Afl. #22 Vrouw in Balans podcast

#22 Podcast

Change your Mind, Change your Life met een vleugje dankbaarheid

De echte verandering komt van binnenuit. Het is als een ontdekkingstocht waarmee je te maken krijgt met alles wat je in het verleden hebt meegemaakt. Vaak is het de boosheid, teleurstelling, het verdriet, pijn uit het verleden dat het onmogelijk maakt om de echte verandering waar te maken. Dit is wat ik ontdekte …

De oude Claudia was totaal niet blij met wat haar was overkomen. Het was een verhaal dat ik keer op keer aan mezelf vertelde. Ik vroeg mezelf steeds af, wie ben ik nou, wat denk ik wel niet, waarom, waarom, waarom …. Tot ik op een dag een besluit nam dat mij leven compleet veranderde.

Al die jaren hiervoor dacht ik dat anders eten de oplossing voor mijn probleem, mijn overgewicht zou zijn, het bleek iets totaal anders te zijn dat voor de definitieve verandering heeft gezorgd. Mind Changing, Life Changing overgoten met het sausje van dankbaarheid.

In deze podcast ga ik mijn inzichten met je delen en geef je meteen praktische tips en tools om mee aan te slag te gaan.

Zaterdag 1 mei a.s. gaat het 8 weekse online Vrouw in Balans coachprogramma weer van start. Ik ben dan 8 weken jouw online coach, we maken gebruik van de kracht van de groep en gaan samen hard aan de slag om ervoor te zorgen dat je niet alleen een gezonde relatie met eten krijgt, afvalt zonder dieet, maar ook nog eens de positieve mindset krijgt die hierbij hoort. Wil je meer weten en/of je direct aanmelden, klik dan hier.

AFLEVERING 22, Change your Mind, Change your Life

Beluister hier deze aflevering!

Hieronder kun je jouw exemplaar van mijn Vrouw in Balans e-book aanvragen waarin ik je waardevolle inzichten geef om de strijdbijl met eten te begraven zodat ook jij de gezonde ‘dieetvrije’ relatie met eten en jezelf kan creëren.

E-Book Vrouw in Balans