Afl. #23 Vrouw in Balans podcast

Diëten heeft niks te maken met het kiezen voor een ‘duurzame’ gezonde leefstijl die je wel blij gaat maken…

Dit is mijn waarheid. Jarenlang dacht ik hier ook anders over. Diëten zag ik echt als oplossing om slank te worden. Maar jeetje, dat diëten dat bracht best wel veel stress met zich mee. Wekenlang eten uit een pakje of zakje terwijl de rest van het gezin wel genoot van iets lekkers. Intensief trainen, helemaal ‘stuk’ gaan, aangepakt worden, tot er zoveel excuses waren om op te geven…. Altijd weer het ‘oppakken, doorgaan’ tot het moment dat er weer een flinke eetbui kwam. Of zo’n zondagmiddag waarbij het helemaal uit de hand was gelopen.

Nu weet ik dat diëten en de blijvende verandering twee totaal verschillende dingen zijn. In deze podcast ga ik mijn inzichten met je delen en geef je meteen praktische tips en tools om mee aan te slag te gaan. Luister je mee! 

AFLEVERING 23, Gezond slank leven heeft niks met diëten te maken

Beluister hier deze aflevering!
Claudia Vesters Beat the Need to Over Eat

Gratis training ‘Beat the system’

Ken je die hongerklop om 4 uur? Heb je net genoten van een heerlijke lunch, begint je lekkere trek alweer op te spelen. Hoe reken je af met die dagelijks terugkerende snackmomenten? Vraag mijn gratis mini training aan en beat the system.

Gratis

Vrouw in Balans

Magazine

AANVRAGEN