Volkoren wrap met zalm en hutte kase

Volkoren wrap met zalm en Hütten Käse

Deze volkoren wrap met zalm en Hütten Käse kan je als lunch overal mee naar toenemen. Of gewoon als avondeten wanneer je een keertje weinig tijd hebt om te koken, maar wel zin hebt in een (h)eerlijke gezond slanke maaltijd. Wij zijn er hier dol op! Ik heb gekozen voor de large Santa Maria Tortilla wrap omdat deze gemaakt zijn van volkorenmeel. Volkoren meel is de onbewerkte graankorrel. En heeft dus nog de meelkern, de kiem en de zemel in de natuurlijke verhouding. Dit maakt dat volkorenmeel past in een (h)eerlijke gezond slanke leefstijl.

Wat heb je nodig voor 1 wrap:
1 Santa Maria Tortilla wraps large
100 gram Hütten Käse
50 gram gerookte zalm
Sla

Bereidingswijze:

Snij de gerookte zalm in stukjes en vermeng deze met de Hütte Käse. Verdeel de sla over de wrap en verdeel daarna je zalm/Hütte Käse mengsel over de sla. Rol je wrap op en that’s it.

In deze samenstelling bevat 1 wrap 375 kcal.

Enjoy!

P.S. kan je wel een zetje in de rug gebruiken, in het 8-weekse online Vrouw in Balans programma help ik je met het eigen maken van de Vrouw in Balans leefstijl. Met deze cursus leg je de basis voor jouw eigen (h)eerlijke en gezond slanke leefstijl. Je krijgt modules over voeding, hormonen, mind. Stap voor stap werken we toe naar de laatste module over intuïtief eten. Het is een 8 weekse videocursus die je volledig op je eigen tempo volgt en waar je life time toegang toe hebt. Je kan op ieder gewenst moment in het programma instappen.

E-book Afvallen zonder Dieet

Is Gezond en Blijvend afvallen je grote wens?

Download het gratis e-magazine en laat je inspireren

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Nee, dank je wel!

× Waar kan ik je mee helpen?