Afl. #18 Vrouw in Balans podcast

#18 podcast

Het LIFE CHANGING ‘eureka’ moment

Het nemen van een besluit om een gezonde ‘dieetvrije’ relatie met eten te gaan creëren en om af te vallen is veel meer dan alleen maar het volgen van een dieet. En dat terwijl het in het begin nog kan lijken op een dieet. Maar jij weet beter.

Het is afscheid nemen van wat was en liefde vol het nieuwe gaan omarmen. Ook als je nog niet precies weet wat je dan gaat voelen. Er komt een moment waarop je je gaat realiseren wat de positieve impact is van het besluit dat je hebt genomen. Ik noem dit het ‘Life Changing’ eureka moment. Je vielt het, je realiseert je wat er nu allemaal al is en voelt het verlangen dat je niks anders meer wilt.

In deze nieuwe podcast neem ik je mee in ‘mijn’ persoonlijke eureka moment, waarvan ik achteraf besefte dat dit moment Life Changing is geweest. Ik geef je tools en inspiratie om jouw eigen LIFE CHANGING eureka moment te gaan ontdekken en deel met je hoe dit je op ‘cruciale’ momenten het zetje in de goede richting geeft. Ik wens je heel veel luisterplezier.

De Vrouw in Balans methode kan je helpen om het ‘gezonde slankere’ lichaam waar je zo naar verlangt wel te bereiken, door een gezonde ‘dieetvrije’ relatie met eten en jezelf te creëeren die je wel gelukkig maakt. Het maakt het makkelijker om je gezonde fijne gewicht te bereiken en behouden. Kijk gerust eens rond hier op de website om te ontdekken welk programma het beste bij je past en voel je vrij om een vrijblijvend kennismakingsgesprek met mij te boeken. Dan kunnen we samen kunnen ontdekken hoe ik je zou kunnen helpen.

AFLEVERING 18, Het LIFE CHANGING ‘eureka’ moment

Beluister hier deze aflevering!

Hieronder kun je jouw exemplaar van mijn Vrouw in Balans e-book aanvragen waarin ik je waardevolle inzichten geef om de strijdbijl met eten te begraven zodat ook jij de gezonde ‘dieetvrije’ relatie met eten en jezelf kan creëren.

E-Book Vrouw in Balans
Share This