Afl. #22 Vrouw in Balans podcast

De echte verandering komt van binnenuit. Het is als een ontdekkingstocht waarmee je te maken krijgt met alles wat je in het verleden hebt meegemaakt. Vaak is het de boosheid, teleurstelling, het verdriet, pijn uit het verleden dat het onmogelijk maakt om de echte verandering waar te maken. Dit is wat ik ontdekte …

De oude Claudia was totaal niet blij met wat haar was overkomen. Het was een verhaal dat ik keer op keer aan mezelf vertelde. Ik vroeg mezelf steeds af, wie ben ik nou, wat denk ik wel niet, waarom, waarom, waarom …. Tot ik op een dag een besluit nam dat mij leven compleet veranderde.

Al die jaren hiervoor dacht ik dat anders eten de oplossing voor mijn probleem, mijn overgewicht zou zijn, het bleek iets totaal anders te zijn dat voor de definitieve verandering heeft gezorgd. Mind Changing, Life Changing overgoten met het sausje van dankbaarheid.

In deze podcast ga ik mijn inzichten met je delen en geef je meteen praktische tips en tools om mee aan te slag te gaan.

AFLEVERING 22, Change your Mind, Change your Life

Beluister hier deze aflevering!
Claudia Vesters Beat the Need to Over Eat

Gratis training ‘Beat the system’

Ken je die hongerklop om 4 uur? Heb je net genoten van een heerlijke lunch, begint je lekkere trek alweer op te spelen. Hoe reken je af met die dagelijks terugkerende snackmomenten? Vraag mijn gratis mini training aan en beat the system.

Gratis

Vrouw in Balans

Magazine

AANVRAGEN