gratis Vrouw in Balans e-magazine

E-book Afvallen zonder Dieet

#vrouwinbalansleefstijl

De basis van de Vrouw in Balans Methode is voortgekomen uit de 7 stappen die ik zelf heb gezet nadat ik mijn besluit om ‘gezond slank’ te worden had genomen. Dit magazine is als het ware een introductie in de Vrouw in Balans Leefstijl die staat voor gezond afvallen zonder dieet.

Heb je behoefte aan meer uitleg kijk dan eens naar het Vrouw in Balans boek.

Vraag het gratis Vrouw in Balans e-magazine aan:

Volg mij op Instagram

@healthyaging.claudia

E-book Afvallen zonder Dieet

Is Gezond en Blijvend afvallen je grote wens?

Download het gratis e-magazine en laat je inspireren

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Nee, dank je wel!

× Waar kan ik je mee helpen?