Voor de gemotiveerde 40+ vrouw die (h)eerlijk vitaal, gezond en slank wil zijn om zo alles uit haar leven te halen.

 

Voor de vrouw die klaar is om de regie te nemen en te werken aan mind, voeding en hormonen.

Visualiseer eens hoe het zou zijn  …

als je blijvend bent afgevallen, een ontspannen, gezonde relatie met eten en jezelf hebt. Verlost bent van alle energievretende gedachtes. Trots, en vol zelfvertrouwen naar jezelf in de spiegel kan kijken.

Zie je al voor je dat je jouw favoriete broek weer goed past, dat je die leuke kleding in die ‘ene winkel’ past, de zelfverzekerde, stralende vrouw bent waar je zo naar verlangt? Je krachtig, energiek, enthousiast voelt en alle dingen kan doen die jij zo graag doet.

Stel je eens voor dat je zonder schuldgevoel van lekker en voldoende eten kan genieten. Ook als je uit eten gaat en tijdens je vakanties.

Hoe zou het zijn als je hormonen optimaal voor je werken, jij ze kan vertrouwen. En verlost bent van al die vervelende kwaaltjes en klachten waarvan iedereen zegt dat je ze maar moet accepteren omdat ze bij het ouder worden horen …

Hoe zou jouw leven eruit zien als je weer blij bent met je lichaam, bruist van gezonde energie. Rust in je hoofd hebt, verlost bent van diëten en kan genieten van wat echt belangrijk voor je is? Niet alleen nu, maar ook ‘later als je oud bent’.

Nooit meer op dieet

Marieke, Nooit meer de strijd met eten, ik ben bevrijd

De stap om ‘de strijdbijl met eten’ te begraven was een spannende. Ik wilde zo graag rust en een gezond gewicht waar ik happy mee ben. Eigenlijk had ik de hoop al opgegeven na mijn leven lang allerlei diëten, van pillen, poeders tot koolhydraatarm te hebben gevolgd. Dit coachtraject was het laatste wat ik nog wilde proberen. Had ik dit maar eerder geweten! Wat voel ik mij bevrijd! Nooit meer de strijd, nooit meer dat gevecht! Nee, ik kies nu bewust & voor mezelf. Ik straal weer, voel mij krachtig en krijg complimenten.

1:1 TRAJECT

Maatwerk, ik zoom volledig in op jouw ‘huidige’ situatie en jouw persoonlijke doel. Ik maak begrijpelijk wat er ‘echt’ aan de hand is en vertaal dit naar wat jouw lichaam en mind nu echt van je nodig hebben om de gezond slanke vrouw te worden en blijven.

Kennismaken Claudia Vesters

Het 1:1 traject is persoonlijke maatwerk. Blijvend gezond afvallen is meer dan alleen maar anders eten. We leggen de focus op gedragsverandering, het ontwikkelen van nieuwe gewoontes en het herstellen van je hormoonbalans. Hiermee pakken we de oorzaak van je overgewicht en hormonale klachten aan en creëren zo de (h)eerlijke gezonde leefstijl die echt bij jou past. 

Geen quick fix, maar een intensievere aanpak. Ik kijk naar jou als geheel, fysiek en mentaal. Wil je echt weer tevreden zijn met jezelf dan heeft het geen zin om alleen je eetpatroon aan te passen. Alles wat je denkt en zegt is voeding voor je mind en ook dit beïnvloed je hormoonhuishouding.

Samen werken we stap voor stap naar jouw doel toe. Ik coach je niet alleen, maar geef je ook hele praktische uitleg, vertel je het ‘hoe te doen’ en geef je opdrachten mee. Mijn kennis deel ik met je omdat je zo begrijpt wat je doet en waarom, zodat je ook echt zelf de regie krijgt over je nieuwe, energieke gezond slanke leefstijl.

Mijn coaching is op het lijf geschreven voor de gemotiveerde 40+ vrouw die voelt dat ze nog een heel leven voor haar heeft en het nu echt goed wil aanpakken!

Wat gaan we doen

  • De eerste afspraak duurt 1,5 – 2 uur. Vooraf vraag ik je om een eetdagboek, vragenlijsten, hormonen checklist en een separate gelukshormonentest in te vullen. Zo krijgen we inzicht in welke mogelijke voedingstekorten, hormonale verstoringen en fysiekeproblemen er nu zijn. Tijdens ons eerste gesprek stel ik je veel vragen over jouw leven, je relatie met eten en de doelen die jij binnen het traject wil behalen.
  • De vervolggesprekken duren 1 uur en vinden om de 3 weken plaats. Tijdens deze afspraken gaan we dieper in op hoe het ‘echt’ met je gaat en wat jij nodig hebt. We bekijken ‘je oude relatie met eten, gedachtes, patronen en overtuigingen en werken samen toe naar jouw nieuwe gezond slanke relatie met eten. Ik deel mijn kennis met jou, omdat kennis maakt dat je begrijpt wat je doet en tot nu toe hebt gedaan en waarom alles wat je gaat leren wel voor je gaat werken.
  • Na iedere afspraak krijg je van mij ‘een opdracht mee’. Je zal het allemaal moeten gaan doen en ervaren zodat we steeds meer jouw nieuwe relatie met eten vorm kunnen geven. Tussen de afspraken door hebben we belcontact. En uiteraard mag je mij altijd tussentijds appen als je hulp nodig hebt of je successen wil delen.
  • De gesprekken plannen we in overleg in en vinden altijd overdag plaats. De 1-op-1 sessies zijn in mijn praktijk in Den Bosch of middels Zoom.
Intermittent Fasting

GRATIS

KENNISMAKINGSGESPREK

met Claudia

Nelly, 20 kilo lichter en rust in mijn hoofd

Ik heb afscheid genomen van 20 kilo in het 1-op-1 traject met Claudia. Ik voel me nu een ontzettend blij mens, omdat ik mij echt fit en energiek voel èn verlost van van deze kilo’s. Niet alleen mijn eetpatroon is veranderd, ook mijn gedachtes en gevoelens over eten. Ik ben heel blij met de mindset verandering die bij mij heeft plaatsgevonden, daar ben ik Claudia ook erg dankbaar voor!

