Stap in jouw gezond slanke leven

Gezond Slank 2023

Leer een bewezen formule om je ideale gewicht
te behalen en te behouden

Wil jij ook …

Een paar of misschien wel heel veel kilo’s kwijt?

Weer die leuke kleding aantrekken en stralen omdat je zo goed in ‘je vel’ zit?

Bruisen van energie?

Jouw oude relatie met eten liefdevol transformeren naar een gezond slanke relatie met eten?

Stap in jouw gezond slanke leven met de Vrouw in Balans formule om je ideale gewicht te behalen en behouden.

Blijvend afvallen met lekker en voldoende eten …

Je ideale gewicht behouden is meer dan alleen maar anders eten. Het heeft alles te maken met het creëren van een leefstijl die past bij de gezond slanke vrouw die jij wel wil zijn.

Gezond Slank 2023

Je lichaam haalt energie uit voeding. Welke energie je vervolgens terugkrijgt van je lichaam is helemaal afhankelijk van wat en hoeveel je eet. Je gedachtes zijn voeding voor het brein. Hierin speelt je eigen relatie met eten een rol. Gedachtes ontnemen je energie of geven je energie en hebben zo direct invloed op wat en hoeveel je eet.

En dan zijn er nog je hormonen. Hormonen zijn stofjes die alles processen in je lichaam en brein beinvloeden. Werken je hormonen voor je dan wordt je een ‘vetverbrander’, heb je rust in je hoofd en bruis je van energie.

Laat je verrassen door wat er gaat gebeuren als jij nu al gaat leven als de Vrouw die jij wel wil zijn. Verlost van de kilo’s, bruisend van energie, blij omdat je al die leuke kleding weer kan dragen! Opgelucht omdat je gewoon lekker met je gezin kan eten, in de supermarkt je boodschappen kan doen. Trots omdat jij ‘het geheim’ van al die gezond slanke vrouwen kent en voelt dat je zelf de regie in handen hebt.

Ik ga je leren hoe je slank(er) wordt en blijft!

Door met (h)eerlijk eten uit de supermarkt jouw gezonde leefstijl, hormoonbalans en mindset te creëren.

VOEDING

Voeding geeft je energie of ontneemt je energie. Ik leer je alles over voeding. Gewoon lekker praktisch zodat ook jij gewoon in de supermarkt je boodschappen kan blijven doen.

Ik help je met het creëren van een ‘gezonde’ energiebalans tussen wat je eet en hoeveel energie je lichaam verbruikt. 

MINDSET

Stel dat jij verlost bent van de kilo’s, wat doe je dan anders? Hoe ga jij dan met eten om, welke gedachtes, patronen en routines heb je dan?

Anders eten is stap 1, stap 2 is het veranderen van je gedrag, gedachtes en gewoontes. We gaan de gezond slanke versie van jou uitwerken en stap voor stap in haar leven stappen.

HORMONEN

Hormonen zijn de stofjes in je lichaam die verantwoordelijk zijn voor alle processen in je lichaam. Ze bepalen of je vet opslaat of verbrand en uitgerust bent. Ze beïnvloeden je humeur, zelfs honger- en verzadiging zijn hormonen.

We gaan je hormonen in balans brengen zodat je en kan gaan eten op gevoel èn een vetverbrander wordt.

De Modules

Wat je leert:

Deel 1: Afvallen met (h)eerlijk eten uit de supermarkt

Deel 2: De (h)eerlijke waarheid over voeding, de eetwissels 

Deel 3: Transformeer jouw relatie met eten

Deel 4: Eten op gevoel

Deel 5: Wordt de gezond slanke vrouw

In deze cursus leer je alles over voeding, hormonen en je mind. Meteen vanaf dag 1 heb jij zelf de regie in handen, Ik help je zelf te beslissen wat en hoeveel je eet. Welke voeding energie geeft en welke voeding juist energieslurpers zijn. We gaan intensief aan de slag met je mind, het shiften van je relatie met eten, gedachtes en gewoontes. We gaan je dagelijkse energie afstemmen op de gezond slanke vrouw die jij wel wilt zijn. Natuurlijk gaan we je hormonen voor je laten werken zodat jij op gevoel kan gaan eten, kilo’s verliest, weer helemaal lekker in je vel en kleding zit en bruist van energie!

Hoe fijn zou het voor jou zijn als je een gezond slanke mindset ontwikkeld, zelf kan beslissen wat en hoeveel je eet én blijvend kan afvallen?

