Volkoren wrap met zalm en hutte kase

Volkoren wrap met zalm en Hütten Käse

Deze volkoren wrap met zalm en Hütten Käse kan je als lunch overal mee naar toenemen. Of gewoon als avondeten wanneer je een keertje weinig tijd hebt om te koken, maar wel zin hebt in een (h)eerlijke gezond slanke maaltijd. Wij zijn er hier dol op! Ik heb gekozen voor de large Santa Maria Tortilla wrap omdat deze gemaakt zijn van volkorenmeel. Volkoren meel is de onbewerkte graankorrel. En heeft dus nog de meelkern, de kiem en de zemel in de natuurlijke verhouding. Dit maakt dat volkorenmeel past in een (h)eerlijke gezond slanke leefstijl.

Wat heb je nodig voor 1 wrap:

  • 1 Santa Maria Tortilla wraps large
  • 100 gram Hütten Käse
  • 50 gram gerookte zalm
  • Sla
Bereidingswijze:
Snij de gerookte zalm in stukjes en vermeng deze met de Hütte Käse. Verdeel de sla over de wrap en verdeel daarna je zalm/Hütte Käse mengsel over de sla. Rol je wrap op en that’s it.

In deze samenstelling bevat 1 wrap 375 kcal.

Enjoy!

P.S. kan je wel een zetje in de rug gebruiken, dan kan de online Becoming You Training je helpen. Stap in het leven van de gezonde, energieke, slanke(re) vrouw, ook als je het nog niet bent! In 6 lessen leer je te gaan leven als deze vrouw, verander je jouw mindset en brengen we je hormonen in balans.

Vrouw in Balans Magazine

Is Gezond en Blijvend afvallen je grote wens?

Download het gratis e-magazine en laat je inspireren

× Waar kan ik je mee helpen?