Gezond afvallen
Vrouw in Balans * Hormonen Voeding Mind *

Hoe ik je kan helpen

Ontdek de kracht van persoonlijke coaching

Voeding | Hormonen | Mindset

Je hersenen zijn de belangrijkste schakel om tot de duurzame verandering te komen. Zodra jij je gedachtes, overtuigingen en patronen gaat veranderen, dan kan je gaan worden wie je echt wil zijn. 

Alles wat jij vandaag eet, denkt, drinkt en doet maakt hoe jij je morgen voelt. Eet, leef, drink en denk jij vandaag als de gezonde, energieke, slanke(er) vrouw die jij wel wil zijn, dan ben je haar morgen al.

‘Act like the woman you want to become’

Door nu al te gaan leven als de gezonde, energieke, slanke(re) vrouw die je wel wil zijn, ga je haar worden. Blijvend en gezond afvallen gaat over veel meer dan alleen maar anders eten. Als je tijdelijk anders gaat eten dan val je af, dat is een feit. Maar je gedrag, overtuigingen en patronen die blijven hetzelfde. In je hersenen ligt alles opgeslagen dat je ooit hebt geleerd over eten.

Je hersenen zijn de belangrijkste schakel om tot de duurzame verandering te komen. Zodra jij je gedachtes, overtuigingen en patronen gaat veranderen, dan kan je gaan worden wie je echt wil zijn.

Alles wat jij vandaag eet, denkt, drinkt en doet maakt hoe jij je morgen voelt. Eet, leef, drink en denk jij vandaag als de gezonde, energieke, slanke(er) vrouw die jij wel wil zijn, dan ben je haar morgen al.

In je lichaam staat alles met elkaar in verbinding. Natuurlijk baal je van de kilo’s, die passen niet bij je. En heb je wellicht al vage kwaaltjes en klachten omdat je richting de overgang gaat, er middenin zit of er al doorheen bent. De Vrouw in Balans Methode is allesomvattend. We werken vanuit de gedachte ‘Wie is de gezonde, energieke, slanke(re) vrouw die jij wel wil zijn en hierin spelen je hormonen, mindset, voeding en leefstijl de hoofdrol.

We gaan de kilo’s voorbij, werken van binnen naar buiten. We gaan ervoor zorgen dat je eetpatroon, hormoonbalans en mindset helemaal zijn afgestemd op de vrouw die jij wel wil zijn. Door te werken aan je innerlijke wereld, pel je aan de buitenkant laag voor laag van de kilo’s af. Net zolang tot innerlijk en uiterlijk met elkaar in balans zijn.

Stel je eens voor hoe het zou zijn  …

Als je gewoon blij en tevreden bent als je voor de spiegel staat. Geen vetrolletjes meer, je hoeft je buik niet meer te verstoppen. Als je gewoon dat fijne gewicht hebt bereikt. Als je weer trots bent op je lichaam en jezelf. Je knijpt jezelf even in de arm om te voelen dat het echt is, dat dit is wie je nu bent.

Je straalt, voelt je blij. Jij weet dat het klopt, innerlijk en uiterlijk zijn helemaal met elkaar in balans. Je geniet van lekker en voldoende eten. Je hebt een, gezonde met eten en jezelf. Je bent verlost van alle energievretende gedachtes.

Als je vriendinnen vragen ‘welk dieet heb je gevolgd’, dan zeg jij lachend, ‘diëten is zo ouderwets, ik ben gaan leven als de gezonde, vitale, slankere vrouw, ik kan en mag alles eten.’

Je bent trots, je hebt je schaamte, boosheid en teleurstellen liefdevol opzij gezet. Jij hebt je kwetsbaar opgesteld, hebt drempels overwonnen, je viel, vroeg om hulp en stond op. Wanneer je nu in de spiegel kijkt dan zie je dat het klopt, dit is wie jij bent.

Eindelijk, je bent bevrijd, kan nu helemaal jezelf zijn, van binnen en buiten. Je hebt al je excuses overboord gegooid en voelt ‘dit is het mooiste cadeau dat ik mezelf kon geven’.

