Mijn doel heb ik al bereikt, ik ben de vrouw geworden die ik wilde zijn nadat ik de eerste 10 kilo was afgevallen. De vrouw die je nu ziet is Claudia 3.0 en haar voorbeeld wil je niet gebruiken. Hooguit je laten inspireren voor wat allemaal wel mogelijk is.

Wat is er aan de hand, je hebt te maken met je bewuste brein en je onbewuste brein. Je kan heel bewust besluiten om 40 kilo af te vallen, maar als op je onderbewuste brein een andere waarheid ligt opgeslagen dan is de kans op falen groot. Op je onderbewuste brein ligt jouw relatie met eten opgeslagen, maar ook alle (positieve/negatieve) ervaringen die je al hebt met diëten.

Als jouw intentie niet overeenkomt je wat er in je onderbewuste brein ligt opgeslagen dan is er geen match. Je kan het bewust wel willen, maar de CEO van je onderbewuste brein zegt glashard ‘no way, dit kan jij niet, dit gaan we niet doen!’

Toen ik in 2013 het roer omgooide bedoelde ik met ‘slank zijn’ – 10 kilo. Natuurlijk is 10 kilo ook al veel en uitdagend, maar wel acceptabel voor mijn onderbewuste brein. Of te wel, de CEO van mijn onderbewust zijn zei ‘okay dit is wel haalbaar, wij doen mee’. Nadat is die 10 kilo was kwijtgeraakt vertelde ik aan mezelf dat ik zo onwijs blij was met mijn leefstijl en hoe ik mij voelde dat ik besloot om verder af te vallen.

De CEO van mijn onderbewustzijn was hier okay mee, want de reis om die 10 kilo af te vallen was ook goed gegaan.

Dus, wil je heel graag een gezonde, vitale, slanke vrouw worden, droom dan groot, maar begin klein. Zet een stap die net buiten je comfortzone is zodat de intentie die je zet met je bewuste brein, matcht met die van je onbewuste brein. En zo kun je steeds een stapje verder gaan. Laagje voor laagje afpellen voor de blijvende verandering.

Podcast #67 vertel ik je veel meer over waarom ik nu, zoals ik nu ben, je slechte rolmodel ben. Maar als ik eerlijk ben, eigenlijk je grootste bron van inspiratie kan zijn. Want door klein te beginnen en te gaan doen bereikte ik wel wie ik nu ben!

Verlang jij naar blijvend en gezond afvallen, wil je graag op gevoel gaan eten, je hormoonhuishouding is balans brengen. Wil je dit allemaal graag omdat je het diëten- en het ‘gevecht’ met de kilo’s beu bent, omdat jij, de 40+ vrouw voelt dat je nog een heel leven voor je hebt. Graag gezond en vitaal en wellicht ook slanker oud wil worden, vraag dan een kennismakingsgesprek aan. Terwijl we genieten van een kopje koffie of thee gaan we samen onderzoeken hoe ik je kan helpen om jouw lichaam het beste te gaan geven.

Vrouw in Balans Magazine

Is Gezond en Blijvend afvallen je grote wens?

Download het gratis e-magazine en laat je inspireren

× Waar kan ik je mee helpen?