Online Training

BECOMING YOU

Stap in het leven van de gezonde, energieke, slanke(re) vrouw, ook als je het nog niet bent! In 6 lessen leer je te gaan leven als deze vrouw, verander je jouw mindset en brengen we je hormonen in balans.

MINDSET | VOEDING | HORMONEN

Stel je eens voor hoe het voor je zijn als je …

Afvallen online

Gewoon weer blij bent als je naar jezelf kijkt in de spiegel.

Afvallen online

Eindelijk dat fijne gewicht hebt bereikt dat goed voelt voor jou! En gewoon de kleding kan dragen waar je zo naar verlangt, in de maat die je wel blij maakt.

Afvallen online

Een positieve, gezonde relatie met eten en je lichaam hebt.

Afvallen online

Je hormonen voor je werken en verlost bent van vervelende kwaaltjes en klachten waarvan iedereen zegt dat je ze maar moet accepteren of waarvan je denkt dat ze nu eenmaal horen bij het ouder worden.

Afvallen online

Alle kennis over voeding hebt zodat je zelf de regie hebt over wat je eet en zonder zorgen kan genieten als je gaat uit eten.

Afvallen online

Zonder schuldgevoel kan genieten van lekker en voldoende eten.

Afvallen online

De gezonde slanke mindset hebt, voor de rest van je leven, die al de gezonde slanke vrouwen ook hebben.

Afvallen online

Niet meer de hele dag met eten bezig bent, verlost bent van alle energievretende gedachtes hierover.

Intuïtief Eten

We get it that you are ‘stuck‘ doing the same old thing with no results!

It’s time to make a change…

Becoming You

De Becoming You Training bestaat uit de 6 weekse online video training en een jaar membership van de online community. Met de online training krijg je van mij alle kennis, tools en inspiratie om blijvend en gezond te gaan afvallen. We gaan jouw wens transformeren naar jouw nieuwe realiteit

Met het volgen van deze training krijg je de ‘basis’ in handen, precies zoals het bij mij ook was. Je hebt jouw doel helder voor ogen en heb de eerst resulaten al geboekt.

Na deze 6 weken begint het allemaal pas echt. Blijvend en gezond afvallen is geen quick fix methode, het is zoveel meer. Het is een commitment en gebruik maken van de kracht van de herhaling. De kracht van de herhaling heb je nodig om alles wat je hebt geleerd tot je nieuwe normaal te maken. Het is de kracht van de herhaling waarmee je de echte duurzame verandering tot stand gaat brengen. Je membership maakt dat je gecommit bent en blijft. Je kan deelnemen aan de maandelijkse online masterclasses incl Q&A. En hoe fijn is het dat je in een community bent met allemaal gelijk gestemde vrouwen!

Ik kan niet wachten om aan jou de formule te gaan leren om blijvend en gezond af te vallen.

EVERYTHING YOU NEED TO KNOW
to become the woman you want to be

DE BECOMING YOU ONLINE TRAINING

In de 6-weekse video training leer je de basis van blijvend en gezond afvallen. 

12 maanden membership van de online community incl de maandelijkse masterclasses & Q&A’s, bonus videos’ en extra inspirerende e-boeken.

u

Antwoord op je vragen, die je kan stellen in de community.

Het (digitale) Gezond Slank Leven Journal.

2 gratis meditaties die je gaan helpen om jouw nieuwe duurzame gezonde, slanke leven vorm te geven (deze meditaties worden niet van jou).

eenmalig  € 299,-

of 12 x € 29,-

It's all about the brain

Jacqueline

Lieve Claudia, even een berichtje hoe het mij gaat. Ik heb de online training (start in januari) gevolgd en ben inmiddels 10 kilo afgevallen. Ik eet elke dag lekker, eenvoudig en gezond. Soms in het weekend sta ik mijzelf iets meer toe, maar kies wel bewust en geniet er dan ook van. Maar ik merk dat ik het allemaal niet eens meer wil. Een nieuwe gewaarwording, want een paar maanden geleden wilde ik het liefst alles. Nu wil ik goed voor mijn lijf zorgen. Inmiddels al weer wat leuke nieuwe kleding gekocht en wat kun je dan blij en gelukkig worden wanneer je in de spiegel kijkt. Allemaal mooie nieuwe inzichten geleerd van jou, had ik het maar eerder geweten…. Mijn doel is om nog 5 tot 7 kilo kwijt te raken. En dat gaat lukken want het kost (bijna) geen moeite. Het dagelijks bijhouden van de caloriën geeft mij ook overzicht en zelfvertrouwen, dat het gewoon klopt wat ik doe. Ik heb het wel nodig om feeling met jou te houden en daarom volg ik je elke dag op Instagram en was ik ook heel blij dat er weer een module ((Snippets) klaar stond. Mijn brein heeft de herhaling zeker nu nog wel nodig. Je inspireert mij en ik leer van jou. Elke dag! Dank je wel hiervoor!!! Liefs van Jacqueline