Gezond Slank 2023

Dè 30 daagse online cursus

In 30 dagen tijd neem ik je mee in de wereld van de gezond slanke leefstijl. Ik leer je alles over voeding, jij krijgt de regie terug in handen, leert het zelf te doen. Je leert alles over je breinhormonen en mindset, welke invloed ze hebben, je valkuilen en hoe je ze zelf positief kan gaan beïnvloeden. We gaan aan de slag met nieuwe gewoontes en patronen die passen in jouw leefstijl en stap voor stap je nieuwe normaal worden.

Het is een 30 daagse online Instagram cursus in de besloten Instagramgroep. Samen met leuke gelijkgestemde vrouwen gaan we aan de slag! Je leert in simpele stappen om in jouw gezond slanke leven te stappen! Of te wel, de gezond slanke leefstijl te creëren waarmee jij met (h)eerlijk eten uit de supermarkt en het resetten van je mindset en hormonen je ideale gewicht gaat behalen!

Merel

Het was erg wennen dat ik zelf kon beslissen wat ik wilde eten. Met kleine stapjes en ondersteuning van Claudia heb ik bereikt wat ik wilde. Ik kan nu eten wat ik wil en ik ben ruim 12 kilo afgevallen.

GEZOND SLANK 2023

startdatum 2-1-2023

5 exclusieve online lessen (iedere maandagavond (19.30 – 20.15 uur) in januari van 45 minutenGelegenheid om tijdens de live lessen je vragen aan Claudia te stellen

Hèt (digitale) Gezond Slank 2023 journal

Visualisatie: Innerlijke Mentor

De ‘Laat los en Transformeer’ Meditatie

Het online Vrouw in Balans programma (twv € 77,-)

EXTRA: De eerste 20 deelnemers krijgen een 1:1 Coachcall van 30 minuten, met Claudia cadeau

normaal € 197,- nu voor maar € 127,-*

* betalen in termijnen is mogelijk

Na je aanmelding krijg je een mail met de factuur en een aparte mail met daarin alle uitleg over de 30 daagse instagram cursus. In de laatste week van december ontvang je alvast ‘mailtjes’ van mij om je te gaan voorbereiden om jouw Gezond Slanke 2023! Ik heb er onwijs veel zin in om met je aan de slag te gaan!

Van obees en ongezond naar gezond slank

Sinds oktober 2013 heeft mijn leven een complete transformatie ondergaan. Dat terwijl het voor mijn gevoel, toch niet meer erger kon worden.

Altijd was ik in gevecht met de kilo’s, mijn zelfbeeld, at (en dronk) al mijn gevoelens weg, ontwikkelde een eetstoornis en was er van overtuigd dat ‘slank’ zijn voor mij niet was weggelegd.

Ik besloot om het roer volledig om te gooien en in het leven van de gezond slanke vrouw die ik wel wilde zijn te stappen.

In het begin was het eng, onwennig en viel ik kilo na kilo af. Ik heb dag in, dag uit, no matter what, heel bewust gewerkt aan mijn nieuwe relatie met eten en de gezond slanke leefstijl.

Ik werd de gezond slanke vrouw van mijn dromen.

Blijvend afvallen

Angela, het is een mindset

Na zo ongeveer alle diëten te hebben geprobeerd, kwam ik bij Claudia uit en besloot om mezelf het online Vrouw in Balans programma cadeau te geven. Op een daadkrachtige, positieve manier heeft ze me laten inzien hoe ‘het werkt’ en zo heb ik een hele andere kijk gekregen op eten. Van ‘niet mogen’ naar ‘wel mogen’ maar dan weloverwogen.

Zo bijzonder, hoe krachtig en lifechanging het online programma is, samen met de online coachsessies die erbij horen.

Inmiddels ben ik 10 kilo kwijt (and still counting) en dat zónder dieet. Want het is geen dieet, het is een mindset!

Vrouw in Balans Methode

Heb ik geluk gehad …

Nadat ik mijn besluit nam om het roer om te gooien is mijn zoektocht begonnen. Mijn eerste zoekopdracht was ‘wat is gezonde voeding en hoe val ik gezond af.’ Er ging een wereld voor mij open. Nog steeds kan ik mij verwonderen over de ‘eenvoud en logica’ van wat ik ontdekte. ‘Waarom wist ik dit niet of heb ik dit nooit zo geleerd?’ zijn vragen die ik talloze keren heb gesteld. Dit zijn ook ‘de zinnen’ die mijn klanten mij vaak met mij delen.