If you can dream it you can achieve it

Marieke, Nooit meer de strijd met eten, ik ben bevrijd

De stap om ‘de strijdbijl met eten’ te begraven was een spannende. Ik wilde zo graag rust en een gezond gewicht waar ik happy mee ben. Eigenlijk had ik de hoop al opgegeven na mijn leven lang allerlei diëten, van pillen, poeders tot koolhydraatarm te hebben gevolgd. Dit coachtraject was het laatste wat ik nog wilde proberen. Had ik dit maar eerder geweten! Wat voel ik mij bevrijd! Nooit meer de strijd, nooit meer dat gevecht! Nee, ik kies nu bewust & voor mezelf. Ik straal weer, voel mij krachtig en krijg complimenten.

Kennismaken Claudia Vesters

In dit exclusieve 1 op 1 traject ben ik een jaarlang jouw coach. We hebben intensief contact middels 1:1 coachgesprekken en vaste belafspraken. Via Whatsapp ben ik dagelijks voor je te bereiken.

Het is geen quick fix. Het gaat om stap voor stap groeien in je nieuwe gewenste leefstijl. Laagje voor laagje afpellen, aankijken, je kwetsbaar opstellen, besluiten nemen, het gaan toepassen, finetunen.

De vraag ‘wie de gezonde, vitale, slanke(re) vrouw is die jij wel wil zijn’ staat centraal. Vanuit deze vrouw gaan we kijken naar waar je nu staat met je eetpatroon, je mindset en je hormoonbalans.

Ik kijk naar jou als geheel, fysiek en mentaal. Wil je echt weer tevreden zijn met jezelf dan heeft het geen zin om alleen je eetpatroon aan te passen. Alles wat je denkt en zegt is voeding voor je mind, dit beïnvloed je gedrag, de keuzes die je maakt.

Samen werken we stap voor stap naar jedoel toe. Ik begeleid je niet alleen, maar geef je ook hele praktische uitleg, vertel je ‘hoe te doen’ en geef je opdrachten mee. Mijn unieke kennis deel ik met je omdat je zo begrijpt wat je doet en waarom, zodat je ook echt zelf de regie krijgt over je nieuwe, energieke gezond slanke leefstijl.

De vrouwen die zichzelf dit traject cadeau geven boeken de beste resultaten. Dit komt doordat we intensief langere tijd samenwerken. 1 op 1 coaching is op je lijf geschreven als je de gemotiveerde 40+ vrouw bent die voelt dat ze nog een heel leven voor zich heeft en het nu echt goed wil aanpakken!

Worden wie je wil zijn, het mooiste cadeau dat je aan jezelf kan geven

Persoonlijke Coaching

E

De eerste afspraak duurt 1,5 – 2 uur. Vooraf vraag ik je om een eetdagboek, vragenlijsten, hormonen checklist en een separate gelukshormonentest in te vullen. Zo krijgen we inzicht in welke mogelijke voedingstekorten, hormonale verstoringen en fysiekeproblemen er nu zijn. Tijdens ons eerste gesprek stel ik je veel vragen over jouw leven, je relatie met eten en de doelen die jij binnen het traject wil behalen.

E

De vervolggesprekken duren 1 uur (soms iets langer) en vinden om de 3 weken plaats. Tijdens deze afspraken gaan we dieper in op hoe het ‘echt’ met je gaat en wat jij nodig hebt. We bekijken ‘je oude relatie met eten, gedachtes, patronen en overtuigingen en werken samen toe naar jouw nieuwe gezond slanke relatie met eten. Ik deel mijn kennis met jou, omdat kennis maakt dat je begrijpt wat je doet en tot nu toe hebt gedaan en waarom alles wat je gaat leren wel voor je gaat werken.

E

Na iedere afspraak krijg je van mij ‘een opdracht mee’. Je zal het allemaal moeten gaan doen en ervaren zodat we steeds meer jouw nieuwe relatie met eten vorm kunnen geven.

