EET, LEEF, GENIET!

Inspirerende live dag met Claudia

Jaaaa! Het is eindelijk zo ver, op vrijdag 27 september is de eerste LIVE DAG Vrouw in Balans.

Een hele dag samen met Claudia, inspiratie, motivatie, praktische tools, alle ruimte om je vragen te stellen …

Er is maar een beperkt aantal kaartjes beschikbaar. Dus wil je er LIVE bij zijn, wacht dan niet te lang, vol = vol…

Eet, Leef, Geniet en Becoming you…

De vrouw van wie je van binnen voelt dat ze er is, er ook te laten zijn

Ontdek hoe jij je hormonen, gewicht, leefstijl in balans brengt. Leer hoe je afscheid neemt van je kilo’s, zonder streng dieet.  En omarm je nieuwe ik, de positieve energie, de bruisende vrouw die lekker in haar vel en kleding zit. Ik geef je letterlijk en figuurlijk wat je nodig hebt om meteen in actie te komen.

Er is maar 1 manier om te gaan leven als de Vrouw in Balans en ik ga je leren hoe!

JE GAAT ….

Van mij alles krijgen wat je nodig hebt om jouw mindset en leefstijl ‘echt’ te veranderen. Ik heb de code gekraakt en ga nu met jou delen hoe jij je eigen code gaat kraken en gaat leven als de gezonde, energieke, fitte en slanke(re) vrouw waar je zo naar verlangt. Deze dag ben ik jouw coach en mag je al je vragen aan mij stellen.

Met alle kennis en tools naar huis, praktisch, duidelijk, geinspireerd met positieve energie om met normaal eten uit de supermarkt je doel te gaan bereiken.

Leren hoe je ervoor zorgt dat je iedere dag gaat leven als de Vrouw in Balans en wat je nodig hebt op momenten dat het niet zo gaat als je wil. Ik noem dit de reis van ‘Diëten naar een Leven Zonder Dieet’. Want op jouw weg kom je ook tegenslagen.

Direct aan de slag, komt in de actiestand, ik geef je de inspiratie en motivatie die je eindelijk echt in actie gaat zetten!

Ik heb de code gekraakt, weet wat je nodig hebt en zet je liefdevol in beweging

Ik ga je de hele dag leren wat je nodig hebt om jouw mindset en leefstijl ‘echt’ te veranderen. Ik heb de code gekraakt en ga nu met jou delen hoe jij je eigen code gaat kraken en gaat leven als de gezonde, energieke, fitte en slanke(re) vrouw waar je zo naar verlangt. Deze dag ben ik jouw coach en mag je al je vragen aan mij stellen.

Voeding, hormonen, mindset, bewegen, ontspannen, ademhaling

Deze live dag is voor jou wanneer je niet meer lekker in je vel en kleding zit. Je vaker moe bent, niet meer blij wordt van de vrouw die je in de spiegel ziet. Je voelt dat je uit balans bent geraakt. Voor jou als je graag het goede voorbeeld wil geven aan je kinderen, maar niet meer weet wat je dan wel en niet kan eten.

Je mag weer gaan stralen, bruisen van energie, blij worden omdat je die leuke kleding weer past, omdat je blij wordt van de vrouw die je in de spiegel ziet en vooral ook het goede voorbeeld zijn voor iedereen die je lief is. Jij bent het waard!​

Het gaat een waardevolle dag worden.

Na deze dag weet je precies wat je nodig hebt om de Vrouw in Balans te zijn.

Ook als je al veel weet over voeding, mindset en leefstijl is deze dag voor jou. Je krijgt zoveel inspiratie, motivatie en tools zodat je na deze dag klaar bent om de volgende stap te gaan zetten.

Ben je er klaar voor om energieker, gezonder en slanker te zijn ...

WANNEER EN WAAR,

alle praktische informatie …

De live dag is op een prachtige locatie aan de dijk, midden in de natuur op landgoed Anckerwaerdt in Culemborg. Vrij in Culemborg is een oude verbouwde boerderij uit 1850. Met liefde verbouwd zodat wij ons hier Vrij en Welkom voelen.

Vrijdag 27 september 2019

10.00 – 17.00 uur, inloop vanaf 9.30 uur

Inclusief koffie, thee, water, heerlijke lunch, healthy snack(s)

Sta je te popelen om bij deze gave inspirerende en waardevolle live dag aanwezig te zijn? Dan trakteer ik je nu op een waanzinnige vroegboek prijs van € 99,-– i.p.v. € 149,–!

Wil je samen met een vriendin, je moeder, zus, collega komen, koop dan een duo ticket, dan ben je er gezellig samen bij. Samen sta je sterk(er).

Kom je met het openbaar vervoer dan is er vervoer voor je geregeld vanaf station Culemborg naar de locatie.

Had ik al gezegd dat ik er super veel zin in heb?! Ik hoop jij ook! Ik kijk er naar uit om je 27 september live te ontmoeten.

Liefs, Claudia

p.s.  De vroegboekkorting loopt 31-08-2019 af. Het event is bij VRIJ in Culemborg, LANDGOED ANCKERWAERDT
BEUSICHEMSEDIJK 17, CULEMBORG

Wil je samen met een vriendin, je moeder, zus, collega komen, koop dan een duo ticket en ben er gezellig samen zijn. Samen sta je sterk(er).

Share This
× Hoe kan ik je helpen?