Afl. #17 Vrouw in Balans podcast

Vrouw in Balans Podcast #17

De invloed van ‘Ik heb en ik ben’ op je relatie met eten en jezelf

Alles wat je zegt en denkt heeft direct invloed op hoe je je voelt. Hoe je je voelt heeft weer een relatie tot wat je doet. Tja en wat je doet, wat je eet, is wat je krijgt. Dat wat je over jezelf zegt beïnvloedt je emoties en je emoties hebben een relatie met je hormonen.

Misschien heb je al jaren een strijd met je kilo’s. Hebben de kilo’s een grote invloed gekregen op je zelfbeeld. Maakt het je niet meer blij, wil je het zo graag veranderen, maar weet je niet meer hoe. Het wondermiddel is niet het volgen van het een nieuw dieet of de zoveelste lijnpoging. Je gaat deze vicieuze cirkel doorbreken als je het onderscheid kan gaan maken tussen de woorden ‘ik heb en ik ben’.

Je bent je kilo’s niet, je hebt nu misschien teveel kilo’s waar je niet blij mee bent. En van alles wat je hebt dat je niet meer dient kan je afscheid gaan nemen.

In deze podcast ga ik je hier alles over vertellen. Hoe de woorden die je gebruikt, je gedachtes, je gevoel beinvloeden. En hoe je gevoelens, je emoties,  je hormoonbalans beinvloeden. 

Ik weet dat je met deze podcast weer een stapje dichter bij het ‘definitief’ afscheid nemen van je kilo’s komt zodat je weer oprecht blij en tevreden met jezelf kan zijn. Mooie vrouw, dit is wat ik je gun.

De Vrouw in Balans methode kan je helpen om het ‘gezonde slankere’ lichaam waar je zo naar verlangt wel te bereiken, door een gezonde ‘dieetvrije’ relatie met eten en jezelf te creëeren die je wel gelukkig maakt. Het maakt het makkelijker om je gezonde fijne gewicht te bereiken en behouden. Kijk gerust eens rond hier op de website om te ontdekken welk programma het beste bij je past om jouw droom waar te maken.

AFLEVERING 17, De invloed van ‘Ik heb en ik ben’ op je relatie met eten en jezelf

Beluister hier deze aflevering!

Hieronder kun je jouw exemplaar van mijn Vrouw in Balans e-book aanvragen waarin ik je waardevolle inzichten geef om de strijdbijl met eten te begraven zodat ook jij de gezonde ‘dieetvrije’ relatie met eten en jezelf kan creëren.

E-Book Vrouw in Balans
Share This