Ik heb door de jaren heen zoveel geprobeerd om wat kilo’s kwijt te raken, soms met succes en regelmatig ook zonder succes. 
Maar tijdens het eerste gesprek met jou leerde ik dat ik het hele dieet idee los mocht laten. Ik moest terug naar de basis.  Gewoon eerlijk eten en dat 3x per dag. Geen tussendoortjes. Wat een rust heb ik sindsdien in mijn hoofd. 
Je hebt me zoveel geleerd de afgelopen maanden. Al jouw kennis deel je met ons, de vrouwen die je begeleidt. Ik ben inmiddels een paar kilo lichter maar mijn grootse winst is dat het zoveel beter gaat met mijn darmen. Je adviseerde me om heel veel groene groenten te gaan eten en dat werkt geweldig voor mij. Ik vond het in het begin lastig maar ik maak nu iedere avond twee soorten groenten klaar waardoor het makkelijker is om meer te eten. 
 
Ik gun alle vrouwen die niet lekker in hun vel zitten een coach gesprek of begeleiding met /door jou! 
Jij hebt me laten inzien dat ik het waard ben om goed voor mezelf te zorgen!!
Dank voor de liefdevolle begeleiding en alle leerzame tips. 

Mireille

Claudia Vesters
2021-05-05T14:39:36+02:00

Mireille

Ik heb door de jaren heen zoveel geprobeerd om wat kilo’s kwijt te raken, soms met succes en regelmatig ook zonder succes.  Maar tijdens het eerste gesprek met jou leerde ik dat ik het hele dieet idee los mocht laten. Ik moest terug naar de basis.  Gewoon eerlijk eten en dat 3x per dag. Geen tussendoortjes. Wat een rust heb ik sindsdien in mijn hoofd.  Je hebt me zoveel geleerd de afgelopen maanden. Al jouw kennis deel je met ons, de vrouwen die je begeleidt. Ik ben inmiddels een paar kilo lichter maar mijn grootse winst is dat het zoveel beter gaat met mijn darmen. Je adviseerde me om heel veel groene groenten te gaan eten en dat werkt geweldig voor mij. Ik vond het in het begin lastig maar ik maak nu iedere avond twee soorten groenten klaar waardoor het makkelijker is om meer te eten.    Ik gun alle vrouwen die niet lekker in hun vel zitten een coach gesprek of begeleiding met /door jou!  Jij hebt me laten inzien dat ik het waard ben om goed voor mezelf te zorgen!! Dank voor de liefdevolle begeleiding en alle leerzame tips. 

Vrouw in Balans Magazine

Is Gezond en Blijvend afvallen je grote wens?

Download het gratis e-magazine en laat je inspireren

× Waar kan ik je mee helpen?