Het is de kracht van je gedachtes om het leven te leven dat jij wil leven, hoe jij je wil voelen

Ik leer je van A tot Z hoe je gaat leven, eten en denken als energieke, gezonde, fitte, stralende en zelfverzekerde vrouw waar je zo naar verlangt zonder streng dieet, maar juist met normale voeding uit de supermarkt. Ik ontdekte dat afvallen veel meer is dan alleen maar anders eten. Het is de kunst van weer leren luisteren naar wat jouw lichaam nodig heeft. Je gedachtes afstemmen op hoe jij je wel wil voelen, wie jij wil zijn.

Het is niet het zoveelste dieet waarmee je tijdelijk kilo’s kwijt raakt, om ze vervolgens weer terug te krijgen. Nee, Vrouw in Balans, is hèt praktische stappenplan waarmee je stap voor stap het leven gaat leven dat jij wil leven. Van het leren luisteren naar wat je lichaam je wil vertellen, het in balans brengen van je hormonen, tot het weer leren genieten van lekker en voldoende eten, tot het krijgen van de mindset die past bij jouw nieuwe levensstijl en nog veel meer.

Je lichaam is je kostbaarste bezit, je mag het weer gaan koesteren

Dit is het programma om weer lekker in je vel en kleding te zitten zonder streng dieet, maar juist om te gaan leven als de vrouw waar jij naar verlangt. De gezonde, energieke, stralende vrouw, die blij is met haar gewicht en haar lijf. Die weet wat de goede balans is tussen gezond eten en af en toe heerlijk ondeugend zijn.

Hoe mooi is het dat ik mijn gave of mag gebruiken om jou,stap voor stap, te vertellen en leren hoe makkelijk deze weg kan zijn  ….

Wat mijzelf nooit eerder gelukt is en waarvan ik dacht dat ik het nooit zou bereiken, is met de hulp van Claudia wel gelukt. Ik heb mijn streefgewicht bereikt. Ik voel me fit, energiek en erg gelukkig.” Mildred

Ik leer je te vertrouwen op je gevoel

Ik leer je luisteren naar je lichaam

Ik leer je te vertrouwen op de keuzes die je maakt

Van denken naar doen, van twijfelen naar vertrouwen, van onzeker naar zelfverzekerd. Ik luister naar je, ik hoor je, ik zie je en tune in op wat je nodig hebt. Samen brengen we je body en mind in balans.

Ik luister naar je, voel je angst, je tranen, je pijn, je onzekerheid. Ik zie jou. Ik ken je onzekerheid, je twijfel, je angst, je pijn, je tranen. Want ja lieverd, dit is ook mijn verleden, dit was mijn verhaal.

Mijn kennis en ervaring zijn voor jou omdat jij het waard bent.

Ik heb er voor gekozen om niet langer het slachtoffer te zijn van mijn gewicht.

Weer blij zijn als je in de spiegel kijkt en zien dat er door beter voor jezelf te zorgen een mooie energieke en slanke vrouw je terug in de ogen kijkt. De vrouw die zelfbewuster is en bruist van energie. This happened to me en daar ben ik Claudia heel erg dankbaar voor.” Anke

Ik leer je alles wat je nodig hebt, alles wat je altijd al wilde weten:

Van A tot Z, om te gaan leven, eten, denken als de energieke, gezonde, fitte, stralende en zelfverzekerde vrouw waar je zo naar verlangt.

Van ‘hopen op’ en ‘willen’, naar ‘doen’.

Body & Mind in balans, gedachtes en hormonen die samen voor je werken.

De vrouw die diep van binnen al in je zit, maar nu schuil gaat onder een mantel van kilo’s die haar verstoppen.

Ik ben jouw spiegel, ik zie je, ik hoor je, voel je. We gaan het licht weer laten schijnen, brengen je hormonen in balans. Zodat de positieve energie weer gaat stromen.

Ik geef je de regie terug, leer je luisteren naar je lichaam en het eten te kiezen dat past bij hoe jij je wil voelen.

