Online Coaching

Voor altijd gezond, energiek, slank en hormonaal in balans

Afvallen zonder dieet. Hoe zou dat voor je zijn?

Mag ik eens raden? Ken jij alle diëten al? Heb je al zoveel pogingen ondernomen dat je nu twijfelt of afvallen überhaupt nog wel voor je is weggelegd? Ik weet wat je bedoelt. Dat verlangen om slanker te zijn, dat het je soms ook eenzaam maakt. Hoe het is als je niet blij bent met je lichaam, je ieder vetje dat er is, voelt en ziet. Het is alsof je jezelf niet meer herkent. Voor de buitenwereld lijkt het of je het leven prima voor elkaar hebt, maar jij voelt het anders. Ja, je draagt leuke kleding, ziet er goed uit, hebt een leuke baan, zorgt goed voor iedereen. Maar jij voelt onrust. In jezelf.

In deze online training gaan we ‘het diëten voorbij’. Ik ga je leren dat je alles kan en mag eten, omdat jij na deze training weet wat en hoeveel jouw lichaam echt nodig heeft. Kortom, ik ga je de regie teruggeven over je eigen eetgedrag en je coachen om je ideale gewicht te gaan bereiken. Met de ‘Vrouw in Balans’-methode gaan we ervoor zorgen dat jij je energiek gaat voelen, gezonder bent, positief over jezelf denkt, kleding kan gaan dragen die jij echt leuk vindt en dat eten niet meer je leven beheerst.

Dus, verlang jij naar een ‘dieetvrij’ leven, genieten, blij zijn met jezelf en een gewicht bereiken dat je wel blij gaat maken? Dan maak je met dit 8-weekse programma de perfecte start.

Claudia Vesters Brein Hormonen Voeding Afvallen Online Programma

Hoe fijn zou het voor je zijn …

Als je tevreden bent met jezelf en rust in je hoofd ervaart als het gaat over eten en jezelf. Om niet langer te eten om een ‘leeg gevoel’ van onvrede over jezelf weg te drukken. Of om eten te gebruiken om je beter te voelen. Als je de strijdbijl met eten definitief kan begraven en kan zeggen ‘ik heb een gezonde ontspannen relatie met eten die mij echt gelukkig maakt’.

Stel je eens voor dat je je ideale gewicht gaat bereiken zonder te diëten. Ik kan me voorstellen dat dit je fantastisch lijkt, maar dat je de hoop misschien al hebt opgegeven. Of dat je je afvraagt of dit voor jou wel is weggelegd?

It’s not what we do once in a while that shapes our lives. It’s what we do consistently.

– Tony Robbins

Jarenlang heb ik dezelfde strijd gevoerd met eten en mezelf

Het leek of eten mijn leven beheerste. Ik was er werkelijk de hele dag mee bezig. Iedere keer kwam ik een beetje zwaarder en ongezonder uit de strijd. Ik begreep niet waarom het niet lukte, terwijl ik op zoveel andere vlakken wel succesvol was.

Oktober 2013 stond ik voor de spiegel. Ik herkende mezelf niet meer. In gedachten zag ik de vrouw van mijn dromen voor mij. De vrouw die wel gezond, blij en vrij was. Stralend, zelfverzekerd, leuk gekleed èn zonder schuldgevoel aan het genieten van eten en drinken. Ik besloot om te gaan leven als deze vrouw, met succes. Ik werd gezond, slank, ik viel 39 kilo af, en kreeg een gezonde ontspannen relatie met eten.

Claudia Vesters Brein Hormonen Voeding Afvallen Online Programma

Ik geef je alle kennis, vaardigheden en tools om blijvend (h)eerlijk gezond en ‘slank’ te leven

– Claudia Vesters

Zoveel vrouwen vertellen aan mij

Dat ze al zoveel diëten hebben geprobeerd.

Dat ze balen van keer op keer teleurgesteld zijn omdat ze toch weer aankomen.

Hoe ze balen van hun gewicht, terwijl vriendinnen steeds zeggen dat ze er zo geweldig uit zien.

Ze bijna niet meer van lekker eten kunnen genieten omdat ze zich achteraf schuldig voelen.

Hoe ze verlangen naar rust, maar niet snappen hoe ze dit kunnen bereiken.

Als je dit herkent, dan weet ik precies wat je bedoelt!

