‘Good FOOD, Good MOOD,

Happy HORMONES, Healthy WEIGHT’

Vrouw in Balans

Hèt online programma voor een (h)eerlijk gezond gewicht en leven in balans

Wil jij de energieke vrouw zijn die straalt, lekker in haar vel zit en de hele wereld aan kan?

Je weet niet meer wat je wel of niet moet doen, je verlangt naar dat (h)eerlijke gezonde leven.

Voor jou mooie vrouw als je voelt dat de beste jaren van je leven nog komen. Als je verlangt naar die (h)eerlijke gezonde leefstijl, lekker in je vel en kleding wil zitten. Voor jou mooie vrouw als je nu ieder jaar bijna ongemerkt zwaarder wordt, vaker moe en lusteloos bent. Je merkt dat je humeur ineens kan veranderen, je voelt dat je hormonen aan het rommelen zijn.

Je hebt al heel veel geprobeerd en vraag jezelf af of dit is wat het is. Is het de overgang? Heb je gewoon pech, want iedereen in de familie is te zwaar? Van binnen baal je, want dit is gewoon niet wat je wil.

De mooiste jaren van je leven gaan nog komen, ben je er klaar voor …

Mooie vrouw, het komt goed. Ik weet waar je nu staat, hoe het voelt, zo was het bij mij ook. Met mijn kennis en jarenlange ervaring als gewicht- en hormoondeskundige, samen met mijn enthousiasme, betrokkenheid en de liefde voor het (h)eerlijke leven kan ik jou begeleiden om je hormonen voor je te laten werken.

Starten wanneer jij wil

DE VROUW IN BALANS METHODE

 laat je hormonen voor je werken

Vrouw in Balans®️ gaat over voeding, (h)eerlijk eten, drinken, hoeveelheden, plannen. Je mindset en gewoontes. Welke gedachtes en gewoontes heb je nu. Welke gedachtes en gewoontes heb je nodig voor het energieke, slanke leven waar je naar verlangt. Je hormonen, wat heb je nodig om ze voor je te laten werken. En natuurlijk ook bewegen. Welke vorm van beweging past bij jou en jouw lichaam.

VOEDING

MIND

LEEFSTIJL

HORMONEN

Is dit wat je wil:

Z

Bruisen van energie, stralen en gewoon happy zijn met jezelf?

Z

Een lichaam waar je trots op bent, een fijn gewicht en weer die leuke kleding dragen?

Z

Rust in je hoofd?

Z

Genieten van je leven?

Z

Hormonale balans? Een (h)eerlijke overgang en menopauze?

Z

Zelf beslissen wat je eet omdat je weet wat je eet en hier heerlijk van genieten?

Z

Een gezonde relatie met eten hebben, zodat je zonder schuldgevoel kan genieten van lekker en voldoende eten?

Z

Weer lekker slapen en uitgerust aan de nieuwe dag beginnen?

Z

Vanuit fun en vertrouwen, het geloof in jezelf krijgen en stralen?

Maar is dit wat je nu hebt of ervaart:

Z

Ieder jaar kom je bijna ongemerkt aan, baalt van die extra kilo’s.

Z

De overgang ligt op de loer? Je hebt het gevoel dat je hormonen aan het rommelen zijn?

Z

Je hebt vaak snel eten nodig om je beter te voelen.

Z

Vage kwaaltjes, klachten, ongemakken?

Z

Je weet het eigenlijk wel, maar snapt niet waarom het je niet lukt.

Z

Je hebt vaak weinig energie, bent moe en prikkelbaar.

Z

Je slaapt steeds slechter, staat moe op, hebt vaak een wattig gevoel in je hoofd.

Z

Je baalt als je naar jezelf kijkt in de spiegel, vraagt jezelf af ‘hoe heeft het zo ver kunnen komen’?

Z

Je ligt ’s nachts te woelen en bent moe als je uit bed komt.

Z

Je hebt vaak het voornemen, het idee dat je het nu echt anders gaat aanpakken.

Het zijn je hormonen!