Je saboterende gedachtes, veranderen in krachtige, helpende gedachtes. Zodat jij de energieke, zelfverzekerde vrouw wordt die lekker in haar vel en kleding zit.

Ik deel met jou alle stappen die ik heb gezet, de keuzes die ik nu maak, alle struggles die ik heb gehad, de inzichten die ik heb gekregen, de kennis die ik nu heb en die mij uiteindelijk hebben gebracht waar ik nu ben.

Vrouw in Balans Methode:

In 4 maanden concreet en praktisch naar jouw leven in balans

In 4 maanden groei je naar de leefstijl die past bij  hoe jij je wil voelen, hoe jij wil leven. Je krijgt de regie terug over je eetgedrag, je leert luisteren naar je eigen lichaam en kiest het eten dat past bij hoe jij je wil voelen. Je krijgt een krachtige mindset die past bij hoe jij je wil voelen, wie jij wil zijn. Dit is de basis om jouw dromen waar te maken, je doel te bereiken en de leefstijl te krijgen die past bij jouw leven. Niet voor even, maar voor de rest van je leven.

100% online volgen 

Ik heb geen tijd of ik woon erg ver weg is geen excuus meer… Je kan alle lessen op je eigen tempo, in je eigen tijd èn gewoon daar waar jij bent volgen. Je bepaalt je eigen tempo, stap voor stap. Je hebt LIFE TIME toegang tot alle lessen, materialen. 

Iedere week een nieuwe les om stap voor stap je doel te bereiken

Iedere week komt er een nieuwe les vrij. Ik heb 13 lessen voor je ontwikkeld met eigen video’s, werkboeken en opdrachten. Allemaal om jouw stap voor stap alle kennis en tools te geven die je nodig hebt om je gewicht, hormonen en leefstijl in balans te brengen. Je krijgt de inspiratie en motivatie om meteen in actie te komen en je zelfvertrouwen te laten groeien.

De inspirerende Vrouw in Balans Community voor extra steun, inspiratie en motivatie

De Vrouw in Balans Community is ‘the place to be’ om te zijn met vrouwen die hetzelfde doel hebben als jij. Vrouwen die je begrijpen, met hetzelfde worstelen als jij, die de regie terugpakken. Iedere week zijn er live Q&A’s met Claudia om te inspireren en motiveren. Je de tools te geven die jij nodig hebt om te vertrouwen op de keuzes die je maakt. Èn krijg je persoonlijk antwoord van Claudia op je vragen. Je bent LIFE TIME member van de exclusieve Vrouw in Balans Community.

Inzichten, krachtige tools, bonuslessen voor een energiek, gezond leven in balans

Extra video’s, werkboeken, oefeningen waarmee je sterker in je schoenen staat en de beste basis krijgt om je hormonen, gewicht en leefstijl in balans te brengen. Alles wat je nodig hebt om geinspireerd, op je eigen tempo weer te gaan luisteren naar je lichaam, te voelen wat je nodig hebt en de krachtige mindset te krijgen die past bij jouw gezonde nieuwe levensstijl. 

Persoonlijke coaching door Claudia

Heb je meer behoefte aan persoonlijke coaching, omdat je weet dat je het liever niet alleen wil doen? Wil je krachtige stappen zetten, leren, groeien naar jouw leven in balans? Ik ben er voor je, coaching ‘to the point’, doelgericht op jouw leven, wat jij nodig hebt. 

Lees dan hier verder en ontdek wat het beste bij je past.

“Wat ben ik blij dat ik deze keuze heb gemaak. Claudia heeft mij enorm geholpen om mij uit het oude dieetdenken te krijgen en een nieuw positieve leefstijl gegeven.” Bernadette

De Vrouw in Balans Methode is een bewezen aanpak waarmee je stap voor stap, op je eigen tempo, je gewicht, hormonen en leefstijl in balans brengt. Je maakt jezelf nieuwe gezonde gewoontes eigen op het gebied van voeding, ontspanning, beweging. Je krijgt de krachtige mindset die je nodig hebt om te kiezen voor hoe jij je wil voelen. Niet voor even, maar voor de rest van je leven. Zonder streng dieet, maar juist met ‘normale’ voeding uit de supermarkt. Niet apart voor jezelf koken, maar juist samen met je gezin genieten van lekker en voldoende eten. Stap voor stap ontstaat jouw eigen gezonde levensstijl, die past bij jouw lichaam, jouw leven, zodat jij weer lekker in je vel en kleding zit en bruist van energie.

