Softcover Vrouw in Balans Leefstijl Gids

Maak van gezond afvallen een succes!

Je hoort jezelf denken, ‘is dit niet weer het zoveelste dieet’. Of je hebt wel de droom om gezond slank te zijn, maar diep van binnen denk je ‘dat gaat mij nooit lukken’ of ‘dit is niet voor mij weggelegd, ik heb nu eenmaal …’.

Je ideale gewicht behalen en behouden is zoveel meer dan alleen maar anders eten. Wat je eet en hoeveel bepaalt hoe jij je voelt en of je gewicht verliest of aankomt. Je gedachtes beïnvloeden rechtstreeks de uitkomst van wat je doet. Tot slot hebben we nog de hormonen, alles wat je eet, denkt en zegt bepaalt weer over je hormonen voor je werken of niet.

ViB Leefstijl gids

De Vrouw in Balans Methode is niet het zoveelste dieet. Het is een manier van leven waarbij je slanker, gezonder en gelukkiger wordt. Mijn gids helpt je om je ideale gewicht te behalen en te behouden, met (h)eerlijk gezond en lekker eten uit de supermarkt.

In de gids deel ik de 3 fases van de methode met je. En natuurlijk staan in de gids ook mijn favoriete affirmaties waarmee jij je eigen gedachtes kan veranderen.

Je start met fase 1 waarin ik je ga helpen om je eetpatroon zo in balans te brengen dat je hormoonbalans wordt hersteld en de vetverbranding wordt aangezet.

In Fase 2, gaan we je kennis over hormonen en je mind vergroten. Je krijgt een vernieuwde kijk op jouw relatie met eten.

In Fase 3 komen voeding, hormonen en het brein bij elkaar. Jij krijgt de regie over jouw eetpatroon, kan dankzij alles wat je hebt geleerd eten op gevoel omdat je hormonen je de wegwijzen.

Met deze softcover gids kan je zelf aan de slag gaan om jouw droom, afvallen zonder dieet, waar te maken. Heb je behoefte aan meer uitleg en begeleiding kijk dan eens naar het 8 weekse online Vrouw in Balans Programma.

Vrouw in Balans Magazine

Is Gezond en Blijvend afvallen je grote wens?

Download het gratis e-magazine en laat je inspireren

× Waar kan ik je mee helpen?