De unieke samenwerking tussen voeding, hormonen en je ‘brein’ is de missing link

Het is de kracht van (h)eerlijke voeding die je hormonen in balans brengt. Het zijn je hormonen die in je lichaam bepalen hoe je je voelt. Of je vet verbrand of opslaat. Of je uitgerust of moe bent. Het zijn de woorden die je aan jezelf vertelt, die je helpen om oude gedachtes, gewoontes en patronen te doorbreken en te transformeren naar wat jij wel wil bereiken. Het gaat over de samenwerking tussen je hormonen, voeding en je brein. Hier ligt de sleutel verscholen om een prachtige relatie met eten te creëren.

Ben je er klaar voor om deze lifechanging stap te zetten?

Ik leer je stap voor stap hoe je …

De strijdbijl met eten begraaft, zodat je de gezonde ontspannen relatie met eten krijgt. Dankzij mijn unieke ‘Vrouw in Balans’-methode leer ik je het proces dat ik zelf heb gebruikt om te komen waar ik nu ben.

Samen gaan we er voor zorgen dat je de rust krijgt, je ideale gewicht gaat bereiken en kan behouden zonder ‘het volhouden’. We gaan voor de blijvende verandering. Voor de fijne, gezonde ‘dieetvrije’ relatie met eten. Zodat jij weer trots op jezelf bent en blij bent als je naar jezelf kijkt in de spiegel.

De lessen heb ik zo praktisch en eenvoudig mogelijk voor je gemaakt, zodat je alles wat je leert direct kan toepassen in jouw leven. Je relatie met eten veranderen gaat niet vanzelf, het vraag om jouw commitment en inspanning. Ik laat je niet aanmodderen, de stappen van het programma zijn zorgvuldig op elkaar afgestemd en lopen naadloos in elkaar over.

Claudia Vesters Paksoi Ik leer je stap voor stap Afvallen Dieet Slank Streefgewicht

Mijn methode past bij je als je …

verlangt naar een gezonde, ontspannen 'dieetvrije' relatie met eten.

wilt afvallen en voor eens en altijd een gezond gewicht bereiken dat je wel blij en trots maakt.

zonder schuldgevoel wilt genieten van (h)eerlijk en voldoende eten.

Blij en tevreden wilt zijn als je naar jezelf kijkt in de spiegel.

je hormonen voor je wilt laten werken, zodat je geen last meer hebt van vage klachten, een schommelende bloedsuikerspiegel en een opgejaagd gevoel.

wilt bruisen van energie, zelfvertrouwen en zo in staat bent om alle dromen die je hebt waar te maken.

Als je wilt leren van de vrouw die haar eigen jarenlange strijd met eten en zichzelf volledig heeft opgelost. Die je niet alleen coacht om je doel te bereiken, maar je ook nog eens je alle tools geeft waarmee jij echt zelf de regie in handen krijgt. Jij kan zeggen dat je volledig het leiderschap over jouw gezonde relatie met eten en jezelf hebt. Precies zoals zij zelf ook heeft gedaan.

Als we samen aan de slag gaan, dan krijg je …

8 Weken online coaching van mij. Ga ik je helpen om af te vallen op een manier die bij JOU past en waarmee je jouw hormoonhuishouding in balans brengt.In het online Vrouw in Balans programma doorlopen we 6 stappen.

De eerste 3 stappen staan in het teken van je voeding, je eetpatroon optimaliseren en je hormonen voor je laten werken. Vanuit daar hebben we de basis gelegd voor een gezonde leefstijl. In de volgende stap gaan we aan de slag met de leiding nemen over jouw relatie met eten, jouw eigen gezonde slanke mindset, het doorbreken van oude patronen en gedachtes. Als laatste zetten we de stap naar intuïtief eten.

Alles wat ik geleerd heb de afgelopen jaren, heb ik samengebracht om ervoor te zorgen dat je een relatie met eten gaat creëren die perfect bij jou past.

Claudia Vesters Keuken coaching stappenplan voeding hormonen

De details, ben je er klaar voor …

Pijl Claudia

8 weken online coaching van mij

Wekelijks ontvang je een nieuwe videoles met werkboek. Praktisch en doeltreffend gaan we aan de slag met je voeding, hormonen en mindset die de basis vormen voor jouw gezonde ontspannen relatie met eten en jezelf. Stap voor stap vallen de puzzelstukjes op haar plaats, zie en ervaar je je eigen succes en krijg je steeds meer vertrouwen in jezelf.

Live groepscoachsessies

Coaching van Claudia in de besloten facebookcommunity met tweewekelijks een Live coach en Q&A sessie. Hierin kan je je vragen stellen over alles waar je tegenaan loopt in jouw proces.

