Afl. #30 Vrouw in Balans podcast

Hoe dan?

‘Claudia, ik wil zo graag afvallen en als ik jouw verhalen lees, je podcasts luister, dan klinkt het zo eenvoudig. Maar hoe maak je die mindswitch, hoe…’

Dagelijks krijg ik tientallen vragen van vrouwen die willen weten hoe. Hoe doe je dat dan….

In deze podcast gaan we in op de ‘Hoe’ en deel ik met je waarom een goede ‘Wat wil ik wel’ het verschil maakt. Wat je wil dat weet je denk ik wel. Er is iets met je lichaam, gewicht dat je niet blij maakt. Maar er is aan de andere kant ook iets met eten dat ervoor zorgt dat alles blijft zoals het is. Het is zoals het is. En als je begrijpt waar dit allemaal vandaan komt, dan heb je meteen de beste inspiratie te pakken om het blijvend te gaan veranderen.

Make the Change en stap in het leven van de vrouw die jij wel wil zijn. Deze podcast geeft je alle inspiratie en praktische tips die je meteen kan gaan gebruiken om jouw droom waar te gaan maken.

Uitgelicht

  • Volg mij op Instagram, daar geef ik je dagelijks inspiratie, inzichten en een inkijkje in mijn leven.
  • Geef mijn Facebookpagina een like, dan zie je waneer ik live ben. Ook hier geef ik je inspiratie,motivatie, inzichten en is er alle ruimte om vragen te stellen over blijvend afvallen zonder dieet. En natuurlijk ook voeding, hormonen en je brein.
  • Verlang je naar de blijvende verandering en wil je dit samen met mij bereiken? Kijk dan hier hoe ik je hierbij kan helpen. 
Claudia Vesters Beat the Need to Over Eat

Gratis training ‘Beat the system’

Ken je die hongerklop om 4 uur? Heb je net genoten van een heerlijke lunch, begint je lekkere trek alweer op te spelen. Hoe reken je af met die dagelijks terugkerende snackmomenten? Vraag mijn gratis mini training aan en beat the system.

Gratis

Vrouw in Balans

Magazine

AANVRAGEN