Afl. #15 Vrouw in Balans podcast

In ‘mijn oude leven’ was ik ook gelukkig. Samen met mijn man en kinderen had ik echt een goed leven. Toch was er een maar die, als ik eerlijk ben, het echte geluk overschaduwde. Op social media deelde ik een een foto van mijn man en mij. Het was 27 november 2010. Die dag sneeuwde het ook en wij voelden ons geweldig. Trots omdat we die dag allebei geslaagd waren voor ons golf-examen.

Ik deelde ook een foto van mijn man en mij samen uit 2019. Die dag scheen de zon en wij voelden ons geweldig. Bevrijd, gezond, energiek, zelfverzekerd omdat we, ontdaan van al die kilo’s die wij te veel hadden, nu echt leven zoals wij willen leven.

In ons oude leven was ik iedere dag aan het vechten met mezelf. Mijn lichaam en ik waren geen goede match meer. Ik vertelde het ook al in een eerdere mail. Omdat ik op de foto’s van mijn man en mij zoveel vragen heb gekregen, heb ik er een podcast over opgenomen. In deze podcast neem ik je mee terug naar het moment dat ik mijn besluit nam. Het besluit dat over mij en mijn relatie met eten en mezelf ging, maar ons uiteindelijk dit heeft gebracht.  

Deze aflevering gaat over geluk. Geluk toen, geluk nu. Ik vertel je over ‘het besluit’ en wat ik daarna heb gedaan. Zoals altijd krijg je in deze podcast van mij krachtige en praktische tips die je meteen kan toepassen.

Laat mij je helpen om het ‘gezonde slankere’ lichaam waar je zo naar verlangt wel te bereiken door een gezonde ‘dieetvrije’ relatie met eten en jezelf te creëeren die je wel gelukkig maakt. Het maakt het makkelijker om je gezonde fijne gewicht te bereiken en behouden.

AFLEVERING 15, Geluk versus Geluk

Beluister hier deze aflevering!
Claudia Vesters Beat the Need to Over Eat

Gratis training ‘Beat the system’

Ken je die hongerklop om 4 uur? Heb je net genoten van een heerlijke lunch, begint je lekkere trek alweer op te spelen. Hoe reken je af met die dagelijks terugkerende snackmomenten? Vraag mijn gratis mini training aan en beat the system.