ONLINE CURSUS

FROM THE INSIDE OUT

Hèt programma voor de 40+ vrouw die graag gezonder, fitter, slank(er) en blijer oud wil worden.

Gezond afvallen is meer dan alleen maar anders eten!

afspraak

Als je denkt aan ‘afvallen’ dan ben je geneigd om zo min mogelijk te gaan eten. Voor een tijdje werkt dit prima, maar daarna loop je vast. Dit komt omdat je lichaam op de rem trapt wanneer het opmerkt dat de schaarste te lang duurt. En dan hebben we ook nog te maken met de hormonen. Werken je hormonen optimaal voor je, dan ben je de ‘beste vetverbrander’, zit je lekker in je vel, slaap je goed, heb je bijna geen moodswings meer en zijn, als je er al last van hebt, die vervelende opvliegers ook verleden tijd.

Klinkt goed hè … Er is nog een belangrijke factor waar je rekening mee te houden hebt als je ‘blijvend en gezond wil afvallen’, je mind. Iedereen heeft een relatie met eten. Dit is de manier waarop je over eten denkt en hoe je met eten omgaat. Veel van je gewoontes, ook als het over eten gaat, doe je op de automatische piloot! Zo kan het gebeuren dat je je nog zo goed hebt voorgenomen om geen chocola meer te gaan eten, maar voor je het weet toch weer bij de keukenla staat met chocola in je handen.

“Nee ik ben niet op dieet, ik verander mijn leefstijl”

Het online coach programma voor een gezond slank leven

Het online Vrouw in Balans programma bestaat uit 8 online modules die je op je eigen tempo doorloopt. Het programma is zorgvuldig opgebouwd zodat je in 3 stappen niet alleen jouw ideale gewicht gaat bereiken, maar ook nog eens de (h)eerlijke ‘dieetvrije’ relatie met eten en jezelf krijgt.

De eerste stap staat in het teken van voeding, je eetpatroon optimaliseren en je hormonen voor je laten werken. Het gaat voelen als afvallen zonder honger en dieet. Ieder lichaam heeft een eigen energie behoefte, hier gaan we op afstemmen. Ik leer je dit zelf te doen, zodat je als het ware de expert van je eigen eetpatroon gaat worden.

In de volgende stap gaan we aan de slag met de leiding nemen over jouw relatie met eten, jouw eigen gezonde slanke mindset, het doorbreken van oude patronen en gedachtes. In het laatste deel komt alles bij elkaar zetten we de stap naar intuïtief, op gevoel, eten.

Gezond afvallen

Je kan het zien als een hernieuwde kennismaking met je eigen lichaam en mind, jullie gaan weer samenwerken. Je leert  je honger- en verzadigingshormonen weer kennen, zij gaan je de weg wijzen.

Je leert je eigen ‘valkuilen en automatische (emotie-)eetpiloot’ herkennen. Deze strijdbijl gaan we begraven en ontdekken wat wel voor jou werkt!

Het online Vrouw in Balans programma

Het Vrouw in Balans programma is een volledig online programma. Ik vind het belangrijk dat je weet wat je doet en waarom. De inhoud van de modules geven je kennis, maken je bewust en zorgen ervoor dat je dat wat je leert gaat toepassen. Want alleen door het te gaan doen, ermee te oefenen, gaat er ook echt iets veranderen. Je kan de stof volgen vanuit waar jij maar wilt; aan de keukentafel, op de bank, in de trein, tijdens een weekendje weg of gewoon in bed. Iedere week gaat er een nieuwe module open. Je volgt de modules op jouw eigen tempo, jij hebt de regie en beslist wanneer je toe bent aan de volgende stap.

8 modules, bestaande uit video’s, werkboeken, e-boeken en audio’s.

Het (digitale) Vrouw in Balans Werkboek.

Persoonlijke aandacht, Claudia beantwoord zelf je vragen in de besloten FB Motivatieclub.

Extra video’s, werkboeken en tools over voeding, supermarkt, mindset en een online thuis train- en beweegprogramma.

Life Time toegang tot het online programma, het is belangrijk dat je jezelf de tijd gunt om alle stappen eigen te maken.

Investering

€ 77,–

Wat zij zeggen!

Claudia Vesters Testimonial Mireille Persoonlijke Coaching

Mireille

Het gaat ook zoveel beter met mijn darmen

Ik heb door de jaren heen zoveel geprobeerd om wat kilo’s kwijt te raken, soms met succes en regelmatig ook zonder succes. Maar tijdens het eerste gesprek met jou leerde ik dat ik het hele dieet idee los mocht laten. Ik moest terug naar de basis. Gewoon eerlijk eten en dat 3x per dag. Geen tussendoortjes. Wat een rust heb ik sindsdien in mijn hoofd. Je hebt me zoveel geleerd de afgelopen maanden. Al jouw kennis deel je met ons, de vrouwen die je begeleidt. Ik ben inmiddels een paar kilo lichter maar mijn grootse winst is dat het zoveel beter gaat met mijn darmen. Je adviseerde me om heel veel groene groenten te gaan eten en dat werkt geweldig voor mij. Ik vond het in het begin lastig maar ik maak nu iedere avond twee soorten groenten klaar waardoor het makkelijker is om meer te eten. Ik gun alle vrouwen die niet lekker in hun vel zitten een coach gesprek of begeleiding met/door jou!
Jij hebt me laten inzien dat ik het waard ben om goed voor mezelf te zorgen!! Dank voor de liefdevolle begeleiding en alle leerzame tips.

Claudia Vesters Testimonial Persoonlijke Coaching Marieke

marieke

Nooit meer de strijd met eten, ik ben bevrijd

De stap om ‘de strijdbijl met eten’ te begraven was een spannende. Ik wilde zo graag rust en een gezond gewicht waar ik happy mee ben. Eigenlijk had ik de hoop al opgegeven na mijn leven lang allerlei diëten, van pillen, poeders tot koolhydraatarm te hebben gevolgd. Het coachtraject bij Claudia was het laatste wat ik nog wilde proberen. Wat voel ik mij bevrijd! Nooit meer de strijd, nooit meer dat gevecht! Nee, ik kies nu bewust & voor mezelf. Ik straal weer, voel mij krachtig en krijg complimenten.

Claudia Vesters Testimonials Coaching Anke

Anke

In de spiegel zie ik nu mezelf terug

Wat heel sterk van Claudia en haar methode is, is dat ze je inzicht geeft dat als je vooral de juiste focus legt op hoe jij je wilt voelen (gezond, energiek, fit) en daar met de goede producten en hoeveelheid, die passend voor jou zijn, het gewenste resultaat behaalt. Ze helpt je omdenken. Claudia begrijpt als geen ander hoe een brein van een vrouw werkt en kan functioneren en dat is haar kracht om jou dat te kunnen leren en in laat zien. Met een cadeau als automatisch gevolg dat als je in de spiegel kijkt er na een gezonde periode ook een mooie slanke vrouw je terug in de ogen kijkt, die zelfbewuster en vol in de juiste energie staat. This was happening to me en daar ben ik Claudia heel erg dankbaar voor.

Vrouw in Balans Magazine

Is Gezond en Blijvend afvallen je grote wens?

Download het gratis e-magazine en laat je inspireren

× Waar kan ik je mee helpen?