Iedereen kan je vertellen hoe je gezond kan eten, maar Claudia kan je motiveren om die stap ook echt te zetten. Èn elke keer opnieuw weer de gezonde keuzes te maken. Dit doet zij met enorm veel begrip, liefde en een vleugje humor.

Door de focus op de juiste mindset levert het Vrouw in Balans programma mij naast gewichtsverlies en energie ook een blijer en lichter gevoel op.

Een echte aanrader!

Carolien

Claudia’s enthousiasme werkt aanstekelijk. Met het 12 weekse online programma en de bonuslessen heeft zij mij stap voor stap meegenomen om de gezondere en energiekere versie van mezelf te worden.

Naast dat ze veel kennis overdraagt besteed ze in het online programma ook veel aandacht aan je mindset. Hét succes om je doelen te bereiken en wat haar programma uniek maakt. Dagelijks staat ze voor je klaar in de bijbehorende besloten FB groep om vragen te beantwoorden, peptalks te geven of komt ze live om kennis te delen en te coachen.

Een waardevol programma dat mijn leven heeft veranderd en ik iedereen kan aanraden.

Cécile

€ 347,–

Vrouw in Balans ONLINE

Lifetime member

VIER maanden, dertien motiverende en inspirerende lessen.

Werkboeken met opdrachten, inspiratie en motivatie.

E- boek voor heerlijke Hormoonproofrecepten.

VEEL extra video lessen en werkboeken om je te ondersteunen.

Iedere week live Q&A’s met Claudia in de exclusieve Facebookgroep en persoonlijk antwoord van Claudia op je vragen in de Facebookgroep.

Je bepaalt je eigen tempo, minimale duur van het online programma is 4 maanden.

Life Time membership van de Online Academie en de besloten Facebookgroep (Vrouw in Balans).

Anke en Manuela vertellen hun ervaringen

Wat heel sterk van Claudia en haar methode is, dat ze je inzicht geeft dat als je vooral de juiste focus legt op hoe jij je wilt voelen ( GEZOND, ENERGIEK, FIT👊 ) en daar met de goede producten en hoeveelheid, die passend voor jou zijn, het gewenste resultaat behaalt, dus je helpt omdenken.

Claudia begrijpt als geen ander hoe een brein van een vrouw werkt en kan functioneren en dat is haar kracht om jou dat te kunnen leren en in laat zien. Met een cadeau als automatisch gevolg dat als je in de spiegel kijkt er na een gezonde periode ook een mooie slanke vrouw je terug in de ogen kijkt, die zelfbewuster en vol in de juiste energie staat.

This was happening to me en daar ben ik Claudia heel erg dankbaar voor.

Anke

144,6 kilo waarvan 58% vet en diep ongelukkig. Dat was mijn startpunt vorig jaar juni en het moment waarop ik Claudia mailde om een afspraak te maken.

Ik wist vooraf nog niet zo goed wat ik me moest voorstellen bij de methode van Claudia, maar tijdens het eerste gesprek viel het mij op hoe ’nuchter’ en kalm zij was. Terwijl ik mentaal overal beren op de weg zag leek het alsof die voor haar niet bestonden en wist zij de zaken simpel samen te vatten. Ze kijkt naar wat er mogelijk is, wat er wenselijk is en wat er haalbaar is en stond 24/7 klaar om vragen te beantwoorden of voor support. Ze heeft mij geleerd om gezond en bewust te eten en weloverwogen keuzes te maken. No more diets!

Als je me nu vraagt wat het afgelopen jaar me gebracht heeft kan ik je de cijfers geven. Mijn BMI is van 44,6 naar 26,5 gegaan, mijn vetpercentage is van 57% naar 29,5% gegaan, mijn broekmaat is van 56 naar 44/46 gegaan en ik ben bijna 60 kilo afgevallen. Ik ben er nog niet, maar ik ben dichter bij mijn doel dan ik vorig jaar om deze tijd verwacht had te zijn.

