De eerste echte online live les is maandag 8 januari van 19.30 – 20.15 uur.  De andere online live lessen zijn: Maandag 15 januari, Maandag 22 januari, Maandag 29 januari, Maandag 5 februari, Donderdag 15 februari.

De lessen zijn altijd van 19.30 – 20.15 uur, alleen de kick-off sessie is van 11.00-11.30 uur. Kun je er een keertje niet bij zijn, geen nood je kan de lessen altijd in de besloten groep terugkijken!

Creëer de gezonde slanke mindset

Doe mee, ontdek de formule om blijvend en gezond af te vallen. En wordt de gezonde, fitte, slanke vrouw waarmee jij wel op een leuke manier oud wil worden!

DE ONLINE GEZOND SLANK LEVEN CURSUS

start vrijdag 5 januari 2024!

Blijvend en Gezond Afvallen

6 Online LIVE lessen. Je behoudt toegang t/m 28-02-2025

Toegang tot de  besloten Community op Instagram. Hierin worden de live lessen geven. Tijdens de live lessen is er gelegenheid om vragen te stellen aan Claudia. De live lessen worden hierna opgeslagen in Huddle zodat je ze daar terug kan kijken.

Het (digitale) Gezond Slank Leven Journal

2 gratis meditaties die je gaan helpen om jouw nieuwe duurzame gezonde, slanke leven vorm te geven (deze meditaties worden niet van jou)

Toegang tot de online leeromgeving in Huddle. Hier worden alle lessen en materialen voor je opgeslagen.

Nu voor € 127

Je kan ook in 2 termijnen betalen

E-book Afvallen zonder Dieet

Is Gezond en Blijvend afvallen je grote wens?

Download het gratis e-magazine en laat je inspireren

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Nee, dank je wel!

× Waar kan ik je mee helpen?