Afl. #9 Vrouw in Balans podcast

‘I like me!’ Een zin waar ik vroeger een hekel aan had, ik schaamde mij zelfs voor mijn vader als hij dit weer eens zei. De dag waarop ik ontdekte dat je niet alleen wordt wat je eet, maar ook wat je zegt en denkt, voelde voor mij als een overwinning. Een nieuwe wereld ging voor mij open. Eindelijk kon ik mezelf weer recht in de ogen aankijken, besefte wat ik wel waard was en begon zo aan een nieuwe relatie met eten en mezelf.

Hoe komt dit?

Je hormonen hebben een grote invloed op hoe jij je voelt, fysiek en mentaal. Je gelukshormonen en het stresshormoon Cortisol staan recht tegen over elkaar. Wil je afvallen dan ligt de focus vooral op gewichtsverlies, je hormonen doen niet mee. Wij mensen zijn fysiek en mentaal een. In deze podcast leg ik je uit wat de invloed is van dat wat je denkt en zegt over jezelf. Hoe je hiermee een waardevolle stap zet om een gezonde relatie met eten en jezelf te krijgen.

Met mijn methode om een gezonde dieetvrije relatie met eten en jezelf te krijgen hebben we het over voeding, hormonen en mindset. De magische formule waarmee je niet alleen je gezonde gewicht gaat bereiken, maar ook de gezonde hormoonbalans en bijbehorende succes mindset krijgt. Een gezonde ontspannen relatie met eten en jezelf, het is een cadeau voor jezelf en je leven.

AFLEVERING 9, De kracht van wat je zegt en denkt

Beluister hier deze aflevering!
Claudia Vesters Beat the Need to Over Eat

Gratis training ‘Beat the system’

Ken je die hongerklop om 4 uur? Heb je net genoten van een heerlijke lunch, begint je lekkere trek alweer op te spelen. Hoe reken je af met die dagelijks terugkerende snackmomenten? Vraag mijn gratis mini training aan en beat the system.