Afl. #18 Vrouw in Balans podcast

Het nemen van een besluit om een gezonde ‘dieetvrije’ relatie met eten te gaan creëren en om af te vallen is veel meer dan alleen maar het volgen van een dieet. En dat terwijl het in het begin nog kan lijken op een dieet. Maar jij weet beter.

Het is afscheid nemen van wat was en liefde vol het nieuwe gaan omarmen. Ook als je nog niet precies weet wat je dan gaat voelen. Er komt een moment waarop je je gaat realiseren wat de positieve impact is van het besluit dat je hebt genomen. Ik noem dit het ‘Life Changing’ eureka moment. Je vielt het, je realiseert je wat er nu allemaal al is en voelt het verlangen dat je niks anders meer wilt.

In deze nieuwe podcast neem ik je mee in ‘mijn’ persoonlijke eureka moment, waarvan ik achteraf besefte dat dit moment Life Changing is geweest. Ik geef je tools en inspiratie om jouw eigen LIFE CHANGING eureka moment te gaan ontdekken en deel met je hoe dit je op ‘cruciale’ momenten het zetje in de goede richting geeft. Ik wens je heel veel luisterplezier.

AFLEVERING 18, Het LIFE CHANGING ‘eureka’ moment

Beluister hier deze aflevering!
Claudia Vesters Beat the Need to Over Eat

Gratis training ‘Beat the system’

Ken je die hongerklop om 4 uur? Heb je net genoten van een heerlijke lunch, begint je lekkere trek alweer op te spelen. Hoe reken je af met die dagelijks terugkerende snackmomenten? Vraag mijn gratis mini training aan en beat the system.

Gratis

Vrouw in Balans

Magazine

AANVRAGEN