Afl. #27 Vrouw in Balans podcast

Het herstellen van je hormoonbalans, hoe doe je dat?

Je hormonen, ze zijn zo ontzettend belangrijk voor je lichaam. Want waar ze eigenlijk voor bedoeld zijn is om ervoor te zorgen dat je lichaam optimaal voor je kan werken. Ze beschermen je tegen stress, zetten de vetverbranding aan, ze zijn er voor je om zwanger te worden, slapen, je honger- en verzadigingsgevoel. En wat te denken van je gelukshormonen. Ja je hormonen doen er wel degelijk toe. Terwijl ze zo belangrijk zijn, blijken ze ook kwetsbaar te zijn. Want onder invloed van stress of een minder handige relatie met eten gaat er al snel iets mis.

De hormonen, ik kan er uren over praten. Niet voor niets heb ik ruim 2 jaar gestudeerd om mij hierin te specialiseren. Het fijne is dat ik het voor jou helemaal niet moeilijk ga maken. Want, althans dat ik was de vrouwen die ik coach vaak tegen mij zeggen, ik maak altijd alles het liefste zo eenvoudig mogelijk. Keep It Simple. Ik ben dol op eenvoud, het leven is al complex genoeg. Daarom vertel ik je in deze podcast was jij kan doen om zelf een begin te maken met het in balans brengen van je hormonen, zodat ze weer voor je gaan werken. En jij weer echt lekker in je vel en kleding komt te zitten.

Deze podcast is opgenomen terwijl ik lekker aan het wandelen was. Daarom klinkt mijn stem soms misschien iets anders dan je van mij gewend bent. Okay, mooie vrouw, tijd om te gaan luisteren en je te laten inspireren. Want zoals je van mij gewend bent is het weer een podcast geworden vol inspiratie en praktische tips die je echt meteen in je dagelijkse leven kan gaan gebruiken. 

AFLEVERING 27, Je hormoonbalans herstellen, hoe begin je daarmee

Beluister hier deze aflevering!
Claudia Vesters Beat the Need to Over Eat

Gratis training ‘Beat the system’

Ken je die hongerklop om 4 uur? Heb je net genoten van een heerlijke lunch, begint je lekkere trek alweer op te spelen. Hoe reken je af met die dagelijks terugkerende snackmomenten? Vraag mijn gratis mini training aan en beat the system.

Gratis

Vrouw in Balans

Magazine

AANVRAGEN