Ook ik had een grote droom, maar begon klein!

Wil je weten wat mijn ultieme middel was om mijn doel te bereiken? Ik ga het je vertellen.

In mijn dromen zag ik een gezonde, vrije, energieke, fitte, slanke vrouw op het strand lopen. Met wapperende haren dook zij de zee in en ’s avonds speelde ze samen met haar kinderen op het strand. Ze had een grote mooi lach op haar gezicht, zuiver en puur. Ik wilde deze vrouw zijn. Ieder jaar na de zomervakantie, in de auto naar huis, bedacht ik dat ik de volgende zomer slank te zijn. Ik verlangde zo naar die vrouw.

De realiteit was dat ik de volgende zomer gewoon een nieuw badpak in een maat groter moest kopen…..

Mijn droom werd de realiteit toen ik begreep dat dromen wel uitkomen als je er maar hard, kei hard, vol passie en met een goede energie aan gaat werken. De vrouw die ik in mijn dromen zag heb ik tot in detail uitgewerkt. Wat deed zij, hoe ging zij met eten om, hoe zat ze aan tafel, hoe energiek was ze, hoe ging ze naar de stad…. Alles, maar dan ook echt alles heb ik uitgewerkt. Ik zag dat zij gewoon in de supermarkt haar boodschappen deed, haar karretje lag vol groenten en fruit, maar ook met een klein reepje chocolade en een zakje chips voor het weekend. Als ze naar de stad ging dan pakte ze haar fiets, ook als het niet zo’n goed weer was. Haar gezondheid was het allerbelangrijkste voor haar, daar deed ze alles voor om die goed te houden.

Mijn droom was groot, mijn eerste stappen waren klein.

Zo kwam zij tot leven in mijn leven en ben ik gaan leven als de vrouw die ik wilde zijn. De gezonde, energieke en fitte versie van mezelf. Ik zeg vaak ‘Fake it until you make it!’ en dit is precies wat ik heb gedaan. Ik ben gaan leven als deze vrouw.

Achteraf realiseerde ik mij dat èn het gaan leven als de vrouw van mijn dromen èn ‘fake it until you make it’ mijn ultieme middelen zijn geweest om eindelijk de gezonde, energieke, fitte en slanke versie van mezelf te worden.

Iedere dag dat je leeft en kiest als de vrouw die jij wil zijn, goed slaapt, gezond eet in de hoeveelheden die jouw lichaam nodig heeft, dan ben je weer een stapje dichterbij je einddoel. Precies zoals ik ook heb gedaan. En dat is wat ik je gun.

Wil je meer tips van mij krijgen, vraag dan hier het Vrouw in Balans e-magazine aan.

Vrouw in Balans Magazine

Is Gezond en Blijvend afvallen je grote wens?

Download het gratis e-magazine en laat je inspireren

× Waar kan ik je mee helpen?