Afl. #29 Vrouw in Balans podcast

De kracht van intenties

Intenties zijn bewuste, positieve gedachtes, die uitgaan van je kracht. En die in lijn liggen met je persoonlijke wensen en waarden. 

Intenties we gebruiken ze allemaal, iedere dag opnieuw. Alleen zijn we ons er vaak niet bewust van omdat ze zo zijn ‘ingebakken’ dat ze volledig automatisch voor je werken.

Anders dan bij een voornemen ligt de focus niet op het behalen van een specifiek doel, maar draait het om de manier waarop je iets doet en het gevoel dat het je geeft.

Een intensie legt daarom minder druk op je doel, waardoor je veel beter gemotiveerd bent en blijft. En ondanks dat er minder druk opligt je wel het resultaat dat je wil bereiken gaat bereiken.

In deze podcast geef ik je niet alleen veel inspiratie, mar ook nog eens praktische tips die je meteen kan gaan gebruiken om jouw dromen waar te gaan maken.

AFLEVERING 29, Intenties versus Voornemens

Beluister hier deze aflevering!
Claudia Vesters Beat the Need to Over Eat

Gratis training ‘Beat the system’

Ken je die hongerklop om 4 uur? Heb je net genoten van een heerlijke lunch, begint je lekkere trek alweer op te spelen. Hoe reken je af met die dagelijks terugkerende snackmomenten? Vraag mijn gratis mini training aan en beat the system.

Gratis

Vrouw in Balans

Magazine

AANVRAGEN