Afl. #33 Vrouw in Balans podcast

Was het toeval of geluk, hoe ik blijvend 39 kilo ben afgevallen

De redenen waarom je wil gaan lijnen, afvallen hebben vaak een diepliggende betekenis. Het is meer dan alleen maar de kilo’s. De kilo’s geven zo’n vertekend beeld. Het doet iets met je. Jij bent je kilo’s niet, het zijn nu alleen de kilo’s die ervoor zorgen dat je niet echt happy meer bent met jezelf. Ik herken het, want dit was ook mijn verhaal. Natuurlijk had ik een leuk leven, ook al gebeurde er teveel in ons leven. Ook ik had een wens en wilde het liefste lijnen en afvallen, want dat zou beter voor mij zijn. Toch bleef altijd alles hoe het was. Tot ik oktober 2013 een heel ander besluit nam en op ontdekkingsreis ging. 

In deze podcast ga ik met je delen hoe ik blijvend 39 ben afgevallen. Eigenlijk gaat het helemaal niet over die kilo’s, maar over alles wat ik op mijn reis heb ontdekt. Ik ga je er alles over vertellen in deze podcast. Gewoon om je te inspireren en daar waar mogelijk te helpen.

AFLEVERING 33, Was het toeval of geluk, hoe ik blijvend 39 kilo ben afgevallen

Beluister hier deze aflevering!

Uitgelicht

  • Volg mij op Instagram, daar geef ik je dagelijks inspiratie, inzichten en een inkijkje in mijn leven.
  • Geef mijn Facebookpagina een like, dan zie je waneer ik live ben. Ook hier geef ik je inspiratie,motivatie, inzichten en is er alle ruimte om vragen te stellen over blijvend afvallen zonder dieet. En natuurlijk ook voeding, hormonen en je brein.
  • Verlang je naar de blijvende verandering en wil je dit samen met mij bereiken? Kijk dan hier hoe ik je hierbij kan helpen. 
Hormonen Checklist

Krijg waardevolle inzichten in je hormoonbalans

Blijvend afvallen zonder dieet, bruisen van energie, lekker in je vel zitten, rust in je hoofd krijgen, begint met inzicht krijgen in jouw hormoonhuishouding. Werken ze nu voor je of zijn ze uit balans geraakt? De hormonen checklist geeft je waardevolle inzichten.

Vraag hieronder jouw gratis Hormonen Checklist aan!