Afl. #34 Vrouw in Balans podcast

Jouw Lichaam, je kostbaarste bezit

De invloed van je fysieke en mentale staat van zijn wordt vaak onderschat. Zeker als het gaat over niet happy zijn met je lichaam, het uiterlijk. In deze podcast neem ik je mee op reis, van fysiek en mentaal je niet 100% goed voelen tot de kracht van je eigen leven. Want je hebt maar 1 leven, je hebt maar 1 lichaam, hier moeten we het allemaal gewoon mee doen.

Ik deel inspiratie en inzichten met je en hoop je hiermee handvatten te geven die jij kan gaan gebruiken om weer echt happy te worden en/of zijn met jezelf. Lief mens, je hebt maar 1 lichaam, 1 leven. Gelukkig is je lichaam tegelijkertijd ook je krachtigste instrument met een zelfherstellend vermogen.

AFLEVERING 34, Jouw lichaam, Je kostbaarste bezit

Beluister hier deze aflevering!

Uitgelicht

  • Volg mij op Instagram, daar geef ik je dagelijks inspiratie, inzichten en een inkijkje in mijn leven.
  • Geef mijn Facebookpagina een like, dan zie je waneer ik live ben. Ook hier geef ik je inspiratie,motivatie, inzichten en is er alle ruimte om vragen te stellen over blijvend afvallen zonder dieet. En natuurlijk ook voeding, hormonen en je brein.
  • Verlang je naar de blijvende verandering en wil je dit samen met mij bereiken? Kijk dan hier hoe ik je hierbij kan helpen. 
Hormonen Checklist

Krijg waardevolle inzichten in je hormoonbalans

Blijvend afvallen zonder dieet, bruisen van energie, lekker in je vel zitten, rust in je hoofd krijgen, begint met inzicht krijgen in jouw hormoonhuishouding. Werken ze nu voor je of zijn ze uit balans geraakt? De hormonen checklist geeft je waardevolle inzichten.

Vraag hieronder jouw gratis Hormonen Checklist aan!