MAALTIJDSALADE

Maaltijdsalade blog

Mijn visie is dat je met normaal eten uit de supermarkt je jezelf juist een goede hormoonbalans, vitaliteit en een gezond gewicht kan geven. Als je maar weet hoe je kiest en weet hoeveel eten je nodig hebt.

Het is mijn missie om de vrouwen van nu deze kennis te geven zodat zij gezond, energiek en fit kunnen worden. Zodat ze weer de energie hebben om èn alle ballen in de lucht te houden èn te genieten. 

Maar vooral ook dat zij de kennis over voeding weer door kunnen geven aan hun kinderen. Zodat zij leren wat normaal en gezond eten is en dat voeding het middel is om gezond, energiek en fit te zijn. Ik ontdekte dat je juist geen moeilijke recepten of voedingshypes nodig hebt. Gewoon normaal eten, eenvoudig, waarvoor je geen keukenprinses hoeft te zijn. Vandaag deel ik mijn favoriete maaltijdsalade met je. Snel klaar, vol met vezels, vitamines, mineralen en gezonde vetten. Kortom alles wat je nodig hebt om èn te genieten èn je hormonen blij te maken zodat je weer lekker in je vel en kleding komt te zitten.

 Ingrediënten (voor 2 personen):

  • 100 gram baby spinazie
  • 400 gram sperziebonen
  • 1 rode paprika
  • 1 rode ui
  • 50 gram ongekookte (volkoren of spelt) pennen
  • 100 gram garnalen
  • Tonijnsalade, klik hier voor het recept
Hoe maak je de salade:
Kook de pasta en de sperziebonen. Maak ondertussen volgens het recept de tonijnsalade klaar. Snij de rode ui en de paprika in reepjes. Verdeel de babyspinazie over 2 borden. Doe daarna hetzelfde met de pasta en de sperziebonen. Voeg daarna de tonijnsalade toe. Hussel alles goed door. Voeg daarna de ui en de paprika toe. Meng alles nog een keertje goed. Verdeel daarna de garnalen voor de twee borden.

Eet smakelijk!

P.S. kan je wel een zetje in de rug gebruiken, dan kan de online Becoming You Training je helpen. Stap in het leven van de gezonde, energieke, slanke(re) vrouw, ook als je het nog niet bent! In 6 lessen leer je te gaan leven als deze vrouw, verander je jouw mindset en brengen we je hormonen in balans.

Vrouw in Balans Magazine

Is Gezond en Blijvend afvallen je grote wens?

Download het gratis e-magazine en laat je inspireren

× Waar kan ik je mee helpen?