Tijdens en na mijn eigen transformatie kreeg ik zoveel vragen dat ik besloot om ‘hier iets’ mee te gaan doen. Zo begon ik met de opleiding tot gewichtsconsulente. Tot mijn grote verbazing leerde ik tijdens deze opleiding wat ik zelf al had ontdekt en waarmee ik ‘was begonnen’. Dit bleef zich herhalen in alle opleidingen die ik sindsdien heb gevolgd.

Ja ik denk dat ik geluk heb gehad dat mijn eerste zoekopdracht ‘spot on’ was. Alles wat ik heb geleerd en ontdekt mag ik nu aan jou gaan doorgeven. En dat is wat mij echt gelukkig maakt omdat ik het je gun lieve mooie vrouw!

Creëer het gezond slanke leven zoals jij het wilt, met (h)eerlijk eten uit de supermarkt!

Marrietta

Ik voel me nu, na ruim 4 weken bewuster en gezonder eten echt een ander mens. Zit beter in mijn vel, ben vrolijker en veel minder onzeker over mezelf. Ben enorm blij dat ik deze keuze heb gemaakt.

Veel gestelde vragen

Wat ontvang ik allemaal als ik mee doe?
 • 5 exclusieve online lessen
 • 1 visualisatie en 2 meditaties
 • (digitaal) werkboek
 • Lifetime toegang tot het online Vrouw in Balans Programma
 • De gelegenheid om tijdens de live sessie vragen te stellen aan Claudia

Wat als ik niet live bij een les aanwezig kan zijn?

De lessen zijn live en worden daarna geplaatst in de besloten Gezond Slank 2023 instagram groep. Je kan ze altijd later terugkijken.

Tip van Claudia: Zet nu alvast de live sessies, iedere maandagavond in januari van 19.30-20.15 uur in je agenda en blokkeer deze tijd voor jezelf. Je zal merken dat dit een groot cadeau voor jezelf is.

Ik heb al een keertje een training en/of coaching bij je gevolgd, heeft deze cursus dan wel zin voor mij

Ja hoor absoluut. Want deze cursus geeft je weer nieuwe inspiratie, een frisse kijk op jouw gezond slanke leven en misschien geeft het je juist wel dat ‘ene’ zetje wat je nog zo hard nodig had.

Voor wie is deze cursus geschikt?

Voor vrouwen van 25 jaar en ouder. De 40+ vrouw zal zich het meest herkennen in wat Claudia gaat delen.

 • Voor de vrouw die niet langer wil diëten, maar dit keer echt haar leefstijl wil veranderen.
 • Voor de vrouw die haar energie en tijd wil investeren of beter gezegd die zichzelf deze energie en tijd cadeau doet omdat ze weet hoeveel positiefs het haar gaat brengen.
 • Voor de vrouw die met gefocuste aandacht zich wil gaan richten op wat zij WEL WIL!
 • Haar gedachtes en eetpatroon wil gaan afstemmen op hoe zij zich wel wil voelen.
Voor wie is deze cursus niet geschikt?
 • Als je opzoek bent naar een quick fix om snel af te vallen.
 • Als je wil dat het allemaal moeiteloos zal gaan.
 • Als je opzoek bent naar een dieet of maaltijdvervangers.
 • Als je alleen maar anders wil gaan eten. Het veranderen van je leefstijl is onlosmakelijk verbonden met voeding, hormonen en je mindset.
 • Als je niet bereid bent om de regie te nemen en/of je oude gedrag liefdevol aan te kijken. 

 

Ik heb gezondheidsklachten/problemen, kan ik dan wel deelnemen?

Met de Vrouw in Balans Methode leggen we de basis voor een gezonde leefstijl. De tips en adviezen zijn gericht op afvallen/gewichtsverlies en leefstijlverandering. De door mij en mijn team gegeven adviezen Het is altijd goed om je arts te raadplegen als je gezondheidsklachten hebt of deelnemen wel goed voor je is.

 

De progro is bedoeld ter inspiratie en is geschreven voor vrouwen die willen afvallen en/of op gewicht willen blijven. De door mij gegeven adviezen vervangen niet de adviezen die worden gegeven door medische- en/of psychische behandelaars. Raadpleeg bij twijfel altijd je arts en/of therapeut.
Mijn vraag staat er niet bij...

Stuur een mail naar info@claudiavesters.nl met je vraag, wij gaan deze dan zo snel mogelijk voor je beantwoorden.