Mijn verhaal, hoe ik van de obese, ongezonde vrouw die altijd aan het strijden was met eten, alcohol en zichzelf naar de gezonde, fitte, slanke vrouw ben gegaan!

Intuïtief Eten

Oktober 2013 was ik, voor mijn gevoel, op het dieptepunt in mijn leven aangekomen. Mijn beide ouders waren het jaar daarvoor overleden. En ik had met eigen ogen gezien wat een slechte fysieke en mentale gezondheid deed. Dit was wat ik absoluut niet wilde. In 2002 was ik al mijn zus verloren aan een erfelijke aandoening en ook dit maakte mij bang. Oktober 2013 was mijn BMI torenhoog, had ik een gevaarlijk hoge bloeddruk, darmklachten, slaapproblemen en eten (en alcohol) en ik hadden ook geen goede band. Die ene dag, oktober 2013 voelde ik dat het genoeg was geweest. Ik wilde de rest van mijn leven niet meer zijn wie ik was geworden.

Diep van binnen wist ik welke vrouw ik wel wilde zijn. Ik zag haar overal, tijdens vakanties, gewoon in de stad, op TV. Zij was gezond, fit, energiek, stralend, zelfverzekerd. Alles wat ik niet was. Oh en zij had wel een gezond gewicht. En, dit was een pijnlijke bekentenis, zij had geen eetbuien zoals ik die had …

Die dag nam ik het besluit om te gaan leven als die gezonde, fitte, slanke vrouw. Vervolgens begon mijn zoektocht naar wat dan wel een gezonde leefstijl was. Zo kwam ik in aanraking met voeding, de mind en hormonen.

Er ging een nieuwe wereld voor mij open. Al na een paar weken voelde ik mij een hele andere vrouw, ondanks dat ik pas een paar kilo kwijt was. Het werkte. Na een tijdje begon de buitenwereld het ook te zien en vragen te stellen. Wat ze bijna niet konden of wilde geloven was dat ik geen dieet aan het volgen was, ondanks dat wat ik deed er wel op leek, maar dat het vooral om de mindset ging.

Het maakte mij niet uit, iedere dag deed ik het werk, mijn hele mindset transformeerde, mijn hormonen kwamen tot rust en ik pelde laagje voor laagje van de kilo’s af. En het mooiste is dat ik dit deed met normaal eten uit de supermarkt.

Mijn strijd met de kilo’s en alles ellende die daarbij kwam kijken is opgelost, ik leef nu als de vrouw van mijn dromen, nee ik ben deze vrouw. En dat gun ik jou ook! De afgelopen jaren heb ik talloze studies gevolgd, van gewichtsconsulente tot hormoontherapeut. Van Spirit Junkie tot Positieve Psychologie. Uit alles wat ik heb geleerd en mijn eigen ervaringen heb ik mijn eigen Vrouw in Balans Methode ontwikkeld.

Het allergrootste cadeau is dat ik al honderden vrouwen heb mogen helpen om te gaan leven als de gezonde, energieke, slanke vrouw die ze wel willen zijn. Vrouwen die net zoals jij en ik voelen dat ze gezond, fit, energie en slank(er) oud willen worden. Dit is wat ik nu Healthy Aging noem. En om dit te gaan bereiken, moet je nu het werk gaan doen. Want als je het niet nu gaat doen, leren, wanneer dan wel ….

In 6 weken werk jij aan jouw nieuwe gezonde, slanke leefstijl!