Maar de grootste verandering is dat ik het vertrouwen in mezelf en mijn kracht teruggevonden heb. En dat is iets wat niet in cijfers uit te drukken valt en waar ik Claudia altijd dankbaar voor zal zijn.

Manuela

De meest gestelde vragen over het Vrouw in Balans programma

Staat je vraag hier niet bij stuur dan een mail aan Claudia

Is deze begeleiding wel geschikt voor mij?

Mijn begeleiding is geschikt voor vrouwen die graag willen afvallen, gezond, fit en energiek willen zijn, maar niet langer meer een streng dieet willen volgen. Je leert hoe je met normale voeding uit de supermarkt je gewicht-, hormonen- en leefstijl weer in balans brengt. Dit is wat ik noem Leven Zonder Dieet. Ik leer je wat je nodig hebt en coach je om dit in de praktijk te gaan toepassen zodat jij je ideale gewicht gaat bereiken en zonder problemen kan behouden. Mijn begeleiding is geschikt voor vrouwen vanaf 35 jaar en ouder. Ben je jonger en heb je het brandende verlangen om weer lekker in je vel en kleding te zitten, neem dan contact met mij op. Dan kunnen we samen bekijken of mijn begeleiding bij je past.

Is dit wel vol te houden voor mij?

Ik leer je wat jij nodig hebt om weer lekker in je vel en kleding te zitten. Je hebt geen ingewikkelde recepten nodig. Ik leer je hoe jezelf de goede producten kiest. Dit doe ik op een praktische en duidelijke manier. Ik hou zelf van eenvoud, geen moeilijke taal, maar gewoon simpel, duidelijk en de realiteit.

Waarom is dit geen dieet, wat is het verschil?

Bij een dieet bepaalt iemand anders wat en hoeveel je moet eten. Het is wetenschappelijk bewezen dat dit niet vol te houden is op de lange termijn. Ik leer je hoe je zelf bepaalt wat en hoeveel je gaat eten. Wat je hiervoor nodig hebt, hoe je dit in de praktijk doet en welke voeding en welke hoeveelheid voeding jouw lichaam nodig heeft. Daarnaast leer je hoe je kiest vanuit hoe jij je wil voelen in plaats van dat jij je laat leiden door situaties.

Ik ben niet alleen ervaringsexpert, maar heb een schat aan kennis opgebouwd door alle opleidingen die ik de afgelopen jaren met succes heb afgerond.

De door mij gevolgde en succesvol behaalde opleidingen:

  • Gewichtsconsulent
  • Hormoonfactor coach
  • Ortomoleculaire voeding
  • Hormoontherapeut i.o.
  • Droomdoelen coach
  • NLP
  • Smartsize Me
Wat is het voordeel als ik kies voor de 1-op-1 coaching?

Tijdens de begeleiding leer ik je alles wat je nodig hebt om met normale voeding uit de supermarkt jezelf gezond, fit, energiek en slank te eten. Ik ga je uitleggen wat je nodig hebt om de levensstijl te krijgen die past bij hoe jij je wil voelen, de vrouw te zijn die jij wil zijn.

Ik begeleid, coach, inspireer en motiveer je om alles wat je hebt geleerd in de praktijk toe te passen. Je hoeft het niet alleen te doen, je kan op mijn steun rekenen. Per Whatsapp kan je mij altijd bereiken. Je hebt daarnaast, levenslang, toegang tot de besloten facebookgroep. Iedere week geef ik minimaal 1 keer een live coach call in deze groep. In deze groep inspireren, motiveren en steunen we elkaar. Heb je vragen dan kan je die uiteraard ook altijd in de facebookgroep stellen.

