DE VROUW IN BALANS METHODE

De Bewezen Formule

Voor een gezond slank leven zonder dieet

1. Voeding

Je kan en mag alles eten, als je maar weet hoeveel eten jouw lichaam nodig heeft

Wist je dat je alles kan en mag eten, als je maar weet hoeveel energie, calorieën, je lichaam nodig heeft? Wil je afvallen dan hoef je alleen maar voor een calorie tekort te gaan zorgen. Twee van de meest gemaakte denkfouten is geen rekening houden met de basisenergiebehoefte van ons lichaam en het schrappen van gezonde koolhydraten, eiwitten en vetten. Alle vitale organen hebben energie en voedingsstoffen nodig om optimaal voor ons te werken. Te weinig calorieën eten wil zeggen dat je de eerste tijd flink gewicht verliest, maar na een aantal weken niet of nauwelijks meer afvalt. De kans is zelfs groot dat je weer gaat aankomen.

Hetzelfde geldt voor het schrappen van essentiële voedingsstoffen. Je lichaam heeft gezonde koolhydraten, eiwitten en vetten nodig om optimaal voor je te werken. Krijgt je lichaam of te lang te weinig energie (calorieën) van je en/of structureel te weinig voedingsstoffen dan gaat het zichzelf beschermen. Het is voor je lichaam alsof de hongerwinter is aangebroken Wat eigenlijk wil zeggen, het gaat alle voedingsstoffen en energie vasthouden, opslaan om te kunnen overleven.

In de Vrouw in Balans Methode leer je dat voeding niet de vijand is, maar juist je allerbeste vriendin. Ik help je om met (h)eerlijke voeding uit de supermarkt te zorgen voor een gezond en verantwoord energietekort. We gaan ervoor zorgen dat je lichaam alle voedingsstoffen van je krijgt die het nodig heeft om optimaal voor je te kunnen werken.

Hormoonbalans

2. Hormonen

Helpen je om te eten op gevoel en zetten je vetverbranding aan

Hormoonbalans

Veel vrouwen denken dat hormonen alleen maar te maken hebben met zwangerschap, menstruatie en de overgang. Hormonen zijn de stofjes in het lichaam die betrokken zijn bij bijna alle processen in ons lichaam.

Hormonen hebben te maken met je honger- en verzadigingsgevoel, met je stofwisseling. En … ze bepalen of je vetverbrand of vet opslaat.

De hormonen in ons brein, neurotransmitters, spelen een grote rol in hoe je denkt, voelt, handelt en reageert. Dit maakt dat je neurotransmitters een grote invloed hebben op je eetgedrag.

Met de Vrouw in Balans Methode brengen we je hormonen in balans zodat ze weer voor je gaan werken. We  brengen je bloedsuikerspiegel in balans, zetten je vetverbranding aan en laten je neurotransmitters optimaal voor je werken. 

Hiermee ga je bereiken dat je op gevoel kan gaan eten. Je honger- en verzadigingshormonen gaan je de weg wijzen. Door de rust in je brein, je leert hoe je zelf je neurotransmitters kan beïnvloeden, verdwijnt de noodzaak om te eten als honger niet het probleem is.

Overgangsklachten en andere vervelende kwaaltjes verdwijnen en je vetverbranding gaat voor je werken om afscheid te nemen van de kilo’s.

3. Mindset

Je hoeft niet te eten om gelukkig te zijn

Alles wat je denkt en zegt heeft invloed op hoe je je voelt.

Hoe je je voelt heeft invloed op wat je doet, dus ook eet en drinkt.

Alles wat je eet en drinkt heeft invloed op je gewicht, gevoel en hormoonbalans.

Slechts 5% van wat je op een dag doet, doe je bewust. De overige 95% komt vanuit je onderbewust zijn.

Voor de blijvende verandering is het een must om je bewust te worden van je ‘huidige’ gedachtes, overtuigingen en patronen. Om deze vervolgens heel bewust te veranderen naar jouw nieuwe gewenste leefstijl.

Wat doet de gezond slanke vrouw die jij wil zijn allemaal wel? 

Hoe vaker je de nieuwe patronen, gedachtes en overtuigingen herhaalt, nog voordat je al je kilo’s bent kwijt geraakt, hoe eerder je ze eigen maakt. Het is je gedrag, het zijn de keuzes die je maakt en de overtuigingen die je hebt die je helpen om laagje voor laagje de kilo’s af te pellen.

Omdat onze hersenen neuroplastisch zijn, wat wil zeggen, ze kunnen altijd iets nieuws leren, kun je altijd een nieuwe relatie met eten, nieuwe gedachtes, gewoontes en patronen eigen maken en zo jouw gezond slanke leven creëren.

Creëer de gezonde slanke mindset
Claudia, gewicht- en hormoonexpert

Ben je helemaal klaar met de kilo’s, wil je eindelijk echt resultaat zien?

Met de Vrouw in Balans Methode ga ik je helpen om blijvend af te vallen met (h)eerlijk eten uit de supermarkt.

Volg mij op Instagram

@healthyaging.claudia

© Claudia Vesters | Vrouw in Balans Methode

Vrouw in Balans Magazine

Is Gezond en Blijvend afvallen je grote wens?

Download het gratis e-magazine en laat je inspireren

× Waar kan ik je mee helpen?