BECOMING YOU

Live Dag

13 januari 2024

 

MINDSET | VOEDING | HORMONEN

live dag Blijvend en Gezond Afvallen kan je leren

 Om een nieuwe ‘gezonde, slanke, energieke versie’ van jezelf te worden heb je een nieuwe realiteit nodig. Het is zoveel meer dan alleen maar anders eten. It’s all about the mind. Alles wat je denkt, doet en voelt heeft invloed op wat je eet en drinkt. Alles wat je eet, drinkt, denkt en doet maakt hoe jij je morgen voelt en dus ook of je wel of niet energieker, fitter, gezonder en lichter bent. Het draait om je mind, het opbouwen van een nieuwe gezonde, realistische relatie met eten en zo je hormonen voor je laten werken.

Deze dag leer ik jou dè succesformule om wél blijvend en gezond af te vallen om de gezonde, vitale en slankere vrouw te worden. Neem afscheid van de kilo’s, herstel je hormoonbalans en leer de strategieën om optimaal gemotiveerd te blijven.

Komt het je bekend voor dat je al vaak hebt gedacht, nu ga ik het anders aanpakken en vervolgens denk je, maar hoe dan??? Of dat je gewoon baalt  van jezelf en je gewicht. Heb je dat verlangen, misschien al jarenlang, om slanker, fitter en energieker te zijn. Voel je dat je nu echt in actie moet komen, want ja de 40+grens ben je gepasseerd. Gewoon omdat jij voelt dat het beter voor je is. Dat jij er echt klaar voor bent. Welkom bij de Becoming You – Live Dag. Wie is de gezonde, fitte, energieke, stralende, slanke vrouw die jij wel wil zijn? Ook jij kan gaan leven als deze vrouw, ook als je haar nog niet bent, als je maar de juiste kennis in handen hebt. En deze kennis ga ik je geven!

AGE IS JUST A NUMBER

Leer in dè succesformule om wél de gezonde, vitale en slankere vrouw te worden.
Neem blijvend afscheid van de kilo’s, herstel je hormoonbalans en leer de strategieën om optimaal gemotiveerd te blijven.

Deze dag is voor iedere 45+ vrouw die dolgraag blijvend en gezond wil afvallen. Voor de vrouw die afscheid wil nemen van de overtuigingen dat afvallen na je 45ste niet meer kan! Voor de vrouw die denkt, er ligt nog een heel leven voor mij, nu is het mijn beurt om mijn droom waar te maken.

Age is just a number, want met de juist kennis en tools kan ook jij de gezonde, fitte, energieke en slanke 45+ vrouw worden en blijven. Of je nu tegen de overgang aan zit, er al middenin zit of er al doorheen bent!

De succesformule van de Vrouw in Balans Methode bestaat uit de combinatie van voeding, hormonen en je mind, hiermee krijg je zelf de regie terug.

Ik ga je deze leren wat jij nodig hebt om blijvend en gezond af te vallen. We gaan het hebben over voeding, calorieën. Je ontdekt dat je alles kan en mag eten als je je bewust bent van je eigen caloriebalans. De balans tussen hoeveel je eet en hoeveel energie je lichaam verbruikt.

Deze dag leer je welke invloed je hormonen hebben en hoe jij zelf je hormoonhuishouding in balans kan brengen.

Een gezonde hormoonhuishouding maakt dat klachten en kwaaltjes verdwijnen. Jij lekkerder in je vel zit, beter slaapt en uiteindelijk ook op gevoel kan gaan eten.

En we gaan aan de slag met je mind. Want ook jij hebt een goed ‘oneindig’ doel nodig. Een doel dat je zo blij maakt dat je er 100% voor wil gaan. Ik ga je vragen wie de vrouw is die jij wel wilt zijn, de vrouw die wel een gezond gewicht en de uitstraling heeft die haar blij maakt.

In deze vraag ligt jouw motivatie en de basis voor je nieuwe ‘gezond slanke’ mindset verscholen. Je kan er vast over gaan dromen. Stel je eens voor je hebt jezelf deze dag cadeau gegeven en bent met alles wat je hebt geleerd aan de slag gegaan, wat is dan over 6 maanden het verschil? En over een jaar, over 10 jaar …. Hoe zou het zijn? Maakt het je blij?

IF NOT NOW, THEN WHEN

Na deze dag heb jij de FORMULE in handen, je hebt de kennis en alle handvatten gekregen. Je weet hoe het werkt en kan dit allemaal direct zelf gaan toepassen!

Wat levert deze dag je op?

Je hebt geleerd hoe je op een verantwoorde manier met (h)eerlijk eten uit de supermarkt je ideale gewicht bereikt. Zelfs als je al in de overgang bent of er al doorheen bent.

Je hebt jouw ‘oneindige doel’ gecreëerd waar je ‘echt’ blij van wordt en dat ervoor zorgt dat je voor de blijvende verandering kan gaan.

Je weet hoe je hormonen werken en hoe je ze zelf in balans kan brengen.

Je kan je bloedsuikerspiegel stabiel houden en valt zonder honger af.

Je weet hoe je van suikerverbranding naar de echte ‘vet verbranding’ gaat.

Je gaat naar huis met een praktisch plan waarmee je direct aan de slag kan gaan.

Je bent super gemotiveerd omdat je jouw oneindige doel hebt ontdekt! Hier ga je echt voor!

Je kan na deze dag eindelijk weer genieten van lekker en voldoende eten, jij kent het geheim!

Je kan al je vragen aan mij stellen, ik ga ze voor je beantwoorden.

Het is een leuke inspirerende dag met (max 8) gelijksgestemde vrouwen.

Schrijf je snel in, vol = vol!

Wanneer: Zaterdag 13 januari 2024

Tijd: 9.30 – 16.30 uur, inloop vanaf 9.15 uur.

Locatie: Smalle Haven 199, 5211 TK ‘s-Hertogenbosch

Investering:  normaal € 127,50, nu met de code BIRTHDAYGIFT € 99,50. Code is alleen te gebruiken tussen 23-11-’23 en 27-11-’23! De code vul je in bij het afrekenen.

Inclusief: koffie, thee, cappuccino, lunch, tussendoortje, werkboek de ViB weekplanner

Wordt ook onderdeel van de Healthy Aging Movement en ontdek hoe je op een gezonde manier blijvend en gezond kan afvallen. Niet alleen om daar nu van te genieten, maar zeker ook met het oog op gezond en fit ouder worden, want ouder worden we toch!

Het is nu meer dan ooit belangrijk dat wij vrouwen fysiek en mentaal goed voor onszelf gaan zorgen. Dat we zelf de regie hierop pakken. Claudia’s grootste wens is om een Healthy Aging Movement op gang te brengen. Want ‘Age is just a number’, of te wel, het maakt niet uit hoe oud je bent, je  kan er altijd voor kiezen om het roer om te gaan gooien.

Claudia helpt je met haar holistische aanpak, geeft de 40+ vrouwen de tools en kennis om blijvend en gezond af te vallen. Tools en kennis waarmee je meteen je eigen gezondheid, hormoonbalans en welzijn kan verbeteren. Wacht niet langer en reserveer jouw plek voor deze unieke dag die je niet wilt missen! Wees er snel bij, want de plaatsen zijn beperkt! Neem contact met ons op voor meer informatie of om een review te delen. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen!

E-book Afvallen zonder Dieet

Is Gezond en Blijvend afvallen je grote wens?

Download het gratis e-magazine en laat je inspireren

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Nee, dank je wel!

× Waar kan ik je mee helpen?