Je lichaam is je kostbaarste bezit. Iedere dag is het hard voor je aan het werk om ervoor te zorgen dat jij kan doen wat je moet en wil doen. Het zal er alles aan doen om je in leven te houden. Als het nodig is om te overleven dan gaat het alle energie, voedingsstoffen en aandacht geven aan de hormonen in je lichaam die hiervoor zorgen. Duurt deze situatie te lang dan ontstaan er klachten. Het begint ermee dat je minder energie krijgt, je wordt prikkelbaar, moe, minder weerstand, gaat slechter slapen en je langzaam kom je steeds meer aan.

Waar je lichaam naar verlangt is rust en regelmaat. Het wil graag dat je weer (h)eerlijk gaat eten zodat het alle voedingsstoffen krijgt die het nodig heeft om er echt voor je te zijn.

Good FOOD, Good MOOD, Happy HORMONES, Healthy WEIGHT

De meeste vrouwen die bij mij komen hebben strenge dieten geprobeerd. Laat nou juist het strenge diëten en/of vasten zijn dat zoveel stress geeft aan je lichaam. Tel daarbij de stress van het ‘normale’ dagelijkse leven op, het ouder worden en je begrijpt nu misschien wel waarom je hormonen steeds meer uit balans raken.

Vrouw in Balans® gaat het dieten voorbij.

Waar ik wel in geloof is de kracht van ‘normaal eten’, aan je lichaam de energie gaan geven die het echt nodig heeft. Zodat jij je energiek en goed voelt. Je geen last meer hebt van vervelende kwaaltjes en iedere dag opnieuw opstaat met frisse energie om jouw leven te kunnen leven zoals jij het wil leven.

De Vrouw in Balans® Methode is gebaseerd op de realiteit van het ‘dagelijkse’ leven. 

We gaan er samen voor zorgen dat jouw lichaam, je gedachtes en je hormonen weer voor je gaan werken zodat jij weer lekker in je vel en kleding zit. Weer blij bent als je naar jezelf kijkt in de spiegel. Dit doen we door je eetpatroon stap voor stap af te stemmen op wat je lichaam echt nodig heeft. Je leert om met (h)eerlijk eten je hormonen in balans te brengen, we werken aan optimaal gezonde darmen en een krachtige mindset. Je leert omgaan met je valkuilen, je gedachtes afstemmen op wat je wel wil, wie jij wil zijn en hoe je je wil voelen.

We gaan je hormonen weer voor je laten werken!

Vrouw in Balans

Hét praktische en complete stappenplan voor een slanke, fitte, stralende en hormonaal in balans leven!

Wil jij de energieke vrouw zijn, die straalt, lekker in haar vel zit en de hele wereld aan kan. De vrouw die weet dat je niet hoeft te eten om gelukkig te zijn, maar juist (h)eerlijk eet om HAPPY, energiek en vitaal te zijn.

Waar gaan we het over hebben:

Z

Voeding, je leert alles over (h)eerlijk eten, drinken, hoeveelheden, plannen.

Z

Hormonen. Waarom zijn ze uit balans geraakt, wat heb je nodig om ze voor je te laten werken.

Z

Darmen en ademhalen. Weer leren luisteren naar wat je lichaam je wil vertellen, het wijst je de weg.

Z

Bewegen, welke vorm van beweging past bij jou en jouw lichaam.

Z

Mindset en gewoontes. Welke gedachtes en gewoontes heb je nu. En welke gedachtes en gewoontes heb je nodig voor het energieke, slanke leven waar je naar verlangt.

Z

De realiteit van het leven, vakanties, feestdagen, vallen en opstaan.

Na dit programma:

Z

Werken je hormonen voor je en is je humeur enorm opgeknapt.

Z

Zijn de vage overgangs- menopauze klachten verdwenen. Begrijp je hoe je hormonen werken.

Z

Heb je een goede (h)eerlijke relatie met eten. Werkt jouw spijsvertering veel beter.

Z

Heb je de (h)eerlijke gezonde levensstijl die past bij jouw leven.

