Afl. #35 Vrouw in Balans podcast

Maakt slank zijn gelukkig?

Het is een lastige vraag. Want als je slank bent, maar continue in gevecht met eten en de weegschaal, ben je dan oprecht gelukkig? In deze podcast houden we dit onderwerp tegen het licht. En ga ik met je delen wat ik ontdekte en welke belangrijke rol je gedachtes en hormonen hier in spelen.

Ik deel inspiratie en inzichten met je en geef je gelijk een praktische opdracht mee die jij kan gaan gebruiken om je (brein-)hormonen voor je te laten werken.

AFLEVERING 35, Maakt slank zijn gelukkig?

Beluister hier deze aflevering!

Uitgelicht

  • Volg mij op Instagram, daar geef ik je dagelijks inspiratie, inzichten en een inkijkje in mijn leven.
  • Geef mijn Facebookpagina een like, dan zie je waneer ik live ben. Ook hier geef ik je inspiratie,motivatie, inzichten en is er alle ruimte om vragen te stellen over blijvend afvallen zonder dieet. En natuurlijk ook voeding, hormonen en je brein.
  • Verlang je naar de blijvende verandering en wil je dit samen met mij bereiken? Kijk dan hier hoe ik je hierbij kan helpen. 
Hormonen Checklist

Krijg waardevolle inzichten in je hormoonbalans

Blijvend afvallen zonder dieet, bruisen van energie, lekker in je vel zitten, rust in je hoofd krijgen, begint met inzicht krijgen in jouw hormoonhuishouding. Werken ze nu voor je of zijn ze uit balans geraakt? De hormonen checklist geeft je waardevolle inzichten.

Vraag hieronder jouw gratis Hormonen Checklist aan!

Gratis

Vrouw in Balans

Magazine

AANVRAGEN