Als mensen aan mij vragen ‘dit mag jij zeker niet meer’, kan ik nu zeggen ‘ik kan en mag alles eten, alleen kies ik nu voor het allerlekkerste’. En dat ik complimentjes krijg dat ik er zo goed uit zie, dat ervaar ik echt als een cadeautje. Niet dat ik het voor de complimentjes heb gedaan, maar ze versterken wel mijn fijne gevoelens.

Het 1:1 coachtraject past bij jou als je een 40+ vrouw bent, al veel hebt geprobeerd, maar helaas toch steeds weer terugvalt/aankomt. Als je merkt dat je hormonen aan het veranderen zijn. Het is echt iets voor jou als het dit keer goed wil aanpakken, gewoon met ‘normaal’ eten of zoals ik altijd zeg met (h)eerlijk eten uit de supermarkt. Én wanneer je er ‘je schouders onder wil zetten’, echt aan de slag wil gaan, ook als het allemaal een keer niet zo leuk is, om jouw droom, verlangen waar te maken.

Ben je opzoek naar een Quick Fix, kant en klare eetschema’s en wil je niet werken aan je eigen gedrag, dan is dit coachtraject niet geschikt voor je. Het is mijn intentie om je de regie terug te geven, zodat ook jij ‘zonder schuldgevoel’ kan genieten van lekker en voldoende eten. Jij zelf kan beslissen wat en hoeveel je eet, je ideale gewicht behaalt & kan behouden. De gezond slanke leefstijl krijgt die past bij jou en waarmee jij floreert in jouw leven! Dát is wat ik je gun!

‘Samen gaan we jouw nieuwe gezond slanke leven creëren’

Start op de manier die bij jou past! Je kunt kiezen voor het ‘basis coachpakket’ of all the way gaan door te kiezen voor het ‘Intensive pakket’.

Ben je enthousiast, nieuwsgierig of sta je te poppelen om te beginnen, ieder persoonlijk traject begint met een kennismakingsgesprek. In dit gesprek kan ik je vragen beantwoorden, kijken we welk persoonlijk traject het beste bij je past en misschien wel het belangrijkste van allemaal, we bekijken of we een match zijn. Dit (gratis) kennismakingsgesprek via beeldbellen (zoom) of bij mij op kantoor, verplicht je tot niks. Je neemt zelf de tijd om een besluit te nemen.

Mireille, 7 kilo lichter en rustige darmen

Ik heb door de jaren heen zoveel geprobeerd om wat kilo’s kwijt te raken, soms met succes en regelmatig ook zonder succes. Maar tijdens het eerste gesprek met jou leerde ik dat ik het hele dieet idee los mocht laten. Ik moest terug naar de basis van 3x per dag. Soms wel een tussendoortje. Wat een rust heb ik sindsdien in mijn hoofd. Je hebt me zoveel geleerd de afgelopen maanden. Al jouw kennis deel je met ons, de vrouwen die je begeleidt. Ik ben inmiddels 7 kilo lichter. Wat ik zo fijn vind is dat mijn darmen eindelijk ontspannen zijn. Jij hebt me laten inzien dat ik het waard ben om goed voor mezelf te zorgen!! Dank voor de liefdevolle begeleiding en alle leerzame tips.

Creëer het gezond slanke leven zoals jij het wilt, met (h)eerlijk eten uit de supermarkt!

Voeding

Ik leer je alles over (h)eerlijke gezonde voeding!

Je krijgt praktische handvatten waarmee jij meteen vanaf dag 1 zelf de regie hebt over wat en hoeveel je eet. Zo leer ik je alles wat je nodig hebt over voedingsstoffen en bijvoorbeeld ook etiketten lezen.

Hormonen

We laten ze voor je werken!

Hormonen zijn de stofjes in je lichaam die bepalen hoe je je voelt. Zijn je hormonen in balans, dan voel je je gezonder en sterker. Je slaapt lekker, bent vrolijker, hebt meer rust in je hoofd en je vetverbranding staat aan. 

Mind

Het creëren van een gezonde mindset is de basis van de blijvende transformatie. Je mindset is het middel om een ontspannen relatie met eten en jezelf te creëren die je gelukkig maakt.

Je gaat jezelf begrijpen, doorbreekt patronen, gedachtes en overtuigingen. 

Ben je enthousiast, nieuwsgierig of sta je te poppelen om te beginnen, ieder persoonlijk traject begint met een kennismakingsgesprek. In dit gesprek kan ik je vragen beantwoorden, kijken we welk persoonlijk traject het beste bij je past en misschien wel het belangrijkste van allemaal, we bekijken of we een match zijn. Dit (gratis) kennismakingsgesprek via beeldbellen (zoom) of bij mij op kantoor, verplicht je tot niks. Je neemt zelf de tijd om een besluit te nemen.

Volg mij op Instagram

@healthyaging.claudia

× Waar kan ik je mee helpen?