Z

Weet je alles over (h)eerlijk eten, val je af, eet je gewoon samen met je gezin kan eten, heb je geen dieet meer nodig.

Z

Slaap je weer als een roosje, heb je energie voor 10, voel je je meer ontspannen.

Jouw investering voor het LIFE CHANGING online programma Vrouw in Balans

Iedereen kan je vertellen hoe je gezond kan eten, maar Claudia kan je motiveren om die stap ook echt te zetten. Èn elke keer opnieuw weer de gezonde keuzes te maken. Dit doet zij met enorm veel begrip, liefde en een vleugje humor.

Door de focus op de juiste mindset levert het Vrouw in Balans programma mij naast gewichtsverlies en energie ook een blijer en lichter gevoel op.

Een echte aanrader!

Carolien

Claudia’s enthousiasme werkt aanstekelijk. Met het 12 weekse online programma en de bonuslessen heeft zij mij stap voor stap meegenomen om de gezondere en energiekere versie van mezelf te worden.

Naast dat ze veel kennis overdraagt besteed ze in het online programma ook veel aandacht aan je mindset. Hét succes om je doelen te bereiken en wat haar programma uniek maakt. Dagelijks staat ze voor je klaar in de bijbehorende besloten FB groep om vragen te beantwoorden, peptalks te geven of komt ze live om kennis te delen en te coachen.

Een waardevol programma dat mijn leven heeft veranderd en ik iedereen kan aanraden.

Cécile

Vrouw in Balans® Methode:

Je krijgt alles wat je wel nodig hebt

Je krijgt van mij geen voedingsschema’s, ik stuur je niet naar de sportschool. Jij en ik weten toch allebei al lang dat dit niet is wat werkt. Daarom krijg je van mij wat ik ook heb geleerd. En nog veel meer, de afgelopen jaren heb ik heel veel opleidingen gevolgd om je dit te mogen leren. Ik hang geen enkel dieet aan, maar ben een groot voorstander van ‘normaal eten’, zoals eten ooit voor ons is bedoeld. Mijn ogen en oren gingen open, mijn leven veranderde compleet toen ik dit leerde.

Mijn kennis over voeding, je lichaam, hormonen, mind krijg je van mij. Ik vind het belangrijk dat jij dit ook weet en de keuzes kan gaan maken die passen bij jouw leven, je levensstijl en je doelen. Precies zoals ik ook heb geleerd.

Je krijgt deze kennis van mij zodat je geen dieet meer nodig hebt, maar juist zelf alle know how hebt om je eigen ‘LIFE coach te zijn’. Je zelf de regie hebt, je kiest voor het eten dat past bij hoe jij je wilt voelen. Je het goede voorbeeld kan geven aan je kinderen, omdat je kiest voor het eten en de gedachtes die horen bij jouw ‘happy & healthy lifestyle’.

Hi, ik ben Claudia

Ik gun het je om weer happy te zijn met wie je bent en een gezonde relatie met eten te krijgen. Dat je, net zoals ik, niet meer hoeft te eten om gelukkig te zijn, maar eet om weer lekker in je vel en kleding te zitten. In mijn programma Vrouw in Balans® heb ik alles voor je samengebracht zodat de leefstijl en mindset krijgt die past bij hoe jij je wilt voelen. We gaan het diëten voorbij, stap voor stap leren, ontdekken, genieten, vallen en opstaan, precies zoals ik het ook heb gedaan.

Een gezond lichaam en gewicht krijgen was een cadeau voor mijn lijf. Maar de grootste en beste verandering die ik heb gekregen is door de transformatie van mijn mind.

Ik leerde denken en kiezen vanuit hoe ik mij wil voelen. Niet voor even, maar voor de rest van mijn leven. Ik ben de (h)eerlijke gezonde, fitte vrouw geworden die ik al die jaren in mijn dromen had gezien.

