Afl. #32 Vrouw in Balans podcast

Vier je successen

Door je successen te vieren, hoe groot of klein ze ook mogen zijn, ervaar je niet alleen een positieve emotie, maar het sterkt ook je zelfvertrouwen. Vaak ligt bij het diëten de focus op zo snel mogelijk afvallen. Zie je geen of nauwelijks resultaat op de weegschaal dan doet het iets met je. Misschien nog niet direct merkbaar als het resultaat 1 keer tegenvalt, maar wel als het vaker gaat voorkomen. Het ervaren, voelen van positieve emoties zal je motiveren, het daagt je uit en dankzij de uitdaging zal je steeds meer gaan groeien in je nieuwe leefstijl.

Het vieren van je successen, waarom, hoe en welke invloed dit heeft jouw relatie met eten, ik vertel je er alles over in deze nieuwe podcast.

AFLEVERING 32, ‘Vier je successen’

Beluister hier deze aflevering!

Uitgelicht

  • Volg mij op Instagram, daar geef ik je dagelijks inspiratie, inzichten en een inkijkje in mijn leven.
  • Geef mijn Facebookpagina een like, dan zie je waneer ik live ben. Ook hier geef ik je inspiratie,motivatie, inzichten en is er alle ruimte om vragen te stellen over blijvend afvallen zonder dieet. En natuurlijk ook voeding, hormonen en je brein.
  • Verlang je naar de blijvende verandering en wil je dit samen met mij bereiken? Kijk dan hier hoe ik je hierbij kan helpen. 
Beat the System

Gratis training ‘Beat the system’

Wil je de ‘dieetbril’ afzetten, het diëten voorgoed de rug toe draaien? Verlang je naar een gezond gewicht, een betere hormoonbalans?  Wil je vriendschap sluiten met eten en je voldaan en tevreden voelen over de eetkeuzes die je maakt? Vraag mijn gratis mini training ‘Beat the System’ aan en begin met afvallen zonder dieet!

Gratis

Vrouw in Balans

Magazine

AANVRAGEN