Afl. #20 Vrouw in Balans podcast

Good Food, Good Mood

Good Food, Good Mood. Happy Hormones, Healthy Weight

Veel van de vrouwen die ik coach en spreek, verlangen er intens naar om weer blij te zijn met zichzelf. Of zoals een prachtige vrouw laatst zei ‘ik wil weer verliefd zijn op mezelf’. Want toen ik een paar jaar geleden 10 kilo lichter was voelde ik mij zo vrij, blij en gelukkig dat ik niks anders meer wilde. Maar helaas, het liep allemaal anders…

Het is vaak een diep geworteld verlangen waarbij vaak wordt gedacht ‘als ik maar slank ben, dan is het allemaal goed’. Het liefste ga je dan ‘op dieet’ om snel verlost te worden van de kilo’s. Maar bij alle vrouwen die ik spreek blijkt ook dat dieet niet de blijvende oplossing te zijn. En dan blijf je achter met de grote vraag ‘wat dan wel?’ Zeker als je al zoveel pogingen hebt ondernomen.

In deze podcast bespreek ik dit met je. Good Food, Good Mood is het thema. We gaan het onderscheid maken tussen diëten en afvallen en aan je lichaam gaan geven wat het werkelijk van je nodig heeft. In deze podcast heb ik het met je over voeding, hormonen en je brein. Hoe deze 3 met een ‘life-changing’ resultaat als gevolg kunnen samenwerken. En er zo voor zorgen dat je weer echt blij gaat zijn met jezelf.

Wist je al dat 1 april a.s. het Vrouw in Balans Goud programma weer van start gaat? Ik ben dan 8 weken jouw online coach, we maken gebruik van de kracht van de groep en gaan samen hard aan de slag om ervoor te zorgen dat je niet alleen een gezonde relatie met eten krijgt, afvalt zonder dieet, maar ook nog eens de positieve mindset krijgt die hierbij hoort. Wil je meer weten en/of je direct aanmelden, ga dan naar https://claudiavesters.nl/online-vrouw-in-balans-goud/.

 

AFLEVERING 20, Good Food, Good Mood

Beluister hier deze aflevering!

Hieronder kun je jouw exemplaar van mijn Vrouw in Balans e-book aanvragen waarin ik je waardevolle inzichten geef om de strijdbijl met eten te begraven zodat ook jij de gezonde ‘dieetvrije’ relatie met eten en jezelf kan creëren.

E-Book Vrouw in Balans
Share This