Vrouw in Balans Weekplanner

ViB Leefstijl gids

De Vrouw in Balans Methode helpt je om gezond af te vallen. We beginnen vaak goed gemotiveerd, je weet wat je doel is en zet er alles voor opzij. Maar na een paar weken neemt het normale leven het weer over en verdwijnt je doel steeds vaker naar de achtergrond. Om een nieuwe gezond slanke leefstijl eigen te maken is het een must om je doelen top of mind te houden. Zelf heb ik dit ook gedaan. Iedere vrijdagochtend nam ik de tijd om te evalueren hoe de week was gegaan. Zo ruilde ik stap voor stap oude patronen, gewoontes en overtuigingen in voor nieuwe. Zo leerde ik van de dingen die niet zo goed waren gegaan, ik leerde mijn lichaam kennen en hoe ze werkt beter herkennen en vierde mijn overwinningen en successen. Voor mij is het een vaste gewoonte geworden om iedere vrijdagochtend even hiervoor de tijd te nemen.

De Vrouw in Balans Weekplanner gaat jou helpen om je te focussen op je doel en het trainen van nieuwe gewoontes en overtuigingen. Door jezelf wekelijks de tijd te gunnen om stil te staan bij jouw vorderingen kun je waar nodig sneller bijsturen. Je merkt veel sneller kleinere veranderingen op, maakt het jezelf makkelijker om je motivatie vast te houden en kan jij je beter focussen op de successen die je behaalt. Of deze successen gaan over gewichtsverlies, meer energie en/of rust ervaren, lekkerder in je vel zitten, dat maakt niet uit. Alleen al door ze te voelen, hoe klein of groot ze ook mogen zijn, je triggerd hiermee meteen de gelukshormonen in je brein waardoor de verankering in je brein een positieve boost krijgt.

De planner bevat 50 pagina’s, 50 weken!

€ 14,75

Verzending binnen 2 werkdagen. Bestellingen na vrijdagmiddag 13.00 uur worden de eerst volgende werkdag verzonden. Verzendkosten: € 5,00

Volg mij op Instagram

@healthyaging.claudia

© Claudia Vesters | Vrouw in Balans Methode

Vrouw in Balans Magazine

Is Gezond en Blijvend afvallen je grote wens?

Download het gratis e-magazine en laat je inspireren

× Waar kan ik je mee helpen?