Je Body en Mind op elkaar afstemmen, laten samenwerken. Samenwerken voor het creëren van de (h)eerlijke en gezonde mindset. Zelf de regie krijgen over de keuzes die je maakt, afscheid nemen van oude overtuigingen en nieuwe helpende overtuigingen omarmen, de ‘Wet van de Aantrekking’ gaan gebruiken èn zo de (h) eerlijke gezonde leefstijl krijgen die perfect past bij JOUW leven, de vrouw die jij WIL ZIJN. Dat is wat je leert met het Vrouw in Balans® programma.

Change your mind, skip the diet and change your life …

FANTALK

Wat heel sterk van Claudia en haar methode is, dat ze je inzicht geeft dat als je vooral de juiste focus legt op hoe jij je wilt voelen ( GEZOND, ENERGIEK, FIT👊 ) en daar met de goede producten en hoeveelheid, die passend voor jou zijn, het gewenste resultaat behaalt, dus je helpt omdenken.

Claudia begrijpt als geen ander hoe een brein van een vrouw werkt en kan functioneren en dat is haar kracht om jou dat te kunnen leren en in laat zien. Met een cadeau als automatisch gevolg dat als je in de spiegel kijkt er na een gezonde periode ook een mooie slanke vrouw je terug in de ogen kijkt, die zelfbewuster en vol in de juiste energie staat.

This was happening to me en daar ben ik Claudia heel erg dankbaar voor.

Anke

144,6 kilo waarvan 58% vet en diep ongelukkig. Dat was mijn startpunt vorig jaar juni en het moment waarop ik Claudia mailde om een afspraak te maken.

Ik wist vooraf nog niet zo goed wat ik me moest voorstellen bij de methode van Claudia, maar tijdens het eerste gesprek viel het mij op hoe ’nuchter’ en kalm zij was. Terwijl ik mentaal overal beren op de weg zag leek het alsof die voor haar niet bestonden en wist zij de zaken simpel samen te vatten. Ze kijkt naar wat er mogelijk is, wat er wenselijk is en wat er haalbaar is en stond 24/7 klaar om vragen te beantwoorden of voor support. Ze heeft mij geleerd om gezond en bewust te eten en weloverwogen keuzes te maken. No more diets!

Als je me nu vraagt wat het afgelopen jaar me gebracht heeft kan ik je de cijfers geven. Mijn BMI is van 44,6 naar 26,5 gegaan, mijn vetpercentage is van 57% naar 29,5% gegaan, mijn broekmaat is van 56 naar 44/46 gegaan en ik ben bijna 60 kilo afgevallen. Ik ben er nog niet, maar ik ben dichter bij mijn doel dan ik vorig jaar om deze tijd verwacht had te zijn.

Maar de grootste verandering is dat ik het vertrouwen in mezelf en mijn kracht teruggevonden heb. En dat is iets wat niet in cijfers uit te drukken valt en waar ik Claudia altijd dankbaar voor zal zijn.

Manuela

De meest gestelde vragen over het Vrouw in Balans® programma

Staat je vraag hier niet bij stuur dan een mail aan Claudia

Is deze begeleiding wel geschikt voor mij?

Mijn begeleiding is geschikt voor vrouwen die graag willen afvallen, gezond, fit en energiek willen zijn, maar niet langer meer een streng dieet willen volgen. Je leert hoe je met normale voeding uit de supermarkt je gewicht-, hormonen- en leefstijl weer in balans brengt. Dit is wat ik noem Leven Zonder Dieet. Ik leer je wat je nodig hebt en coach je om dit in de praktijk te gaan toepassen zodat jij je ideale gewicht gaat bereiken en zonder problemen kan behouden. Mijn begeleiding is geschikt voor vrouwen vanaf 35 jaar en ouder. Ben je jonger en heb je het brandende verlangen om weer lekker in je vel en kleding te zitten, neem dan contact met mij op. Dan kunnen we samen bekijken of mijn begeleiding bij je past.

Is dit wel vol te houden voor mij?

