Het is een leefstijl, niet voor even, maar voor de rest van je leven

VERANDER JE LEEFSTIJL, vergroot de kans om wel blijvend af te vallen

Deze post dit is jouw inspiratie om door te zetten bij twijfel. Want dit is hoe het werkt. Er is gewoon een groot verschil tussen de ‘van nature slanke(re) vrouw en de vrouw die al jarenlang of misschien al wel haar hele leven te zwaar is.

Het gaat allemaal om hoeveel vetcellen jouw lichaam had zo rond je 20ste. De ene vrouw veel, de andere vrouw weinig.

Vetcellen willen zich altijd opnieuw vullen, dat is hoe het werkt. Val je af dan worden de cellen steeds leger. Hoe groter ze vooraf waren, dus hoeveel gevuld, tot zover willen ze weer gevuld worden. En ze kunnen steeds groter worden. Dit is een geheel automatisch proces, maar wel eentje om te weten.

Wil je blijvend en gezond afvallen dan zit er niks anders op dan een leefstijl creëren die én duurzaam is en ook gewoon fijn is voor je.

Je hebt gewoon levenslang, dat is een feit. Jij kan kiezen voor welke levenslang je gaat. Dit is ook wat ik deed.

De ‘oude’ levenslang slurpte energie en gaf stress, verdriet en had een negatieve impact op mijn gezondheid. De nieuwe leefstijl kost mij bakken aan energie, maar levert ook bakken aan energie, vitaliteit en gezondheid op.

Ik wil niks liever dan dat jij ook rust gaat krijgen en de strijdbijl met eten en de kilo’s kan gaan begraven. Jij bent het waard. Ik hoop dat deze blog je weer nieuwe inzichten heeft gegeven. Je helpt om te gaan begrijpen waarom de ene vrouw gewoon ieder jaar een ‘dieetkuurtje’ kan doen om even van die paar kilo af te komen. En waarom jij dus zo aan het worstelen bent. 

VAN NATURE SLANK OF AANGELEERD GEZOND SLANK

De van nature gezonde slanke vrouw heeft een andere ‘basis’ qua hoeveelheid vetcellen en eetgedrag. Voor haar is afvallen vaak een ‘even die paar kilootjes kwijtraken’. Deze leefstijl is voor haar ‘normaal’. Heb je de pech dat jij dit van nature niet bent, dan kan je altijd kiezen om een nieuwe leefstijl aan te leren. Dit doe je bewust door er veel tijd, energie en aandacht in te steken. Door door te zetten en op te staan als je valt.

Heel bewust om ervoor te zorgen dat het uiteindelijk op onbewust niveau jouw nieuwe normaal gaat worden!

Pssst good to know, vet laten wegsnijden of zo kan. Maar ook dat werkt tijdelijk. Het lichaam wil het aantal vetcellen terug naar hoe het was dus gaat gewoon meer vetweefsel aanmaken op andere plekken. En ook deze cellen kunnen weer gewoon gevuld worden.

Verlang jij naar blijvend en gezond afvallen, wil je graag op gevoel gaan eten, je hormoonhuishouding is balans brengen. Wil je dit allemaal graag omdat je het diëten- en het ‘gevecht’ met de kilo’s beu bent, omdat jij, de 40+ vrouw voelt dat je nog een heel leven voor je hebt. Graag gezond en vitaal en wellicht ook slanker oud wil worden, vraag dan een kennismakingsgesprek aan. Terwijl we genieten van een kopje koffie of thee gaan we samen onderzoeken hoe ik je kan helpen om jouw lichaam het beste te gaan geven.

Vrouw in Balans Magazine

Is Gezond en Blijvend afvallen je grote wens?

Download het gratis e-magazine en laat je inspireren

× Waar kan ik je mee helpen?