Afl. #13 vrouw in balans podcast

13 VIB PODCAST

Weet wat je (h)eerlijk eet.

Als je graag wil afvallen of ‘gewoon’ gezonder wil gaan eten dan is natuurlijk fijn als je in de supermarkt de producten kan kopen die je hierbij echt gaan helpen. Maar ja, hoe maak je dan de juiste keuze, waar let je op?

De levensmiddelen productenten hebben maar 1 doel, ze willen je graag verleiden om te kopen. Daarom maken ze verpakkingen zo aantrekkelijk mogelijk. En natuurlijk radio- en tv commercials die je blij maken zodat je niks liever wil dan naar de supermarkt rennen om het product meteen te halen. Maar ja, zijn al deze producten wel zo gezond als wordt beweerd. 

Luister naar deze aflevering en ontdek hoe je op een eenvoudige manier kunt achterhalen of het aangeprezen product echt past in een (h)eerlijke gezonde leefstijl. Ik geef je hiervoor krachtige en praktische tips die je meteen kan toepassen. Laat mij je helpen om het ‘gezonde slankere’ lichaam waar je zo naar verlangt wel te bereiken door een gezonde ‘dieetvrije’ relatie met eten en jezelf te creëeren die je wel gelukkig maakt. Het maakt het makkelijker om je gezonde fijne gewicht te bereiken en behouden.

AFLEVERING 13, Wat wat je (h)eerlijk eet!

Beluister hier deze aflevering!

Hieronder kun je jouw exemplaar van mijn Vrouw in Balans e-book aanvragen waarin ik je waardevolle inzichten geef om de strijdbijl met eten te begraven zodat ook jij de gezonde ‘dieetvrije’ relatie met eten en jezelf kan creëren.

E-Book Vrouw in Balans
Share This