Afl. #21 Vrouw in Balans podcast

#21 podcast

Wat kan je leren van jouw verhaal over eten

De laatste weken heb ik veel vrouwen gesproken die twijfelen. De twijfel tussen ‘moet ik dan maar accepteren dat dit is wat het is’ en ‘zal ik toch nog een poging wagen om af te vallen, want ik wil dit niet meer’. Welke keuze je ook gaat maken, het is altijd goed om te weten hoe jouw verhaal over eten nu is. Het is jouw verhaal en zal altijd een onderdeel van je blijven.

Door je verhaal over eten aan te kijken, kun je waardevolle ontdekkingen doen en als je wil ervoor kiezen om andere keuzes te gaan maken.

In deze podcast vertel ik je meer over het maken van keuzes, wat het je gaat brengen. En deel ik met je welke invloed jouw verhaal over eten heeft op je huidige en misschien ook wel toekomstige relatie met eten.

Donderdag 1 april a.s. gaat het Vrouw in Balans Goud programma weer van start. Ik ben dan 8 weken jouw online coach, we maken gebruik van de kracht van de groep en gaan samen hard aan de slag om ervoor te zorgen dat je niet alleen een gezonde relatie met eten krijgt, afvalt zonder dieet, maar ook nog eens de positieve mindset krijgt die hierbij hoort. Wil je meer weten en/of je direct aanmelden, ga dan naar https://claudiavesters.nl/online-vrouw-in-balans-goud/.

 

AFLEVERING 20, Good Food, Good Mood

Beluister hier deze aflevering!

Hieronder kun je jouw exemplaar van mijn Vrouw in Balans e-book aanvragen waarin ik je waardevolle inzichten geef om de strijdbijl met eten te begraven zodat ook jij de gezonde ‘dieetvrije’ relatie met eten en jezelf kan creëren.

E-Book Vrouw in Balans
Share This