Softcover Vrouw in Balans Leefstijl Gids

Vrouw in Balans Leefstijl Gids

Wil je succesvol en gezond afvallen zonder dieet dan heb je niet alleen de juiste kennis over voeding nodig, maar is het een must om te gaan samenwerken met je lichaam. Voeding, hormonen en je brein, ze zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. De Vrouw in Balans Methode is een 3 fasen plan dat je op je eigen tempo doorloopt.

Je start met fase 1 waarin ik je ga helpen om je eetpatroon zo in balans te brengen dat je hormoonbalans wordt hersteld en de vetverbranding wordt aangezet.

In Fase 2, gaan we je kennis over hormonen en je mind vergroten. Je krijgt een vernieuwde kijk op jouw relatie met eten.

In Fase 3 komen voeding, hormonen en het brein bij elkaar. Jij krijgt de regie over jouw eetpatroon, kan dankzij alles wat je hebt geleerd eten op gevoel omdat je hormonen je de wegwijzen.

Maak van gezond afvallen een succes!

Met deze softcover gids kan je zelf aan de slag gaan om jouw droom, afvallen zonder dieet, waar te maken. Heb je behoefte aan meer uitleg en begeleiding kijk dan eens naar het 8 weekse online Vrouw in Balans Programma.