Afl. #28 Vrouw in Balans podcast

I want to break free…

Als je vastzit in de vicieuze dieetcirkel èn diep van binnen verlangd naar een dieetvrij leven, dan is het tijd om jezelf te gaan bevrijden.

Het keurslijf van het diëten van je af te schudden. Maar hoe doe je dat dan? Hoe kun je dat leven gaan leven dat bijna precies het tegenovergestelde is. Een leven dat je wel gelukkig maakt en waarin je de beste versie van jezelf kan zijn. 

Alles draait om het maken van keuzes. Maar ja, keuzes maken heeft consequenties. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor alle anderen om je heen. Kiezen om jezelf gezond, energiek en slank te gaan eten heeft zoveel voordelen voor je partner, man, je kinderen. Want stel je nu eens voor dat jij het bereikt, dat je je droom hebt waargemaakt. Welk voordeel is er dan voor hen omdat jij zoveel lekkerder in je vel en in je kleding zit.

Zoals je van mij gewend bent is ook dit weer een podcast geworden vol inspiratie en praktische tips die je meteen in je dagelijkse leven kan gaan gebruiken. 

AFLEVERING 28, I want to break free…

Beluister hier deze aflevering!
Claudia Vesters Beat the Need to Over Eat

Gratis training ‘Beat the system’

Ken je die hongerklop om 4 uur? Heb je net genoten van een heerlijke lunch, begint je lekkere trek alweer op te spelen. Hoe reken je af met die dagelijks terugkerende snackmomenten? Vraag mijn gratis mini training aan en beat the system.

Gratis

Vrouw in Balans

Magazine

AANVRAGEN