Live dag

BECOMING YOU

Leer de formule van blijvend en gezond afvallen.

Ik ga je helpen om de gezonde, slanke mindset te creëren die past bij de gezonde, energieke, slanke(re) vrouw die jij wel wil zijn.

25 mei 2024

It isn’t a diet, it’s a lifestyle

 Deze live dag is een cadeautje aan jezelf. Dat je een prachtige vrouw bent dat staat voorop. Maar dat je nu niet happy bent met je figuur, je lijf, je eetpatroon, de hormonen is een feit. Welkom, fijn dat je er bent mooie vrouw.

Iedere vrouw, in iedere vorm, in iedere fase van haar leven is prachtig. Dat is wat anderen ook tegen je zeggen, je bent een mooi mens. Maar wat anderen zeggen doet er niet toe, het enige dat telt is hoe jij je erbij voelt.

Als jij nu niet happy bent met je figuur, met je hormonen, met je relatie met eten, dan is het je volste recht om hiermee aan de slag te gaan. Om het te gaan transformeren naar een gezonde, energieke, slanke(re) leefstijl die maakt dat je wel blijvend afscheid neemt van de kilo’s. Transformeren naar een relatie met eten die je wel blij maakt. En ervoor zorgen dat je de mindset krijgt die past bij de vrouw die jij wel wil zijn.

Fijn dat je er bent mooie vrouw. Deze unieke live dag, met maximaal 7 andere vrouwen, is jouw springplank naar de gezonde, energieke, slanke leefstijl om de vrouw te worden die jij wel wil zijn.

 Om een nieuwe ‘gezonde, slanke, energieke versie’ van jezelf te worden heb je een nieuwe realiteit nodig. Het is zoveel meer dan alleen maar anders eten.

It’s all about the mind. Alles wat je denkt, doet en voelt heeft invloed op wat je eet en drinkt. Alles wat je eet, drinkt, denkt en doet maakt hoe jij je morgen voelt en dus ook of je wel of niet energieker, fitter, gezonder en lichter bent. Het draait om je mind, het opbouwen van een nieuwe gezonde, realistische relatie met eten en zo je hormonen voor je laten werken.

Komt het je bekend voor dat je al vaak hebt gedacht, nu ga ik het anders aanpakken en vervolgens denk je, maar hoe dan??? Of dat je gewoon baalt  van jezelf en je gewicht. Heb je dat verlangen, misschien al jarenlang, om slanker, fitter en energieker te zijn. Voel je dat je nu echt in actie moet komen, want ja de 40+grens ben je gepasseerd.

Ook jij kan gaan leven als deze vrouw, ook als je haar nog niet bent, als je maar de juiste kennis in handen hebt. En deze kennis ga ik je geven!

Becoming You
Het klinkt misschien bizar, zeker als je alles al hebt geprobeerd, maar de gezonde, energieke, slanke(re) vrouw zit al in je. Er is nu alleen een mismatch tussen wat je eet, denkt en doet en dat wat jouw body en mind echt van je nodig hebben.

Wat ik weet is dat ook jij met de juist kennis en tools de gezonde, fitte, energieke en slanke 45+ vrouw kan worden en blijven. Of je nu tegen de overgang aan zit, er al middenin zit of er al doorheen bent! Jouw strijd ken ik maar al te goed. Je ziet het goed, de vrouw op de linker foto ben ik ook. Voor de buitenwereld deed ik net alsof ik helemaal okay was met mezelf. Niemand die mocht weten wat ik echt voelde, dacht, deed. Niemand die mocht weten dat ik een stiekeme eter was, iedere nacht wakker lag, bang was.

Alles veranderde oktober 2013, op het moment dat ik voor mijn gevoel op het dieptepunt van mijn leven was aangekomen. Die ene dag besloot ik ‘vanaf nu ga ik leven als de vrouw die ik wel wil zijn’. Ik nam een definitief besluit en zo begon mijn reis. Er ging een nieuwe wereld voor mij open. Ik las boeken, volgde cursussen, trainingen. Ging intensief aan de slag met mijn eigen mindset en gedrag. Zo viel ik niet alleen 39 kilo af, dat is de buitenkant, maar veranderde ik ook mijn innerlijke wereld.

Ik ben nu de gezonde, energieke, slanke vrouw die ik altijd al wilde zijn. Ik ben vrij! Het is mijn leefstijl, mijn nieuwe normaal.