De training start heel praktische met de basis van een (h)eerlijk gezond eetpatroon. Als jij wil afvallen dan ga ik je helpen met het afstemmen van jouw eetpatroon op de werkelijke caloriebehoefte van jouw lichaam. Geen stress of zorgen, ik coach je hier in de videolessen praktisch doorheen. Uiteraard krijg je een voorbeeld weekmenu, maar omdat ieder lichaam uniek is, leer ik je het helemaal zelf te doen.

Dankzij dit basis eetpatroon gaan we je hormoonhuishouding tot rustbrengen zodat je hormonen voor je gaan werken. Ik ga je leren praktisch leren hoe je hormonen werken en hoe jij met ze kan gaan samenwerken.

Je gaat meteen vanaf dag 1 intensief aan de slag met je mindset. Want je gedachtes, gevoelens en emoties bepalen wat je doet. Dus ook wat je eet en drinkt. En wat je eet en drinkt, maakt wie je gaat worden.

De centrale vraag tijdens de hele cursus is ‘Wie is de gezonde, fitte, slanke vrouw die jij wel wilt zijn?’

Aan het einde van de cursus komt alles bij elkaar en ben je al goed op weg om haar te worden. Je gaat steeds meer de signalen van je lichaam en mind opmerken en dat maakt dat je uiteindelijk, net zoals het bij mij is gegaan, op gevoel kan gaan eten.

Blijvend en Gezond Afvallen

Na deze 6 weken begint het pas! Door het jaarmembership blijf jij gefocust op je doel. Je leert door de kracht van de herhaling. Als het even niet goed gaat, dan sta je voortaan op. Je leert van wat er mis is gegaan en gaat dit toepassen. 
De realiteit is dat je nu ‘onbewust bekwaam’ bent in je huidige leefstijl. Het is wie je bent. Dankzij de unieke Becoming You training waarin je de formule van blijvend en gezond afvallen leert, wordt je ‘bewust bekwaam’ in je nieuwe gewenste leefstijl. Het jaarmembership zorgt ervoor dat je ‘onbewust bekwaam’ wordt in je nieuwe leefstijl. Of beter gezegd, dat het je nieuwe realiteit gaat worden.

Jouw nieuwe realiteit wordt gevormd door jouw hersenen, door nieuwe kennis, patronen, gedachtes en overtuigingen aan te leren. Door het te gaan doen! Alleen dan kan jij worden wie jij echt wil zijn!

eenmalig  € 299,-

of 12 x € 29,-

Claudia, gewicht- en hormoonexpert

Praktische informatie

Direct na je aanmelding ontvang je de bevestigingsmail. Dit is jouw bewijs van deelname. Kijk aub ook in je spam, soms komen mailtjes hierin terecht. Je hebt direct toegang tot de training.

Wekelijks ontvang je een nieuwe mail met uitleg over de les. De lessen zijn praktisch opgebouwd om echt stap voor stap jouw doel te gaan bereiken. Je volgt de lessen op je eigen tempo. Mijn advies is wel om iedere les goed eigen te maken en hier per les minimaal 1 week vooruit te trekken. Het is wel je eigen verantwoordelijkheid om de cursus binnen deze termijn te volgen. Het jaarmembership maakt dat je gebruik gaat maken van de kracht van de herhaling. Dat je stap voor stap steeds meer groeit in je nieuwe leefstijl, je leert vallen en opstaan, doorpakken waar nodig om echt volledig de vrouw te gaan worden die jij wel wil zijn. Ik ga het je vanuit mijn high quality kennis allemaal leren.

DE BECOMING YOU ONLINE TRAINING

In de 6-weekse video training leer je de basis van blijvend en gezond afvallen. 

12 maanden membership van de online community incl de maandelijkse masterclasses & Q&A’s, bonus videos’ en extra inspirerende e-boeken.

u

Antwoord op je vragen, die je kan stellen in de community.

Het (digitale) Gezond Slank Leven Journal.

2 gratis meditaties die je gaan helpen om jouw nieuwe duurzame gezonde, slanke leven vorm te geven (deze meditaties worden niet van jou).

eenmalig  € 299,-

of 12 x € 29,-

It's all about the brain

© Claudia Vesters | Vrouw in Balans Methode

Vrouw in Balans Magazine

Is Gezond en Blijvend afvallen je grote wens?

Download het gratis e-magazine en laat je inspireren

× Waar kan ik je mee helpen?