E

Tussen de afspraken door hebben we een bel-afspraak (15-30 minuten).

E

Whatsapp support, 24/7 mag je mij appen als je vragen hebt, extra support nodig hebt, ergens tegenaan loopt, om je scale- en nonscale victories te delen.

E

Het Vrouw in Balans boek, de weekplanner en natuurlijk de Vrouw in Balans Waterbottle.

E

Speciale Vrouw in Balans Meditaties.

E

Life Time onbeperkt toegang tot het online Vrouw in Balans programma in de Huddle Online Leeromgeving.

De gesprekken plannen we in overleg in en vinden altijd overdag plaats.

De 1 op 1 sessies zijn bij mij in ‘s-Hertogenbosch (Smalle Haven 199) of via Zoom.

Jouw investering

11 maandtermijnen à

€ 235,-

vanaf 1-8-2024 € 280,-

Eenmalige betaling

€ 2495,-

vanaf 1-8-2024 € 2995,-

5 maandtermijnen à

€ 505,-

vanaf 1-8-2024 € 605,-

De bedragen zijn incl. BTW. Je krijgt een BTW factuur. Heb je een eigen bedrijf dan kun je deze opgeven aan de Belastingdienst. Ben je in loondienst, dan kun je je werkgever vragen (een deel van) dit traject te vergoeden.

SELF-CONFIDENCE IS THE BEST OUTFIT YOU OWN

Als de kilo’s, vage kwaaltjes en klachten nu in de wegstaan om zo zelfverzekerd en vol zelfvertrouwen te zijn als jij wil zijn, dan is het je volste recht om dit te veranderen.

Nelly, 20 kilo lichter en rust in mijn hoofd

Ik heb afscheid genomen van 20 kilo in het 1-op-1 traject met Claudia. Ik voel me nu een ontzettend blij mens, omdat ik mij echt fit en energiek voel èn verlost van van deze kilo’s. Niet alleen mijn eetpatroon is veranderd, ook mijn gedachtes en gevoelens over eten. Ik ben heel blij met de mindset verandering die bij mij heeft plaatsgevonden.

Als mensen aan mij vragen ‘dit mag jij zeker niet meer’, zeg ik ‘ik kan en mag alles eten, alleen kies ik nu voor het allerlekkerste’. Dat ik complimentjes krijg dat ik er zo goed uit zie, zijn echt cadeautjes. Niet dat ik het om de complimentjes gaat, maar ze versterken wel mijn fijne gevoelens.

Mireille, 7 kilo lichter en rustige darmen

Ik heb door de jaren heen zoveel geprobeerd om wat kilo’s kwijt te raken, soms met succes en regelmatig ook zonder succes. Maar tijdens het eerste gesprek met jou leerde ik dat ik het hele dieet idee los mocht laten. Ik moest terug naar de basis van 3x per dag. Soms wel een tussendoortje. Wat een rust heb ik sindsdien in mijn hoofd.

Je hebt me zoveel geleerd. Al jouw kennis deel je met ons, de vrouwen die je begeleidt. Ik ben inmiddels 7 kilo lichter. Wat ik zo fijn vind is dat mijn darmen eindelijk ontspannen zijn. Jij hebt me laten inzien dat ik het waard ben om goed voor mezelf te zorgen!! Dank voor de liefdevolle begeleiding.

‘Samen gaan we jouw nieuwe

gezonde, vitale en slanke(re) leven creëren’

Het 1:1 coachtraject past bij jou als je een 40+ vrouw bent, al veel hebt geprobeerd, maar helaas toch steeds weer terugvalt/aankomt. Als je merkt dat je hormonen aan het veranderen zijn. Het is echt iets voor jou als het dit keer goed wil aanpakken, gewoon met ‘normaal’ eten of zoals ik altijd zeg met (h)eerlijk eten uit de supermarkt. Én wanneer je er ‘je schouders onder wil zetten’, echt aan de slag wil gaan, ook als het allemaal een keer niet zo leuk is, om jouw droom, verlangen waar te maken.

Ben je opzoek naar een Quick Fix, kant en klare eetschema’s en wil je niet werken aan je eigen gedrag, dan is dit coachtraject niet geschikt voor je. Het is mijn intentie om je de regie terug te geven, zodat ook jij ‘zonder schuldgevoel’ kan genieten van lekker en voldoende eten. Jij zelf kan beslissen wat en hoeveel je eet, je ideale gewicht behaalt & kan behouden. De gezond slanke leefstijl krijgt die past bij jou en waarmee jij floreert in jouw leven! Dát is wat ik je gun!

Dit traject in een cadeau aan jezelf, een investering in jouw toekomst.

Verlang je naar de blijvende transformatie, wil jij de gezonde, energieke, slanke vrouw worden, plan dan een kennismakingsgesprek met mij in. We gaan dan samen kijken of we een match zijn.

Veelgestelde vragen

Voor wie is de 1-op-1 coaching geschikt?

De 1-op-1 coaching is geschikt voor 40+ vrouwen die verlangen naar een gezond(er) gewicht dat ze echt blij maakt, rust, energie en vrijheid willen ervaren. De coaching is ook geschikt als je last hebt van (hormonale) klachten en kwaaltjes, in de overgang bent, deze nog moet komen of al achter de rug is. Ben je jonger dan 40 en voel je dat je door mij gecoacht wil worden dan ben je natuurlijk ook van harte welkom.

Kan ik ook losse sessies boeken?

Het veranderen van je leefstijl, gezond afvallen zonder dieet, je hormonen in balans brengen is geen quick fix. Het is zelfs wetenschappelijk bewezen dat 95% van de mensen veranderingen niet volhouden als ze teveel in 1x veranderen. Buiten dat is het gewoon super frustrerend als je weer terugvalt in het oude patroon. Misschien herken je het wel van eerdere diëten die je hebt gevolgd.

Het heeft tijd nodig, je maakt van alles mee, pieken, dalen, je gedachtes die soms tegensputteren, de blijdschap van overwinningen. In het begin is het wennen, zoeken, afstemmen, ongeduld of perfectionisme kunnen in de weg staan. Maar ook hiermee ga ik je helpen. Mijn coachtrajecten zijn zorgvuldig opgebouwd om stap voor stap, alles te leren wat je nodig hebt, te fine tunen naar de leefstijl die volledig bij jouw leven past. Om uiteindelijk volledig zelf de regie te hebben en blijvend te genieten van jouw nieuwe gezonde gewicht en leefstijl. Gun jezelf de tijd als je het optimale resultaat wil gaan bereiken.

 

 

Wanneer kan ik beginnen?

In principe kan je meteen beginnen als je het coachprogramma hebt geboekt. Als we elkaar nog niet hebben gesproken tijdens een kennismakingsgesprek, dan neem ik uiterlijk de eerstvolgende werkdag contact met je op om de eerste afspraak in te plannen. Normaal gesproken is de eerste afspraak 1 week nadat we elkaar hebben gesproken. Meteen na dit gesprek ben je al begonnen. Ik ga je ‘huiswerk’ geven zodat ik inzicht krijg in hoe het nu met je gaat, wat je huidige eetpatroon is en hoe het met jouw hormoonhuishouding gesteld is. Dit is belangrijke informatie omdat we ‘jouw probleem’ bij de wortel gaan aanpakken om de blijvende verandering te gaan creëren. 

Ik heb het nu heel druk, is het dan wel handig om nu te beginnen?

Het juiste moment kiezen is lastig. Wat ik heb ervaren is dat het eigenlijk niet bestaat. Er is altijd wel iets, een verjaardag, een vakantie, de toetsweek van je zoon/dochter, een feestje, weekendje weg, een verkoudheid, Corona, drukte op het werk. That’s life, hier hebben we mee te dealen. Deze situaties zullen er altijd zijn.