Je krijgt life time toegang tot het Vrouw in Balans programma

De Vrouw in Balans programma bevat extra videolessen, werkboeken, inspiratie over voeding, hormonen, mindset, beweging en nog veel meer. Je krijgt Life Time toegang tot deze waardevolle content. Alle wat jij nodig hebt voor een gezonde ontspannen relatie met eten en jezelf. Het dieetvrije leven en het bereiken en behouden van jouw ideale gewicht.

BONUS 1, Opgenomen Live Q&A’s coachsessies

BONUS 2,  videolessen met BBB oefeningen voor thuis van Claudia’s online personal trainer

24/7 toegang tot de veilige besloten Facebook Community

Je kan hier om hulp vragen, je ervaringen en inzichten delen. Heb je een vraag voor mij, dan beantwoord ik die daar persoonlijk. Wekelijks deel ik inspiratie, stel extra vragen en/of post een bonus video.

Ik ben er om jou te helpen om nu eindelijk de gezonde ‘dieetvrije’ relatie met eten te creëren!

Jouw investering  is eenmalig €447

€ 347,–

Betalen in maandelijkse termijnen is ook mogelijk

Deze prachtige vrouwen gingen je voor

Claudia Vesters Testimonial Chantal

chantal

De online training was een cadeau aan mezelf, waar ik mijn leven lang iets aan heb

Ik heb de online training gevolgd bij Claudia. Voordat ik er aan begon was ik al de nodige kilo’s afgevallen maar had niet echt de motivatie om de laatste kilo’s ( 8) er af te krijgen. Ik heb de training niet gezien als een dieet maar meer als een online cursus. Ik weet nu meer over Suikers, hoe lees je een ingrediënten lijst, hoe heb je minder last van de overgang , hoe werken je darmen en vooral werken aan een positieve mindset. Ik eet nu bewust en gun mijzelf alleen het beste en gezond eten en zoals Claudia zegt in je auto gooi je ook geen water die heeft ook de juiste brandstof nodig om te kunnen rijden. Zo ons lichaam ook.

Claudia Vesters Testimonial Cecile

cécile

Het programma heeft mijn leven veranderd, ik raad het iedereen aan

Claudia’s enthousiasme werkt aanstekelijk. Met haar online training heeft ze mij stap voor stap mee genomen om de gezondere en energiekere versie van mezelf te worden. Naast dat ze veel kennis overdraagt besteed ze in haar training ook veel aandacht aan je mindset. Hét succes om je doelen te bereiken en wat haar programma uniek maakt. Dagelijks staat ze klaar in de bijbehorende besloten FB groep om vragen te beantwoorden, peptalks te geven of komt ze live om extra kennis te delen. Een waardevol programma die mijn leven heeft veranderd en die ik iedereen kan aanraden.

Claudia Vesters Afvallen Review Monika Testimonial (1)

helma

Met Claudia aan je zijde heb je alle ingrediënten om succes te halen

Dankzij Claudia leer je hoe je stappen kan maken naar een slank leven. Ik hebt dit traject gezien als een studie. Hoe leer ik gezond eten, mijn focus te houden en door te gaan. Met Claudia aan je zijde als online coach heb je alle ingrediënten om succes te halen. Je moet het zeker zelf doen. Maar waar nodig is Claudia er voor je. Met haar inspirerende video’s. In de FB groep. Dit was voor mij een goede stap in de juiste richting.

Tot op heden ben ik bijna een kilo per week afgevallen. Daar ben ik trots op. 

Veelgestelde vragen

Voor wie is het 'Vrouw in Balans'- programma geschikt?

Het ‘Vrouw in Balans’-programma is geschikt voor 40+ vrouwen die verlangen naar een gezond(er) gewicht dat hen echt blij maakt. Zij willen rust, energie en vrijheid ervaren. Het programma is ook geschikt als je last hebt van (hormonale) klachten en kwaaltjes, in de overgang bent, deze nog moet komen of al achter de rug is. Ben je jonger dan 40 en voel je dat je graag mee wil doen, dan ben je natuurlijk ook van harte welkom.

Kan ik ook losse sessies boeken?

Het veranderen van je leefstijl, gezond afvallen zonder dieet, je hormonen in balans brengen is geen quick fix. Het is zelfs wetenschappelijk bewezen dat 95% van de mensen veranderingen niet volhouden als ze teveel in 1x veranderen. Buiten dat is het gewoon super frustrerend als je weer terugvalt in het oude patroon. Misschien herken je het wel van eerdere diëten die je hebt gevolgd.