Omdat ik zelf een aantal jaren geleden door hetzelfde proces ben gegaan weet ik wat je tegenkomt op de weg naar je nieuwe levensstijl. Dankzij de extra 1-op-1 coaching sta je niet alleen, je hoeft het niet langer alleen te doen. Ik ben je maatje, je luisterde oor en coach je om al het geleerde in praktijk te brengen.

Kan ik samen met mijn gezin eten of moet ik apart koken?

Het gaat erom dat je leert dat je geen ingewikkelde recepten of dieten nodig hebt om gezond, energiek en slank te zijn. Je hoeft geen keukenprinses te zijn. Het uitgangspunt is “Keep It Simple’. Ik leer je welke voeding je nodig hebt en hoe je in de supermarkt de juiste keuzes maakt. Alles wat ik weet leer ik je, zodat jij je  man/partner en kinderen kan verwennen met gezond, lekker en voldoende eten.

Wat is het online programma Vrouw in Balans?

Het online programma Vrouw in Balans is helemaal nieuw. Met dit programma leer je stap voor stap wat je nodig hebt om de gezonde, fitte, energie en slanke versie van jezelf te worden. Iedere week komt er een nieuwe les vrij.

Jij krijgt dit programma cadeau van mij als je kiest voor het Gold of Diamond programma. Zo heb je een extra steuntje in de rug om je doel te bereiken. Je krijgt levenslang toegang tot het online programma.

Ik wil graag eerst kennismaken?

Voordat we samen 1-op-1 aan de slag gaan maken we eerst kennis met elkaar. Ik vind het belangrijk om elkaar eerst persoonlijk te spreken. Het kennismakingsgesprek is geheel vrijblijvend. Neem gerust contact met mij op, dan plannen we samen het kennismakingsgesprek.

Claudia heeft mij de inzichten gegeven die ik in geen enkel dieetboek heb gevonden. Daarmee heb ik nu een gezond eetpatroon ontwikkeld dat bij mij past. Mijn eigen levensstijl. Dit had ik niet alleen kunnen doen.

Judith

5.0
2018-01-28T17:10:19+02:00

Judith

Claudia heeft mij de inzichten gegeven die ik in geen enkel dieetboek heb gevonden. Daarmee heb ik nu een gezond eetpatroon ontwikkeld dat bij mij past. Mijn eigen levensstijl. Dit had ik niet alleen kunnen doen.

Ik heb mijn eetgedrag veranderd. Kan eindelijk weer ‘normaal’ eten. Precies zoals Claudia zei dat zou gaan gebeuren ben ik afgevallen en leef ik nu als de vrouw die ik wilde zijn.

Jolanda

5.0
2018-01-28T17:11:19+02:00

Jolanda

Ik heb mijn eetgedrag veranderd. Kan eindelijk weer ‘normaal’ eten. Precies zoals Claudia zei dat zou gaan gebeuren ben ik afgevallen en leef ik nu als de vrouw die ik wilde zijn.

Als je een eerlijke coach zoekt die jou gaat begeleiden met afvallen, dan zit je bij Claudia op de juiste plaats. Haar enthousiasme en overtuigende woorden maken van iedereen een succesverhaal. Al vele kilo’s kwijt door haar hulp en ik kan iedereen deze geweldige levensstijl aanraden. Je zult je fitter en gezonder gaan voelen en dat is geweldig. Ik ben er nog niet, maar dankzij Claudia houd ik het wel vol, is mijn levensstijl aan het veranderen en weet ik zeker dat ik mijn streefgewicht behaal.

Diana

5.0
2018-01-28T17:11:48+02:00

Diana

Als je een eerlijke coach zoekt die jou gaat begeleiden met afvallen, dan zit je bij Claudia op de juiste plaats. Haar enthousiasme en overtuigende woorden maken van iedereen een succesverhaal. Al vele kilo’s kwijt door haar hulp en ik kan iedereen deze geweldige levensstijl aanraden. Je zult je fitter en gezonder gaan voelen en dat is geweldig. Ik ben er nog niet, maar dankzij Claudia houd ik het wel vol, is mijn levensstijl aan het veranderen en weet ik zeker dat ik mijn streefgewicht behaal.

