Afl. #31 Vrouw in Balans podcast

Jouw staat van zijn

Het gaat niet om uiterlijk of wat anderen vinden. De vraag is, ben jij wel gelukkig met jezelf. 

Eigenlijk draait het allemaal om de vraag ‘in welke staat van zijn ben jij wel gelukkig met jezelf?’ Ik merk zo vaak dat vrouwen het alleen over de kilo’s hebben. Als ik in ieder geval daar van af ben, dan…… Dit herken ik ook, want ook ik had deze gedachtes. Maar wat dan met al die andere gedachtes die er zijn. Gedachtes die eigenlijk zorgen en frustaties zijn. Dit is een gesprek dat alleen jij kent. Een gesprek dat veel verder gaat dan alleen de buitenkant van de kilo’s. Ja en dan zijn er natuurlijk al die mensen om je heen die je vertellen hoe mooi je bent, dat je goed bent zoals je bent. En dat bedoelen ze goed, feitelijk hebben ze ook gelijk, maar zij weten niet wat er in je omgaat.

Deze podcast gaat helemaal over jouw staat van zijn, hoe is het nu met jouw staat van zijn? Welke invloed heeft jouw staat van zijn op je hormonen en je leven.

In de podcast geef ik je inspiratie en praktische tips die je meteen kan gaan gebruiken om in jouw staat van zijn te gaan veranderen, althans als je niet oprecht gelukkig bent met hoe deze nu is.

AFLEVERING 31, ‘Jouw staat van zijn’

Beluister hier deze aflevering!

Uitgelicht

  • Volg mij op Instagram, daar geef ik je dagelijks inspiratie, inzichten en een inkijkje in mijn leven.
  • Geef mijn Facebookpagina een like, dan zie je waneer ik live ben. Ook hier geef ik je inspiratie,motivatie, inzichten en is er alle ruimte om vragen te stellen over blijvend afvallen zonder dieet. En natuurlijk ook voeding, hormonen en je brein.
  • Verlang je naar de blijvende verandering en wil je dit samen met mij bereiken? Kijk dan hier hoe ik je hierbij kan helpen. 
Beat the System

Gratis training ‘Beat the system’

Wil je de ‘dieetbril’ afzetten, het diëten voorgoed de rug toe draaien? Verlang je naar een gezond gewicht, een betere hormoonbalans?  Wil je vriendschap sluiten met eten en je voldaan en tevreden voelen over de eetkeuzes die je maakt? Vraag mijn gratis mini training ‘Beat the System’ aan en begin met afvallen zonder dieet!

Gratis

Vrouw in Balans

Magazine

AANVRAGEN