Afl. #14 Vrouw in Balans podcast

Er zijn zoveel vrouwen die niet blij zijn met wie ze ‘echt’ zijn. Ze hebben gewoon een mooi leven, een leuke baan, lieve man, leuke kinderen, mooi sociaal leven, maar …. Ja de maar, wat is dat.

➢ Het is een gevoel van onvrede, alle vetjes zien, die buik, benen, billen…..

➢ Het gevoel van schaamte omdat ze hiermee worstelen.

➢ Het blijven zoeken naar oplossingen om af te vallen en slank te blijven.

Het lichaam waarin ze leven heeft ongemerkt veel meer invloed heeft dan ze denken. Misschien herken je het wel. Hoe kan je de eerste stap zetten om jezelf hiervan te bevrijden?

Luister naar deze aflevering en ik vertel je wat de eerste stap is. Dit is de stap die nog voor zelfliefde of eigenwaarde komt. Je krijgt in de podcast van mij krachtige en praktische tips die je meteen kan toepassen.

Laat mij je helpen om het ‘gezonde slankere’ lichaam waar je zo naar verlangt wel te bereiken door een gezonde ‘dieetvrije’ relatie met eten en jezelf te creëeren die je wel gelukkig maakt. Het maakt het makkelijker om je gezonde fijne gewicht te bereiken en behouden.

AFLEVERING 14, Free Yourself to be Yourself

Beluister hier deze aflevering!
Claudia Vesters Beat the Need to Over Eat

Gratis training ‘Beat the system’

Ken je die hongerklop om 4 uur? Heb je net genoten van een heerlijke lunch, begint je lekkere trek alweer op te spelen. Hoe reken je af met die dagelijks terugkerende snackmomenten? Vraag mijn gratis mini training aan en beat the system.