Het heeft tijd nodig, je maakt van alles mee, pieken, dalen, je gedachtes die soms tegensputteren, de blijdschap van overwinningen. In het begin is het wennen, zoeken en afstemmen. Ongeduld of perfectionisme kunnen in de weg staan. Maar ook hiermee ga ik je helpen. Mijn coachtrajecten zijn zorgvuldig opgebouwd om stap voor stap alles te leren wat je nodig hebt, te fine tunen naar de leefstijl die volledig bij jouw leven past. Om uiteindelijk volledig zelf de regie te hebben en blijvend te genieten van jouw nieuwe gezonde gewicht en leefstijl. Gun jezelf de tijd als je het optimale resultaat wil gaan bereiken.

Wanneer kan ik beginnen?

In principe kan je meteen beginnen als je het coachprogramma hebt geboekt. Na de betaling ontvang je per mail direct een bevestiging en een aparte mail met daarin je inloggevens en uitleg.

Ik heb het nu heel druk, is het dan wel handig om nu te beginnen?

Het juiste moment kiezen is lastig. Wat ik heb ervaren is dat het eigenlijk niet bestaat. Er is altijd wel iets, een verjaardag, een vakantie, de toetsweek van je zoon of dochter, een feestje, weekendje weg, een verkoudheid, corona, drukte op het werk. That’s life, hier hebben we mee te dealen. Deze situaties zullen er altijd zijn.

De coaching is bedoeld om de gezonde ‘dieetvrije’ relatie met eten en jezelf te creëren die volledig bij jouw eigen unieke leven past. Het beste moment … dat is NU, deze situaties horen bij het leven. En als deze uitdagingen er niet meer zouden zijn, dan komen er wel weer nieuwe. We gaan ze als uitdaging aankijken en ervoor zorgen dat ze voor jou geen uitdaging meer zijn.

In het plannen van onze coachsessies houden we uiteraard wel rekening met vakanties, feestdagen e.d..

Kan ik gewoon met mijn gezin eten of moet ik apart gaan koken?

Het is juist de bedoeling dat je gewoon samen met je gezin kan eten. Zie je het al voor je dat je de rest van je leven apart zou moeten koken en toekijken hoe zijn wel samen genieten …

Je kan en mag alles eten als je maar weet hoeveel en wat jouw eigen unieke lichaam nodig heeft. Het gaat om het vinden van de juiste balans. Hier ga ik je bij helpen. Ik leer je hoe je gewoon je boodschappen in de supermarkt doet, hoe je op een eenvoudige manier met het hele gezin (h)eerlijk kan eten. Er zijn geen verboden producten, het lichaam heeft juist aardappelen, rijst, pasta, vlees*, kip*, vis*, brood en nog veel meer nodig. Ja zelfs zo af en toe eens heerlijk (on)gezond doen. Ik ga je leren waarom en hoe je dit doet.

* Ben je vegetariër dan houden we hier uiteraard rekening mee.

Moet ik lid worden van de besloten Facebookcommunity?

De besloten Facebook Community is voor alle vrouwen die het ‘Vrouw in Balans’-programma volgen of hebben gevolgd. Het is een veilige plek waar je met gelijkgestemde vrouwen bent. Je kan hier 24/7 vragen stellen, ervaringen delen, volledig veilig. Niemand die buiten deze community op Facebook kan zien wat je deelt. Ik beantwoord dagelijks de vragen in deze groep, geef extra FB live coachsessies, peptalks.

Het is een inspirerende community voor motivatie en inspiratie.

Worden de kosten vergoed door mijn (zorg-) verzekering?

Mijn coaching wordt niet vergoed. Het kan zijn dat je werkgever een budget voor coaching heeft waarop je een beroep kan doen. Heb je een eigen bedrijf, dan kan je de factuur opnemen in je administratie. Mijn coachtrajecten zijn een investering in jezelf, in jouw eigen leven en de ‘duurzame’ verandering.

Doe je mee?

Jouw investering eenmalig €447

€ 347

Betalen in maandelijkse termijnen is mogelijk

Laten we het leven niet te zwaar maken

Ieders verhaal is eigen. Daarom kan ik me goed voorstellen dat jij nog vragen hebt over de programma's en welke het beste bij jou past. Ik help je graag. Bel of mail me voor persoonlijk advies.

Beat the System

info@claudiavesters.nl

06-23476436