Over brood gesproken

Dagelijks krijg ik vragen over brood. Brood dat is en blijft een lastig onderwerp. Wist je dat brood prima past in een gezonde ‘dieetvrije’ relatie met eten? Ja zelfs als je wil afvallen. De vraag is niet welk brood het beste voor je is, de vraag is als je brood eet, hoe maak je het dan toch een prima maaltijd die je lang energie geeft.

Bij de Vrouw in Balans methode hoort een besloten FB Community voor de prachtige vrouwen die ik coach. In de Community zijn de vrouwen er voor elkaar, beantwoord ik de vragen die er zijn en geef extra FB live coachsessies. Deze keer ging de coachsessie over Brood.

Speciaal voor jou heb ik een opname gemaakt van deze coachsessie. Brood ik zei het al, er zijn altijd veel vragen over. In deze video beantwoord ik ze allemaal en krijg je een inkijkje in de weg naar het creĆ«eren van de gezonde ‘dieetvrije’ relatie met eten en jezelf.

Over brood gesproken

Bekijk hier de video!

P.S. kan je wel een zetje in de rug gebruiken, dan kan de online Becoming You Training je helpen. Stap in het leven van de gezonde, energieke, slanke(re) vrouw, ook als je het nog niet bent! In 6 lessen leer je te gaan leven als deze vrouw, verander je jouw mindset en brengen we je hormonen in balans.

Vrouw in Balans Magazine

Is Gezond en Blijvend afvallen je grote wens?

Download het gratis e-magazine en laat je inspireren

× Waar kan ik je mee helpen?