EET, LEEF, GENIET!

Inspirerende live dag met Claudia

Jaaaa! We gaan het doen, vrijdag 27 september is het Vrouw in Balans EVENT!.

Een hele dag samen met Claudia, inspiratie, motivatie, praktische tools, alle ruimte om je vragen te stellen …

Er is maar een beperkt aantal kaartjes beschikbaar. Dus wil je er LIVE bij zijn, wacht dan niet te lang, vol = vol…

Je lichaam is je kostbaarste bezit!

Speciaal voor jou, leuke vrouw , is deze inspirerende dag.

Ontdek hoe jij je hormonen, gewicht, leefstijl in balans brengt. Leer hoe je afscheid neemt van je kilo’s, zonder streng dieet.  En omarm je nieuwe ik, de positieve energie, de bruisende vrouw die lekker in haar vel en kleding zit. Ik geef je letterlijk en figuurlijk wat je nodig hebt om meteen in actie te komen.

Je lichaam is je kostbaarste bezit! Het is jouw unieke bron van energie, kracht, rust en liefde.

Hoe mooi is het dat ik mijn kostbaarste bezit mag gebruiken om jou deze dag te vertellen hoe makkelijk deze weg kan zijn. ….

Ik geef je alle handvatten die je nodig hebt om jouw mindset en leefstijl ‘echt’ te veranderen. Ik heb de code gekraakt en ga nu met jou delen hoe jij je eigen code gaat kraken en gaat leven als de gezonde, energieke, fitte en slanke(re) vrouw waar je zo naar verlangt. Deze dag ben ik jouw coach en mag je al je vragen aan mij stellen.

Met alle kennis en tools naar huis, praktisch, duidelijk, geinspireerd met positieve energie om met normaal eten uit de supermarkt je doel te gaan bereiken.

Direct aan de slag, van willen en hopen naar doen! ik geef je de inspiratie en motivatie die je eindelijk echt in actie gaat zetten!

Ik ga je inspireren en persoonlijk vertellen hoe jij weer happy gaat worden, bruisen van energie. Weg van het diëten, terug naar wat jouw lichaam echt nodig heeft.

Ik ga je de hele dag leren wat je nodig hebt om jouw mindset en leefstijl ‘echt’ te veranderen. Ik leer je hoe je door je hormonen in balans te brengen weer gaat luisteren naar jouw eigen unieke lichaam. Wat je nodig hebt om te gaan leven als de gezonde, energieke, fitte en slanke(re) vrouw waar je zo naar verlangt. Deze dag ben ik er voor jou en mag je al je vragen aan mij stellen.

Deze live dag is voor jou wanneer je niet meer lekker in je vel en kleding zit. Je vaker moe bent, niet meer blij wordt van de vrouw die je in de spiegel ziet. Je voelt dat je uit balans bent geraakt. Voor jou als je graag het goede voorbeeld wil geven aan je kinderen, maar niet meer weet wat je dan wel en niet kan eten.

Je mag weer gaan stralen, bruisen van energie, blij worden omdat je die leuke kleding weer past, omdat je blij wordt van de vrouw die je in de spiegel ziet en vooral ook het goede voorbeeld zijn voor iedereen die je lief is. Jij bent het waard!​

Voeding, hormonen, mindset, bewegen, ontspannen, ademhaling,

omdat weer lekker in je vel en kleding zitten het lekkerste is wat er is.

Ook als je al veel weet over voeding, mindset en leefstijl is deze dag voor jou. Je krijgt zoveel inspiratie, motivatie en tools zodat je na deze dag klaar bent om de volgende stap te gaan zetten.

Er is plaats voor max. 35 prachtige vrouwen

WANNEER: VRIJDAG 27 SEPTEMBER 2019

TIJDSTIP: 10.00 – 17.00 UUR

WAAR: ‘VRIJ’ IN CULEMBORG

TOEGANGSPRIJS: € 99,- (INCL. BTW)

INCLUSIEF KOFFIE, THEE, WATER, HEERLIJKE LUNCH, HEALTHY SNACKS

Ontdekken wat je écht nodig hebt om weer lekker in je vel en kleding te zitten. Kiezen voor hoe jij je wil voelen. Eindelijk de stappen zetten die wel bij jouw doel passen. Je leert het op de Vrouw in Balans Dag.

  • Inspiratie, motivatie, de realiteit, het dagelijkse leven.
  • Inspirerende praktijkvoorbeelden om jouw doel te bereiken.
  • Verrassende inzichten, praktische kennis, tools, waarmee je leert hoe je  – ondanks alles – trouw kunt blijven aan hoe jij je wil voelen.
  • Inspirerende leuke vrouwen ontmoeten die net zoals jij ook ‘ja’ willen zeggen tegen zichzelf.

Het gaat een waardevolle dag worden.

Sta je te popelen om bij deze gave inspirerende en waardevolle live dag aanwezig te zijn? Reserveer dan snel je plekje!

Wil je samen met een vriendin, je moeder, zus, collega komen, koop dan een duo ticket, dan ben je er gezellig samen bij. Samen sta je sterk(er).

Kom je met het openbaar vervoer dan is er vervoer voor je geregeld vanaf station Culemborg naar de locatie.

Had ik al gezegd dat ik er super veel zin in heb?! Ik hoop jij ook! Ik kijk er naar uit om je 27 september live te ontmoeten.

Liefs, Claudia

p.s.  Het event is bij VRIJ in Culemborg, LANDGOED ANCKERWAERDT
BEUSICHEMSEDIJK 17, CULEMBORG

COMBI DEAL

LIVE EVENT & Vrouw in Balans ONLINE & Coachsessie met Claudia t.w.v. € 99,–

€ 446,–*

Klik hier voor meer informatie over Vrouw in Balans ONLINE

(* aanbieding geldig tot 18-09-2019 23.59 uur, alleen bij betaling in 1 keer, coachsessie 30 minuten via beeldbellen)

Share This