Over brood gesproken

Dagelijks krijg ik vragen over brood. Brood dat is en blijft een lastig onderwerp. Wist je dat brood prima past in een gezonde ‘dieetvrije’ relatie met eten? Ja zelfs als je wil afvallen. De vraag is niet welk brood het beste voor je is, de vraag is als je brood eet, hoe maak je het dan toch een prima maaltijd die je lang energie geeft.

Bij de Vrouw in Balans methode hoort een besloten FB Community voor de prachtige vrouwen die ik coach. In de Community zijn de vrouwen er voor elkaar, beantwoord ik de vragen die er zijn en geef extra FB live coachsessies. Deze keer ging de coachsessie over Brood.

Speciaal voor jou heb ik een opname gemaakt van deze coachsessie. Brood ik zei het al, er zijn altijd veel vragen over. In deze video beantwoord ik ze allemaal en krijg je een inkijkje in de weg naar het creëeren van de gezonde ‘dieetvrije’ relatie met eten en jezelf.

Over brood gesproken

Bekijk hier de video!

Hieronder kun je jouw exemplaar van mijn Vrouw in Balans e-book aanvragen waarin ik je waardevolle inzichten geef om de strijdbijl met eten te begraven zodat ook jij de gezonde ‘dieetvrije’ relatie met eten en jezelf kan creëren.

E-Book Vrouw in Balans

E-book Afvallen zonder Dieet

Is Gezond en Blijvend afvallen je grote wens?

Download het gratis e-magazine en laat je inspireren

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Nee, dank je wel!

× Waar kan ik je mee helpen?