Vrouw in Balans Magazine

Vrouw in Balans Magazine

#Vrouw in Balans Magazine

Dit is het magazine voor de vrouw die in 2022 echt haar voornemens wil waarmaken. Niet weer aan het volgende dieet wil gaan beginnen, maar het dit keer echt anders aan wil pakken. Het magazine voor de vrouw die de strijdbijl met eten en haar gewicht wil begraven.

Als er 1 ding is wat de pandamie ons heeft geleerd, dan is het wel dat een goede gezondheid belangrijk is. Je gewicht speelt hier een belangrijke rol in. Worstel je nu met je gewicht dan kun je ervoor kiezen om weer het volgende dieet te gaan volgen of je besluit dit keer om het anders aan te gaan pakken.

Niet meer meegaan in de waan van minder eten, maaltijd vervangers of opgelegde eetschema’s die na een tijdje niet meer vol te houden zijn. Weg van de illusie dat het normaal is dat je hormonen uit balans raken en alle klachten en kwaaltjes maar accepteren. Het kan echt anders. Gezond leven en Genieten kunnen hand in hand samen gaan.

Het is wat ik zelf ontdekte toen ik oktober 2013 het besluit nam om mijn grote droom, de gezonde, energieke, stralende versie van mezelf te worden. 

In het begin leek het voor de buitenwereld of ik aan het dieten was. Ik weet dat het niet zo was. Het was een ontdekkingsreis waarbij ik de waarheid over voeding, hormonen en het brein stap voor stap ontdekte.

In de eerste edite van het Vrouw in Balans Magazine deel ik met je de 7 stappen naar het succesvol veranderen van je leefstijl. Het zijn 7 waardevolle stappen waarmee je de basis legt om een gezond gewicht te gaan bereiken, je hormonen voor je te laten werken en je mindset te veranderen.

Voor de Power Vrouwen die staan te poppelen om aan de slag te gaan. Die er niet voor terugdeinzen om grootst te denken, voorbij de status quo van het diëten te gaan. Voor vrouwen die met een frisse blik naar hun relatie met eten en zichzelf willen kijken. Openstaan om de waarheid over voeding, hormonen en de invloed van het brein te ontdekken.

De duurzame verandering vraagt om een andere aanpak. Dit magazine neemt je mee naar de basis. 

Vraag het Online Vrouw in Balans Magazine aan: