Gezond en blijvend afvallen zonder dieet

Het kan echt, ik ga je helpen met het creëren van jouw eigen gezonde ‘dieetvrije’ leefstijl. Zodat jij afscheid kan nemen van (hardnekkige) kilo’s, je hormonen voor je werken, je rust ervaart in je hoofd en jij weer blij met jezelf kan zijn. 

Claudia

Hoe zou het voor je zijn …

Als je een ontspannen, gezonde relatie met eten en jezelf hebt. Verlost bent van alle energievretende gedachtes. Trots, blij, tevreden naar jezelf in de spiegel kan kijken. Als je zonder dieet, je ideale gewicht gaat bereiken en dit voor de rest van je leven zo blijft?

Zie je al voor je dat je de kleding kan dragen die echt blij je past, de zelfverzekerde, stralende vrouw bent? Je krachtig, energiek, enthousiast voelt en kan alle dingen doen die jij zo graag doet.

Stel je eens voor dat je zonder schuldgevoel van lekker en voldoende eten kan genieten. Ook als je uit eten gaat en tijdens je vakanties.

Hoe zou het zijn als je hormonen optimaal voor je werken, jij ze kan vertrouwen. En verlost bent van al die vervelende kwaaltjes en klachten waarvan iedereen zegt dat je ze maar moet accepteren omdat ze bij het ouder worden horen …

Hoe zou jouw leven eruit zien als je weer blij bent met je lichaam, bruist van gezonde energie. Als je rust in je hoofd hebt, verlost bent van diëten en kan genieten van wat echt belangrijk voor je is?

Herkenbaar? Soms of misschien heel vaak …

Je hebt een mooi leven, maar baalt van je lichaam. Je wordt moedeloos van de weegschaal.

Je bent moe van jezelf, het opgeblazen gevoel, je darmen die vaak gespannen voelen. En dan heb je het nog niet eens gehad over de opvliegers en de nachten dat je wakker ligt?

Je alles hebt, bent goed in je werk, je bedrijf is succesvol, maar je hebt er de energie niet meer voor om dit vol te blijven houden.

Je bent uitgeput, zegt afspraken af en verlangt naar een avond alleen op de bank met een goede Netflixserie en een stuk chocolade.

Je zou je het liefst in balans willen voelen, dat machteloze gevoel vaarwel zeggen en grip op je leven, gewicht en gemoedstoestand hebben. Nooit meer terug naar dat eindeloze diëten, de angst voor de weegschaal, maar gewoon (weer) zorgeloos die leuke jurk dragen.

Je verlangt naar een ‘normale ontspannen‘ relatie met eten, die je al zo vaak hebt gezien bij ‘slanke’ vrouwen en je jaloers maakt omdat het bij jou zo anders is. Je het lastig vind om nee te zeggen, het gevoel hebt dat je van een glas water al aankomt, het gewoon niet meer weet.

Wat je wel weet is dat de knop om moet, dat het tijd is om het nu, voor eens en altijd, anders te gaan aanpakken.

Als je dit herkent, dan weet ik precies wat je bedoelt! Ik ben er voor jou als jij voelt en beseft dat dit is waar je voor wilt gaan. Als je niet meer het gevoel wil hebben dat je aan het overleven bent, maar wil leven omdat de mooiste jaren nog voor je liggen.

Let's do it, Claudia Vesters

Ben je er klaar voor…

om in jouw droom waar te gaan maken. En dan niet met het volgende dieet, maar een aanpak waarbij de focus niet ligt op snel afvallen, maar één waarin jij de blijvende doorbraak maakt naar dat fijne gewicht? Een totaal aanpak, waarbij ook meteen wordt gekeken naar jouw hormonen en mind, zodat het negatieve stemmetje in je hoofd plaats maakt voor rust en een ontspannen relatie met eten. Waarmee (hormonale-) klachten en kwaaltjes plaats maken voor energie, een fijn gewicht en de leefstijl die wel bij je past. 

Als hormoontherapeut en ervaringsexpert heb ik al mijn kennis bij elkaar gebracht in mijn Vrouw in Balans Methode. Hiermee combineer ik voeding, hormonen en het brein voor de allround aanpak waar ik zelf zo’n behoefte aan had, maar nergens kon vinden. Want ook ik verlangde naar die future proof verandering.

Door mijn unieke aanpak, scherpzinnigheid én mijn eigen ervaring, leg ik mijn vinger op de ‘zere’ plek en gaan we voorbij de pijn van ‘de kilo’s’ zodat jij het lichaam krijgt dat je blij maakt, ontspannen kan genieten van (h)eerlijk en voldoende eten. Èn bruisende van zelfvertrouwen al jouw ambities kan waarmaken.

Voel je al wat een (h)eerlijke ontspannen relatie met eten, een dieetvrij leven voor jouw leven kan betekenen?  Het exclusive traject is geen quick fix, maar een traject op maat. Samen gaan we intensief aan de slag voor een blijvend, future proof resultaat. In deze periode trekken we samen op, ben ik er voor jou. 

Ik help je bij alles wat je nodig hebt om een gezonde en ontspannen relatie met eten te krijgen, je ideale gewicht te bereiken en behouden. Zodat je bruisend van energie, vol zelfvertrouwen het leven van jouw dromen kan leven.

WAT GAAN WE DOEN

Het veranderen van je leefstijl is meer dan alleen maar anders eten. Je hebt te maken met oude gedachtes, patronen en ingesleten gewoontes. Het is geen quick fix, maar vraagt om een intensievere aanpak. Ik kijk naar jou als geheel, fysiek en mentaal. Wil je echt weer tevreden zijn met jezelf dan heeft het geen zin om alleen je eetpatroon aan te passen. Alles wat je denkt en zegt is voeding voor je mind en ook dit beïnvloed je hormoonhuishouding.

Ik vind het belangrijk dat je weet wat je doet en waarom. Daarom coach ik je niet alleen, maar zijn kennis en bewustwording minstens zo belangrijk. Alleen zo krijg je ook echt zelf de regie over je nieuwe, energieke gezonde leefstijl.

Ieder persoonlijk coachtraject begint met een eerste 1-op-1 sessie van 90 minuten. Vooraf vraag ik je om een eetdagboek, vragenlijsten, hormonen checklist en een separate gelukshormonentest in te vullen. Zo krijgen we inzicht in welke mogelijke voedingstekorten, hormonale verstoringen en fysiekeproblemen er nu zijn. Tijdens dit eerste gesprek stel ik je veel vragen over jouw leven, je relatie met eten en de doelen die jij binnen het traject wil behalen.

Na onze eerste afspraak hebben we iedere 3 à 4 weken een persoonlijke afspraak. Tijdens deze afspraken gaan we dieper in op hoe het ‘echt’ met je gaat en wat jij nodig hebt. We hebben het over voeding, je hormonen, je gedachtes en gewoontes. Ik deel mijn kennis met jou, omdat kennis maakt dat je begrijpt wat je doet en waarom. Stap voor stap werken we samen toe naar jouw doel. De 1-op-1 sessies zijn bij mij in Den Bosch of middels video calls (Zoom).

De Vrouw in Balans trajecten

Basic

Voor als je graag wil afvallen, je hormonen in balans wil brengen en werken aan de (h)eerlijke ‘dieetvrije’ mindset om weer blij met jezelf te zijn.

€ 997

5 persoonlijke coachsessies (60 min)*

Bij mij, in Den Bosch of middels video calls als je dat liever hebt.

*eerste coachsessie duurt 90 minuten

3 speeddate calls (15 min)

Persoonlijke app ondersteuning

Je mag gedurende jouw hele traject je vragen appen of om extra hulp vragen als je vastloopt.

Het online Vrouw in Balans programma

Je krijgt Life time toegang tot het online Vrouw in Balans programma met inspirerende video’s, audio’s, (bonus-) werkboeken.

Fysieke Vrouw in Balans Lifestyle Werkboek & Weekplanner

Deelname aan de Vrouw in Balans Leefstijl Motivatie Club

Deze besloten FB Motivatie Club geeft je extra support in jouw transformatie. In deze club geef ik extra online coachsessie, peptalks, Q&A’s. En is er ook voor onderlinge steun, inspiratie, tip en uitwisselen van ervaringen.

Premium

Wil je all the way gaan? Dan is het Intensive traject er voor jou. We werken een jaar samen, stap voor stap, volledig afgestemd op jouw doel.

€ 1897

11 persoonlijke coachsessies (60 min)*

Met mij, in Den Bosch of middels video calls als je dat liever hebt.

*eerste coachsessie duurt 90 minuten

6 speeddate calls (15 min)

Persoonlijke app ondersteuning

Je mag gedurende jouw hele traject je vragen appen of om extra hulp vragen als je vastloopt.

Het online Vrouw in Balans programma

Je krijgt Life time toegang tot het online Vrouw in Balans programma met inspirerende video’s, audio’s, (bonus-) werkboeken.

Fysieke Vrouw in Balans Lifestyle Werkboek & Weekplanner

Deelname aan de Vrouw in Balans Leefstijl Motivatie Club

Deze besloten FB Motivatie Club geeft je extra support in jouw transformatie. In deze club geef ik extra online coachsessie, peptalks, Q&A’s. En is er ook voor onderlinge steun, inspiratie, tip en uitwisselen van ervaringen.

Tussentijdse opdrachten en tools

Daar waar nodig geef ik je tussendoor extra opdrachten en/of tools om jouw traject extra te ondersteunen.

De bedragen zijn incl. BTW. Je krijgt een BTW factuur. Heb je een eigen bedrijf dan kun je deze opgeven aan de Belastingdienst. Ben je in loondienst, dan kun je je werkgever vragen (een deel van) dit traject te vergoeden.

Deze vrouwen gingen je voor

Laat je inspireren!

Claudia Vesters Testimonial Mireille Persoonlijke Coaching

Mireille

7 kilo lichter en rustige darmen

Ik heb door de jaren heen zoveel geprobeerd om wat kilo’s kwijt te raken, soms met succes en regelmatig ook zonder succes. Maar tijdens het eerste gesprek met jou leerde ik dat ik het hele dieet idee los mocht laten. Ik moest terug naar de basis van 3x per dag. Soms wel een tussendoortje. Wat een rust heb ik sindsdien in mijn hoofd. Je hebt me zoveel geleerd de afgelopen maanden. Al jouw kennis deel je met ons, de vrouwen die je begeleidt. Ik ben inmiddels 7 kilo lichter. Wat ik zo fijn vind is dat mijn darmen eindelijk ontspannen zijn. Jij hebt me laten inzien dat ik het waard ben om goed voor mezelf te zorgen!! Dank voor de liefdevolle begeleiding en alle leerzame tips.

Claudia Vesters Testimonial Persoonlijke Coaching Marieke

marieke

Nooit meer de strijd met eten, ik ben bevrijd

De stap om ‘de strijdbijl met eten’ te begraven was een spannende. Ik wilde zo graag rust en een gezond gewicht waar ik happy mee ben. Eigenlijk had ik de hoop al opgegeven na mijn leven lang allerlei diëten, van pillen, poeders tot koolhydraatarm te hebben gevolgd. Dit coachtraject was het laatste wat ik nog wilde proberen. Had ik dit maar eerder geweten! Wat voel ik mij bevrijd! Nooit meer de strijd, nooit meer dat gevecht! Nee, ik kies nu bewust & voor mezelf. Ik straal weer, voel mij krachtig en krijg complimenten. 

review vrouw in balans

Nellie

20 kilo lichter en rust in mijn hoofd

Ik heb afscheid genomen van 20 kilo in het 1-op-1 traject met Claudia. Ik voel me nu een ontzettend blij mens, omdat ik mij echt fit en energiek voel èn verlost van van deze kilo’s. Niet alleen mijn eetpatroon is veranderd, ook mijn gedachtes en gevoelens over eten. Ik ben heel blij met de mindset verandering die bij mij heeft plaatsgevonden, daar ben ik Claudia ook erg dankbaar voor!

Als mensen aan mij vragen ‘dit mag jij zeker niet meer’, kan ik nu zeggen ‘ik kan en mag alles eten, alleen kies ik nu voor het allerlekkerste’. En dat ik complimentjes krijg dat ik er zo goed uit zie, dat ervaar ik echt als een cadeautje. Niet dat ik het voor de complimentjes heb gedaan, maar ze versterken wel mijn fijne gevoelens.