Hieronder staan de linkjes naar alle documenten die horen bij het persoonlijke coachtraject kan downloaden. De documenten zijn allemaal digitaal invulbaar.
Ik weet dat het veel vragen zijn, maar de antwoorden geven helderheid die we nodig hebben om echt tot de kern te komen. Hiermee bedoel ik, dat we bij de je huidige relatie met eten bij de wortel aanpakken.
Ik wil je vragen om de documenten uiterlijk 24 uur voor onze eerste afspraak terug te sturen zodat ik ze kan analyseren. En we tijdens de eerste coachafspraak, meteen een goede basis kunnen creëren. Heb je een vraag, stuur dan een mail naar: info@claudiavesters.nl

Gezondheidsvragen

Eetdagboek

Bravermantest

Hormonenchecklist

Droom

E-book Afvallen zonder Dieet

Is Gezond en Blijvend afvallen je grote wens?

Download het gratis e-magazine en laat je inspireren

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Nee, dank je wel!

× Waar kan ik je mee helpen?