Claudia heeft me geholpen om het inzicht te krijgen in mijn eetpatroon en heeft me de juiste handvaten gegeven om dit patroon te veranderen. Haar vriendelijke benadering is erg prettig. Ik kan haar zeker aanbevelen.

Hilde

5.0
2018-01-28T17:12:17+02:00

Hilde

Claudia heeft me geholpen om het inzicht te krijgen in mijn eetpatroon en heeft me de juiste handvaten gegeven om dit patroon te veranderen. Haar vriendelijke benadering is erg prettig. Ik kan haar zeker aanbevelen.

Je mag alles, moet niks. Je bent zelf de baas over je eetgedrag en de keuzes die je maakt. Het is een verademing en het leukste is dat het echt werkt.

Bernadette

5.0
2018-01-28T17:08:18+02:00

Bernadette

Je mag alles, moet niks. Je bent zelf de baas over je eetgedrag en de keuzes die je maakt. Het is een verademing en het leukste is dat het echt werkt.

Het belangrijkste voor mij, ik voel me fitter en beter. Ik ben me bewuster van wat ik eet en hoe ik daar balans in kan aanbrengen. En daarnaast zie ik er ook gewoon beter uit nu ik mijn buikje kwijt ben.

Emile

5.0
2018-01-28T17:09:32+02:00

Emile

Het belangrijkste voor mij, ik voel me fitter en beter. Ik ben me bewuster van wat ik eet en hoe ik daar balans in kan aanbrengen. En daarnaast zie ik er ook gewoon beter uit nu ik mijn buikje kwijt ben.

Jouw begeleiding was echt het laatste wat ik nog wilde proberen. Ik had de hoop eigenlijk al opgegeven na mijn leven lang allerlei diëten te hebben gevolgd. Wat voel ik mij bevrijd! Nooit meer die strijd, nooit meer dat gevecht. Nee, ik kies bewust & voor mijzelf. Ik straal weer, voel me krachtig en krijg complimenten.

Marieke

5.0
2018-01-28T17:11:34+02:00

Marieke

Jouw begeleiding was echt het laatste wat ik nog wilde proberen. Ik had de hoop eigenlijk al opgegeven na mijn leven lang allerlei diëten te hebben gevolgd. Wat voel ik mij bevrijd! Nooit meer die strijd, nooit meer dat gevecht. Nee, ik kies bewust & voor mijzelf. Ik straal weer, voel me krachtig en krijg complimenten.

Regelmatig probeerde ik om op eigen houtje af te vallen. Telkens weer viel dat tegen. Ik heb geleerd om bewuste keuzes te maken. Ik ben probleemloos 5 kilo kwijtgeraakt.

Dominique

5.0
2018-01-28T17:08:56+02:00

Dominique

Regelmatig probeerde ik om op eigen houtje af te vallen. Telkens weer viel dat tegen. Ik heb geleerd om bewuste keuzes te maken. Ik ben probleemloos 5 kilo kwijtgeraakt.

Ik ben zo blij dat Claudia mij het licht heeft laten zien hoe ik van mijn overtollige kilo’s af kan komen.

Barbara

5.0
2018-01-28T17:05:27+02:00

Barbara

Ik ben zo blij dat Claudia mij het licht heeft laten zien hoe ik van mijn overtollige kilo’s af kan komen.

Ik voel me nu, na ruim 4 weken bewuster en gezonder eten echt een ander mens. Zit beter in mijn vel, ben vrolijker en veel minder onzeker over mezelf. Ben enorm blij dat ik deze keuze heb gemaakt.

Marrietta

5.0
2018-01-28T17:08:39+02:00

Marrietta

Ik voel me nu, na ruim 4 weken bewuster en gezonder eten echt een ander mens. Zit beter in mijn vel, ben vrolijker en veel minder onzeker over mezelf. Ben enorm blij dat ik deze keuze heb gemaakt.

Heerlijk dat ik weer leuke rokjes en jurkjes kan dragen, ik ben mijn ‘zwembandje’ kwijt en geniet.