Ik leer je wat jij nodig hebt om weer lekker in je vel en kleding te zitten. Je hebt geen ingewikkelde recepten nodig. Ik leer je hoe jezelf de goede producten kiest. Dit doe ik op een praktische en duidelijke manier. Ik hou zelf van eenvoud, geen moeilijke taal, maar gewoon simpel, duidelijk en de realiteit.

Waarom is dit geen dieet, wat is het verschil?

Bij een dieet bepaalt iemand anders wat en hoeveel je moet eten. Het is wetenschappelijk bewezen dat dit niet vol te houden is op de lange termijn. Ik leer je hoe je zelf bepaalt wat en hoeveel je gaat eten. Wat je hiervoor nodig hebt, hoe je dit in de praktijk doet en welke voeding en welke hoeveelheid voeding jouw lichaam nodig heeft. Daarnaast leer je hoe je kiest vanuit hoe jij je wil voelen in plaats van dat jij je laat leiden door situaties.

Ik ben niet alleen ervaringsexpert, maar heb een schat aan kennis opgebouwd door alle opleidingen die ik de afgelopen jaren met succes heb afgerond.

De door mij gevolgde en succesvol behaalde opleidingen:

  • Gewichtsconsulent
  • Hormoonfactor coach
  • Ortomoleculaire voeding
  • Hormoontherapeut i.o.
  • Droomdoelen coach
  • NLP
  • Smartsize Me
Wat is het voordeel als ik kies voor de 1-op-1 coaching?

Tijdens de begeleiding leer ik je alles wat je nodig hebt om met normale voeding uit de supermarkt jezelf gezond, fit, energiek en slank te eten. Ik ga je uitleggen wat je nodig hebt om de levensstijl te krijgen die past bij hoe jij je wil voelen, de vrouw te zijn die jij wil zijn.

Ik begeleid, coach, inspireer en motiveer je om alles wat je hebt geleerd in de praktijk toe te passen. Je hoeft het niet alleen te doen, je kan op mijn steun rekenen. Per Whatsapp kan je mij altijd bereiken. Je hebt daarnaast, levenslang, toegang tot de besloten facebookgroep. Iedere week geef ik minimaal 1 keer een live coach call in deze groep. In deze groep inspireren, motiveren en steunen we elkaar. Heb je vragen dan kan je die uiteraard ook altijd in de facebookgroep stellen.

Omdat ik zelf een aantal jaren geleden door hetzelfde proces ben gegaan weet ik wat je tegenkomt op de weg naar je nieuwe levensstijl. Dankzij de extra 1-op-1 coaching sta je niet alleen, je hoeft het niet langer alleen te doen. Ik ben je maatje, je luisterde oor en coach je om al het geleerde in praktijk te brengen.

Kan ik samen met mijn gezin eten of moet ik apart koken?

Het gaat erom dat je leert dat je geen ingewikkelde recepten of dieten nodig hebt om gezond, energiek en slank te zijn. Je hoeft geen keukenprinses te zijn. Het uitgangspunt is “Keep It Simple’. Ik leer je welke voeding je nodig hebt en hoe je in de supermarkt de juiste keuzes maakt. Alles wat ik weet leer ik je, zodat jij je  man/partner en kinderen kan verwennen met gezond, lekker en voldoende eten.

Wat is het online programma Vrouw in Balans?

Het online programma Vrouw in Balans is helemaal nieuw. Met dit programma leer je stap voor stap wat je nodig hebt om de gezonde, fitte, energie en slanke versie van jezelf te worden. Iedere week komt er een nieuwe les vrij.

Jij krijgt dit programma cadeau van mij als je kiest voor het Gold of Diamond programma. Zo heb je een extra steuntje in de rug om je doel te bereiken. Je krijgt levenslang toegang tot het online programma.

Ik wil graag eerst kennismaken?

Voordat we samen 1-op-1 aan de slag gaan maken we eerst kennis met elkaar. Ik vind het belangrijk om elkaar eerst persoonlijk te spreken. Het kennismakingsgesprek is geheel vrijblijvend. Neem gerust contact met mij op, dan plannen we samen het kennismakingsgesprek.