De coaching is bedoeld om de gezonde ‘dieetvrije’ relatie met eten en jezelf te creëren die volledig bij jouw eigen unieke leven past. Het beste moment … dat is NU, deze situaties horen bij het leven. En als deze uitdagingen er niet meer zouden zijn, dan komen er wel weer nieuwe. We gaan ze als uitdaging aankijken en ervoor zorgen dat ze voor jou geen uitdaging meer zijn.

In het plannen van onze coachsessies houden we uiteraard wel rekening met vakanties, feestdagen e.d..

Kan ik gewoon met mijn gezin eten of moet ik apart gaan koken?

Het is juist de bedoeling dat je gewoon samen met je gezin kan eten. Zie je het al voor je dat je de rest van je leven apart zou moeten koken en toekijken hoe zijn wel samen genieten …

Je kan en mag alles eten als je maar weet hoeveel en wat jouw eigen unieke lichaam nodig heeft. Het gaat om het vinden van de juiste balans. Hier ga ik je bij helpen. Ik leer je hoe je gewoon je boodschappen in de supermarkt doet, hoe je op een eenvoudige manier met het hele gezin (h)eerlijk kan eten. Er zijn geen verboden producten, het lichaam heeft juist aardappelen, rijs, pasta, vlees*, kip*, vis*, brood en nog veel meer nodig. Ja zelfs zo af en toe eens heerlijk (on)gezongen. Ik ga je leren waarom en hoe je dit doet.

* Ben je vegetariër dan houden we hier uiteraard rekening mee.

Waarom krijg ik bij de 1-op-1 coaching ook het online Vrouw in Balans programma?

De 1-op-1 coachsessie zijn volledig afgestemd op jouw eigen unieke leven en traject. Het online Vrouw in Balans programma is een uitermate waardevol programma met 12 modules waar je altijd op terug kan vallen. De videolessen kan je volgen wanneer het jouw uitkomt, als extra inspiratie, motivatie of gewoon omdat je behoefte hebt aan extra uitleg.

Tijdens jouw 1-op-1 coachtraject kan het zijn dat ik je verwijs naar bepaalde modules omdat ik weet dat die je gaan helpen, als extra oefening, ondersteuning.

Na afloop van jouw coachtraject kun je lid blijven zolang als jij wilt, er komen geen extra kosten bij. Het is jouw eigen waardevolle database die je kan blijven gebruiken. Ik zorg ervoor dat de informatie in het online programma up to date blijft!

Werk jij ook met bloedtesten?

Nee, ik werk niet met bloedtesten. Wanneer je nu last hebt van overgewicht, je hormonen of andere (vage) kwaaltjes en klachten dan wil dit zeggen dat er sprake is van een disbalans. Door alle vragen die ik je ga stellen kan ik, zonder bloedtest, achterhalen wat de oorzaak van de disbalans is en gaan we aan de slag om dit met (h)eerlijke voeding uit de supermarkt te herstellen. Eventueel met een aanvullend supplementen advies. Dit laatste is altijd een advies, het is aan jezelf om deze wel of niet te gaan gebruiken om je lichaam (extra) te ondersteunen.

Worden de kosten vergoed door mijn (zorg-) verzekering?

Mijn coaching wordt niet vergoed. Het kan zijn dat je werkgever een budget voor coaching heeft waarop je een beroep kan doen. Heb je een eigen bedrijf, dan kan je de factuur opnemen in je administratie. Mijn coachtrajecten zijn een investering in jezelf, in jouw eigen leven en de ‘duurzame’ verandering.

Claudia, gewicht- en hormoonexpert

GRATIS

KENNISMAKINGSGESPREK

met Claudia

Volg mij op Instagram

@healthyaging.claudia

© Claudia Vesters | Vrouw in Balans Methode

Vrouw in Balans Magazine

Is Gezond en Blijvend afvallen je grote wens?

Download het gratis e-magazine en laat je inspireren

× Waar kan ik je mee helpen?