Het is juist goed om intensief met eten bezig te zijn…

Ik hoor het vaak ‘ja maar ik wil niet meer zoveel met eten bezig zijn!’ Het is een gedachte die helemaal klopt. Je wil niet meer zoveel met eten bezig zijn op de manier zoals het nu gaat. In deze video ga ik met je delen waarom het juist goed is om intensief met eten bezig te zijn als je echt wil worden wie je wil zijn.

Blijvend en gezond afvallen is zoveel meer dan alleen maar anders eten. Het heeft een andere aanpak nodig, anders dan je gewend was.

En ja jouw relatie met eten samen met hoe ons lichaam echt werkt is van ongekend grote invloed. In deze video laat ik je kennismaken met een van de stappen uit de formule om blijvend en gezond af te vallen.

Hoe fantastisch zou het zijn om na het kijken van deze online masterclass door te pakken? Om jouw droom, blijvend en gezond afvallen, waar te maken? Mijn nieuwe online ‘Becoming You’ training is dè DIY (do it yourself) met online les van mij manier om de vrouw die jij wel wil zijn wel te worden, zijn en blijven!

Vrouw in Balans Magazine

Is Gezond en Blijvend afvallen je grote wens?

Download het gratis e-magazine en laat je inspireren

× Waar kan ik je mee helpen?