Ik ben zo blij dat Claudia mij het licht heeft laten zien hoe ik van mijn overtollige kilo’s af kan komen.

Barbara

Claudia Vesters
5
2018-01-28T17:05:27+01:00

Barbara

Ik ben zo blij dat Claudia mij het licht heeft laten zien hoe ik van mijn overtollige kilo’s af kan komen.

Een waardevol programma dat mijn leven heeft veranderd en ik iedereen kan aanraden.

Cécile

Claudia Vesters
5
2020-01-22T10:16:40+01:00

Cécile

Een waardevol programma dat mijn leven heeft veranderd en ik iedereen kan aanraden.

"Weer blij worden als je in de spiegel kijkt en een mooie zelfverzekerde vrouw in de ogen kijkt, die bruist van energie en blij is met haar lichaam. This is what happened to me, daar ben ik Claudia dankbaar voor" 

Floor

Claudia Vesters
5
2019-12-12T11:13:50+01:00

Floor

"Weer blij worden als je in de spiegel kijkt en een mooie zelfverzekerde vrouw in de ogen kijkt, die bruist van energie en blij is met haar lichaam. This is what happened to me, daar ben ik Claudia dankbaar voor" 

Je mag alles, moet niks. Je bent zelf de baas over je eetgedrag en de keuzes die je maakt. Het is een verademing en het leukste is dat het echt werkt.

Bernadette

Claudia Vesters
5
2018-01-28T17:08:18+01:00

Bernadette

Je mag alles, moet niks. Je bent zelf de baas over je eetgedrag en de keuzes die je maakt. Het is een verademing en het leukste is dat het echt werkt.

Regelmatig probeerde ik om op eigen houtje af te vallen. Telkens weer viel dat tegen. Ik heb geleerd om bewuste keuzes te maken. Ik ben probleemloos 5 kilo kwijtgeraakt.

Dominique

Claudia Vesters
5
2018-01-28T17:08:56+01:00

Dominique

Regelmatig probeerde ik om op eigen houtje af te vallen. Telkens weer viel dat tegen. Ik heb geleerd om bewuste keuzes te maken. Ik ben probleemloos 5 kilo kwijtgeraakt.

Door de focus op de juiste mindset levert het Vrouw in Balans programma mij naast gewichtsverlies en energie ook een blijer en lichter gevoel op.

Carolien

Claudia Vesters
5
2020-01-22T10:20:09+01:00

Carolien

Door de focus op de juiste mindset levert het Vrouw in Balans programma mij naast gewichtsverlies en energie ook een blijer en lichter gevoel op.

Dankzij Claudia ben ik tot inkeer gekomen en weet ik nu dat gezelligheid niks te maken heeft met eten. Gezelligheid maak je zelf met de mensen om je heen.

Francien

Claudia Vesters
5
2020-01-22T10:24:08+01:00

Francien

Dankzij Claudia ben ik tot inkeer gekomen en weet ik nu dat gezelligheid niks te maken heeft met eten. Gezelligheid maak je zelf met de mensen om je heen.

Waar ik trots op ben is dat ik de stap heb genomen om aan de slag te gaan met Claudia. Wat een fantastische begeleiding, ik ben er heel blij mee want het lukt me om sinds lange tijd gezond te eten zonder constant te snakken naar chocolade.


Anja

Claudia Vesters
5
2019-12-12T11:23:30+01:00

Anja

Waar ik trots op ben is dat ik de stap heb genomen om aan de slag te gaan met Claudia. Wat een fantastische begeleiding, ik ben er heel blij mee want het lukt me om sinds lange tijd gezond te eten zonder constant te snakken naar chocolade.

Het belangrijkste voor mij, ik voel me fitter en beter. Ik ben me bewuster van wat ik eet en hoe ik daar balans in kan aanbrengen. En daarnaast zie ik er ook gewoon beter uit nu ik mijn buikje kwijt ben.