Irma

5.0
2018-01-28T17:09:14+02:00

Irma

Heerlijk dat ik weer leuke rokjes en jurkjes kan dragen, ik ben mijn ‘zwembandje’ kwijt en geniet.

Bedankt Claudia dat je mij hebt verlost hebt van de ‘Moeke’ die mijn leven had overgenomen. Ik ben mijn kilo’s kwijt, geniet weer van mijn leven, voel me gezond en fit.

Simone

5.0
2018-01-28T17:10:54+02:00

Simone

Bedankt Claudia dat je mij hebt verlost hebt van de ‘Moeke’ die mijn leven had overgenomen. Ik ben mijn kilo’s kwijt, geniet weer van mijn leven, voel me gezond en fit.

Het was erg wennen dat ik zelf kon beslissen wat ik wilde eten. Met kleine stapjes en ondersteuning van Claudia heb ik bereikt wat ik wilde. Ik kan nu eten wat ik wil en ben ruim 12 kilo afgevallen.

Merel

5.0
2018-01-28T17:04:57+02:00

Merel

Het was erg wennen dat ik zelf kon beslissen wat ik wilde eten. Met kleine stapjes en ondersteuning van Claudia heb ik bereikt wat ik wilde. Ik kan nu eten wat ik wil en ben ruim 12 kilo afgevallen.

Na jaren van struggelen met mijn gewicht was ik het een paar maanden geleden echt zat. Ik heb geleerd om, zonder zweverig te zijn, mindful met eten om te gaan. Ik vond het heel prettig dat Claudia uit eigen ervaring spreekt en mij heeft geleerd hoe ik genieten, bewust eten en afvallen kan combineren.

Anke

5.0
2018-01-28T17:09:46+02:00

Anke

Na jaren van struggelen met mijn gewicht was ik het een paar maanden geleden echt zat. Ik heb geleerd om, zonder zweverig te zijn, mindful met eten om te gaan. Ik vond het heel prettig dat Claudia uit eigen ervaring spreekt en mij heeft geleerd hoe ik genieten, bewust eten en afvallen kan combineren.

In het begin was het vooral veel denken en doen. Ineens viel het kwartje, ik ging van voelen naar doen. Ik kreeg door waar mijn eetbuien vandaan kwamen, de link werd gelegd. Nu snap ik wat ik echt nodig heb en daar horen snaaibuien niet meer bij.

Yvonne

5.0
2018-01-28T17:12:02+02:00

Yvonne

In het begin was het vooral veel denken en doen. Ineens viel het kwartje, ik ging van voelen naar doen. Ik kreeg door waar mijn eetbuien vandaan kwamen, de link werd gelegd. Nu snap ik wat ik echt nodig heb en daar horen snaaibuien niet meer bij.

Het fijne is dat ik niet het gevoel heb dat ik aan het lijnen ben. Het is een bewustwording en een verandering van je eetpatroon dat past bij mijn levensstijl. Ik ben zó blij dat ik deze stap heb gezet.

Sandra

5.0
2018-01-28T17:10:06+02:00

Sandra

Het fijne is dat ik niet het gevoel heb dat ik aan het lijnen ben. Het is een bewustwording en een verandering van je eetpatroon dat past bij mijn levensstijl. Ik ben zó blij dat ik deze stap heb gezet.

Claudia heeft mij geholpen om een gezonde levensstijl te krijgen. Ik was mij eerst niet bewust van wat ik allemaal at en dronk. Ook onder het mom van gezelligheid. Dankzij Claudia ben ik tot inkeer gekomen en weet ik nu dat gezelligheid niks te maken heeft met eten. Gezelligheid maak je zelf met de mensen om je heen.

Frans

5.0
2018-01-28T17:05:48+02:00

Frans

Claudia heeft mij geholpen om een gezonde levensstijl te krijgen. Ik was mij eerst niet bewust van wat ik allemaal at en dronk. Ook onder het mom van gezelligheid. Dankzij Claudia ben ik tot inkeer gekomen en weet ik nu dat gezelligheid niks te maken heeft met eten. Gezelligheid maak je zelf met de mensen om je heen.
5
17

Share This
× Hoe kan ik je helpen?