Afl. #16 Vrouw in Balans podcast

Wie herkent het nou niet? Dat gelukzalige gevoel van een heerlijk stuk chocola of zo’n onweerstaanbaar toetje…. Het is iets wat we allemaal wel kennen. Iets dat helemaal niks met een suikerverslaving te maken heeft. Want zo af en toe eens lekker genieten dat is echt geen probleem. Er is meer aan de hand. Want ja, suikers, daar is iets mee. Suikers zijn zoveel meer dan alleen maar snoep en koek. Een suikerverslaving wordt door zoveel meer veroorzaakt dan alleen maar het snoepen.

In deze podcast deel ik met je wat ik ontdekte. Ik ga je helderheid geven, zodat je snapt waarom het zo’n gevecht kan zijn terwijl je het zo goed doet. Je ontdekt in deze podcast welke invloed je hormonen hebben op het verlangen naar suikers. Wat de impact is van suikers en wat de rol van je brein is in de drang naar suikers.

Ik weet dat je dankzij deze podcast het gevoel van schaamte en schuld bij jezelf kan weghalen en dat je voor jezelf een goede keus kan gaan maken die past bij hoe jij je echt wil voelen.

Laat mij je helpen om het ‘gezonde slankere’ lichaam waar je zo naar verlangt wel te bereiken door een gezonde ‘dieetvrije’ relatie met eten en jezelf te creëeren die je wel gelukkig maakt. Het maakt het makkelijker om je gezonde fijne gewicht te bereiken en behouden.

AFLEVERING 16, Suikers, hoe doorbreek je (h)eerlijk de verslaving

Beluister hier deze aflevering!
Claudia Vesters Beat the Need to Over Eat

Gratis training ‘Beat the system’

Ken je die hongerklop om 4 uur? Heb je net genoten van een heerlijke lunch, begint je lekkere trek alweer op te spelen. Hoe reken je af met die dagelijks terugkerende snackmomenten? Vraag mijn gratis mini training aan en beat the system.