Emelie

Claudia Vesters
5
2018-01-28T17:09:32+01:00

Emelie

Het belangrijkste voor mij, ik voel me fitter en beter. Ik ben me bewuster van wat ik eet en hoe ik daar balans in kan aanbrengen. En daarnaast zie ik er ook gewoon beter uit nu ik mijn buikje kwijt ben.

Heerlijk dat ik weer leuke rokjes en jurkjes kan dragen, ik ben mijn ‘zwembandje’ kwijt en geniet.

Irma

Claudia Vesters
5
2018-01-28T17:09:14+01:00

Irma

Heerlijk dat ik weer leuke rokjes en jurkjes kan dragen, ik ben mijn ‘zwembandje’ kwijt en geniet.

Al vele kilo’s kwijt met de hulp van Claudia en ik kan iedereen deze geweldige levensstijl aanraden. Je zult je fitter en gezonder gaan voelen en dat is geweldig.

Diana

Claudia Vesters
5
2020-01-22T10:22:37+01:00

Diana

Al vele kilo’s kwijt met de hulp van Claudia en ik kan iedereen deze geweldige levensstijl aanraden. Je zult je fitter en gezonder gaan voelen en dat is geweldig.

Wat heel sterk van Claudia en haar methode is, dat ze je inzicht geeft dat als je vooral de juiste focus legt op hoe jij je wilt voelen, hormonen in balans brengt zodat je afvalt. Ik voel mij fantastisch.

Anke

Claudia Vesters
5
2020-01-22T10:19:14+01:00

Anke

Wat heel sterk van Claudia en haar methode is, dat ze je inzicht geeft dat als je vooral de juiste focus legt op hoe jij je wilt voelen, hormonen in balans brengt zodat je afvalt. Ik voel mij fantastisch.

Wat voel ik mij bevrijd! Nooit meer die strijd, nooit meer dat gevecht. Nee, ik kies bewust & voor mijzelf. Ik straal weer, voel me krachtig en krijg complimenten.

Marieke

Claudia Vesters
5
2020-01-22T10:21:19+01:00

Marieke

Wat voel ik mij bevrijd! Nooit meer die strijd, nooit meer dat gevecht. Nee, ik kies bewust & voor mijzelf. Ik straal weer, voel me krachtig en krijg complimenten.

Het fijne is dat ik niet het gevoel heb dat ik aan het lijnen ben. Het is een bewustwording en een verandering van je eetpatroon dat past bij mijn levensstijl. Ik ben zó blij dat ik deze stap heb gezet.

Sandra

Claudia Vesters
5
2018-01-28T17:10:06+01:00

Sandra

Het fijne is dat ik niet het gevoel heb dat ik aan het lijnen ben. Het is een bewustwording en een verandering van je eetpatroon dat past bij mijn levensstijl. Ik ben zó blij dat ik deze stap heb gezet.

Ik vond het heel prettig dat Claudia uit eigen ervaring spreekt en mij heeft geleerd hoe ik genieten, bewust eten en afvallen kan combineren.

Christianne

Claudia Vesters
5
2020-01-22T10:23:17+01:00

Christianne

Ik vond het heel prettig dat Claudia uit eigen ervaring spreekt en mij heeft geleerd hoe ik genieten, bewust eten en afvallen kan combineren.

60 kilo lichter, maar de grootste verandering is dat ik het vertrouwen in mezelf en mijn kracht teruggevonden heb. En dat is iets wat niet in cijfers uit te drukken valt en waar ik Claudia altijd dankbaar voor zal zijn.

Manuela

Claudia Vesters
5
2020-01-22T10:15:11+01:00

Manuela

60 kilo lichter, maar de grootste verandering is dat ik het vertrouwen in mezelf en mijn kracht teruggevonden heb. En dat is iets wat niet in cijfers uit te drukken valt en waar ik Claudia altijd dankbaar voor zal zijn.

Claudia heeft mij de inzichten gegeven die ik in geen enkel dieetboek heb gevonden. Daarmee heb ik nu een gezond eetpatroon ontwikkeld dat bij mij past. Mijn eigen levensstijl. Dit had ik niet alleen kunnen doen.