Na mijn eigen transformatie kreeg ik zoveel hulpvragen dat ik besloot om mijn hart te volgen, mijn kennis te vergroten en ging opnieuw de studiebanken in. Ik wilde ieder puzzelstukje van ‘waarom het mij wel was gelukt’ ontrafelen. Al mijn kennis heb ik voor je samengebracht in de Vrouw in Balans Methode. Ik geef je de kennis, maak je bewust en geef je praktische tips, inspiratie & tools om daadwerkelijk de vrouw te worden die jij wel wil zijn.

De vraag is ‘Wie is de gezonde, energieke, vitale, slanke(re) vrouw die jij wel wil zijn?

In deze vraag ligt jouw motivatie en de basis voor je nieuwe ‘gezonde slanke’ mindset verscholen. Je kan er vast over gaan dromen. Ben je bij deze dag, dan ga ik je de kennis, tools en inspiratie geven. Als jij deze hebt, dan kan jouw transformatie gaan beginnen.

Stel je eens voor; je hebt jezelf deze dag cadeau gegeven en bent met alles wat je hebt geleerd aan de slag gegaan, wat is dan over 6 maanden het verschil? En over een jaar, over 10 jaar …. Hoe zou het zijn? Maakt het je blij?

Het was zo fijn dat de live dag in een kleine groep was. Claudia maakte het veilig om mijn verhaal te delen. Het voelde goed. Ze begreep het. En eigenlijk hadden we allemaal hetzelfde. Het was een dag vol ‘aha momenten’, met een lach en een traan. En geen woord teveel gezegd ‘ik ging naar huis met kennis, inspiratie en mijn eigen plan’.

Sabrina

De live dag was zoveel meer dan ik had verwacht. Claudia heeft mij echt laten nadenken en inzichten gegeven die ik nog niet eerder heb gehad. Ik ben zo blij dat ik nu weet ‘hoe’ het werkt met voeding. Gewoon de basis. En hoe het dan zit met mijn hormonen en mijn mind. Ik ben er thuis meteen mee aan de slag gegaan, heb er zin in.

Maaike

De live dag was voor mij een echte eye-opener. Ja soms was ik een beetje sceptisch, maar Claudia legde alles goed uit. Eindelijk vielen voor mij de puzzelstukjes in elkaar. Na de live dag was ik zo geinspireerd dat ik meteen aan de slag ben gegaan. Ik ben al 8 kilo afgevallen. Maar dat niet alleen, ik ga nu echt anders met eten om en voel mij zoveel beter. 

Anja

IF NOT NOW, THEN WHEN

Na deze dag heb jij de FORMULE in handen, je hebt de kennis en alle handvatten gekregen. Je weet hoe het werkt en kan dit allemaal direct zelf gaan toepassen!

Hoe ziet jouw leven er uit als je de gezonde, energieke, slanke(re) vrouw bent. Wat zou je dan anders doen? Of beter gezegd, welke keuzes maak je dan wel? Wat eet en drink jij dan wel? Hoe ga jij dan wel om met je emoties, gevoelens?

Deze vragen stel ik niet voor niets. Want een ding weet ik zeker, de gezonde, energieke, slanke(re) doet echt iets anders. Wat er tussen jou en haar nog in staat is dat zij een andere relatie met eten heeft, op een andere manier met eten, drinken, emoties omgaat dan dat jij nu doet.

Deze dag gaan we, in een klein en select gezelschap van gelijkgestemde vrouwen, aan de slag om ervoor te zorgen dat jij een plan hebt waarmee jij direct kan gaan leven als de gezonde, energieke, slanke(re) vrouw van je dromen om haar zo ook echt te gaan worden.

It’s a lifestyle, not a diet!

Deze unieke live dag, met maximaal 7 andere vrouwen, vol = vol!

Wanneer: Zaterdag 25 mei 2024

Tijd: 9.30 – 16.30 uur, inloop vanaf 9.15 uur.

Locatie: Smalle Haven 199, 5211 TK ‘s-Hertogenbosch

VOOR € 127,50 ben je erbij. De hele dag is inclusief koffie, thee, cappuccino, heerlijke lunch, tussendoortje, het Vrouw in Balans Boek en Weekplanner.

Gezond afvallen

Vrouw in Balans Magazine

Is Gezond en Blijvend afvallen je grote wens?

Download het gratis e-magazine en laat je inspireren

× Waar kan ik je mee helpen?