Judith

Claudia Vesters
5
2018-01-28T17:10:19+01:00

Judith

Claudia heeft mij de inzichten gegeven die ik in geen enkel dieetboek heb gevonden. Daarmee heb ik nu een gezond eetpatroon ontwikkeld dat bij mij past. Mijn eigen levensstijl. Dit had ik niet alleen kunnen doen.

Bedankt Claudia dat je mij hebt verlost hebt van de ‘Moeke’ die mijn leven had overgenomen. Ik ben mijn kilo’s kwijt, geniet weer van mijn leven, voel me gezond en fit.

Simone

Claudia Vesters
5
2018-01-28T17:10:54+01:00

Simone

Bedankt Claudia dat je mij hebt verlost hebt van de ‘Moeke’ die mijn leven had overgenomen. Ik ben mijn kilo’s kwijt, geniet weer van mijn leven, voel me gezond en fit.

Het was erg wennen dat ik zelf kon beslissen wat ik wilde eten. Met kleine stapjes en ondersteuning van Claudia heb ik bereikt wat ik wilde. Ik kan nu eten wat ik wil en ben ruim 12 kilo afgevallen.

Merel

Claudia Vesters
5
2018-01-28T17:04:57+01:00

Merel

Het was erg wennen dat ik zelf kon beslissen wat ik wilde eten. Met kleine stapjes en ondersteuning van Claudia heb ik bereikt wat ik wilde. Ik kan nu eten wat ik wil en ben ruim 12 kilo afgevallen.

Ik heb mijn eetgedrag veranderd. Kan eindelijk weer ‘normaal’ eten. Precies zoals Claudia zei dat zou gaan gebeuren ben ik afgevallen en leef ik nu als de vrouw die ik wilde zijn.

Jolanda

Claudia Vesters
5
2018-01-28T17:11:19+01:00

Jolanda

Ik heb mijn eetgedrag veranderd. Kan eindelijk weer ‘normaal’ eten. Precies zoals Claudia zei dat zou gaan gebeuren ben ik afgevallen en leef ik nu als de vrouw die ik wilde zijn.

In het begin was het vooral veel denken en doen. Ineens viel het kwartje, ik ging van voelen naar doen. Ik kreeg door waar mijn eetbuien vandaan kwamen, de link werd gelegd. Nu snap ik wat ik echt nodig heb en daar horen snaaibuien niet meer bij.

Yvonne

Claudia Vesters
5
2018-01-28T17:12:02+01:00

Yvonne

In het begin was het vooral veel denken en doen. Ineens viel het kwartje, ik ging van voelen naar doen. Ik kreeg door waar mijn eetbuien vandaan kwamen, de link werd gelegd. Nu snap ik wat ik echt nodig heb en daar horen snaaibuien niet meer bij.

Ik voel me nu, na ruim 4 weken bewuster en gezonder eten echt een ander mens. Zit beter in mijn vel, ben vrolijker en veel minder onzeker over mezelf. Ben enorm blij dat ik deze keuze heb gemaakt.

Marrietta

Claudia Vesters
5
2018-01-28T17:08:39+01:00

Marrietta

Ik voel me nu, na ruim 4 weken bewuster en gezonder eten echt een ander mens. Zit beter in mijn vel, ben vrolijker en veel minder onzeker over mezelf. Ben enorm blij dat ik deze keuze heb gemaakt.

Claudia heeft me geholpen om het inzicht te krijgen in mijn eetpatroon en heeft me de juiste handvaten gegeven om dit patroon te veranderen. Haar vriendelijke benadering is erg prettig. Ik kan haar zeker aanbevelen.

Hilde

Claudia Vesters
5
2018-01-28T17:12:17+01:00

Hilde

Claudia heeft me geholpen om het inzicht te krijgen in mijn eetpatroon en heeft me de juiste handvaten gegeven om dit patroon te veranderen. Haar vriendelijke benadering is erg prettig. Ik kan haar zeker aanbevelen.
5
23
Claudia Vesters

Share This