Het 8 weekse online coachprogramma om af te vallen zonder dieet, je hormoonhuishouding en relatie met eten in balans te brengen.

Afvallen zonder dieet!!! Hoe zou dat voor je zijn?

Mag ik eens raden? Ken jij alle diëten al? Heb je al zoveel pogingen ondernomen dat je nu twijfelt of afvallen überhaupt nog wel voor je is weggelegd?

Ik weet wat je bedoeld. Dat verlangen om slanker te zijn, dat het je soms ook eenzaam kan maken. Hoe het is als je niet blij bent met je lichaam, je ieder vetje dat er is voelt en ziet. Het is alsof je jezelf niet meer herkent. Voor de buitenwereld lijkt het of je het leven prima voor elkaar hebt, maar jij voelt het anders! Ja, je draagt leuke kleding, ziet er goed uit, hebt een leuke baan, zorgt goed voor iedereen. Maar jij voelt de onrust in jezelf …

In deze online training gaan we ‘het diëten voorbij’. Ik ga je leren dat je alles kan en mag eten, omdat jij na deze training weet wat en hoeveel jouw lichaam echt nodig heeft. Kortom, ik ga je de regie teruggeven over je eigen eetgedrag en je coachen om je ideale gewicht te gaan bereiken.

Met de Vrouw in Balans methode gaan we ervoor zorgen dat jij je energiek gaat voelen, gezonder bent, je positief over jezelf denkt, de kleding kan gaan dragen die jij echt leuk vindt en eten niet meer je leven beheerst.

Dus verlang jij naar een ‘dieetvrij’ leven, genieten, blij zijn met jezelf en een gewicht bereiken dat je wel blij gaat maken? Dan maak je met deze 8 weekse online training de perfecte start!

Claudia Vesters

Hoe fijn zou het voor je zijn …

Als je tevreden bent met jezelf, rust in je hoofd ervaart als het gaat over eten en jezelf. Om niet langer te eten om een ‘leeg gevoel’ van onvrede over jezelf weg te drukken. Of om eten te gebruiken om je beter te voelen. Als je de strijdbijl met eten definitief kan begraven en kan zeggen ‘ik heb een gezonde ontspannen relatie met eten die mij echt gelukkig maakt.

Stel je eens voor dat je je ideale gewicht gaat bereiken zonder te diëten. Ik kan me voorstellen dat dit je fantastisch lijkt, maar dat je de hoop misschien al hebt opgegeven. Of je afvraagt of dit voor jou wel is weggelegd?

“The best project you’ll ever work on is yourself.”

Jarenlang heb ik dezelfde strijd gevoerd met eten en mezelf

Het leek of eten mijn leven beheerste, was er de hele dag mee bezig. Iedere keer kwam ik een beetje zwaarder en ongezonder uit de strijd. Ik begreep niet waarom het niet lukte, terwijl ik op zoveel andere vlakken wel succesvol was.

Oktober 2013 stond ik voor de spiegel, ik herkende mezelf niet meer. In mijn dromen zag ik de vrouw van mijn dromen voor mij. De vrouw die wel gezond, blij en vrij was. Stralend, zelfverzekerd, leuk gekleed èn zonder schuldgevoel aan het genieten van eten en drinken. Ik besloot om te gaan leven als deze vrouw, met succes. Ik werd gezond, slank (-39 kilo) en kreeg een gezonde ontspannen relatie met eten.

Intuïtief Eten

We beginnen 1 mei 2021, de inschrijving is geopend!

Ik geef je alle kennis, vaardigheden en tools om blijvend
(h)eerlijk gezond en ‘slank’ te leven.

Zoveel vrouwen vertellen aan mij ….

Dat ze al zoveel diëten hebben geprobeerd.

Dat ze balen van keer op keer teleurgesteld zijn omdat ze toch weer aankomen.

Hoe ze balen van hun gewicht, terwijl vriendinnen steeds zeggen dat ze er zo geweldig uit zien.

Ze bijna niet meer van lekker eten kunnen genieten omdat ze zich achteraf schuldig voelen.

Hoe ze verlangen naar rust, maar niet snappen hoe ze dit kunnen bereiken.

Als je dit herkent, dan weet ik precies wat je bedoelt!

De unieke samenwerking tussen

voeding, hormonen en je ‘brein’ is de missing link

Het is de kracht van (h)eerlijke voeding die je hormonen in balans brengt. Het zijn je hormonen die in je lichaam bepalen hoe je je voelt. Of je vet verbrand of opslaat. Of je uitgerust of moe bent. Het zijn de woorden die je aan jezelf vertelt, die je helpen om oude gedachtes, gewoontes en patronen te doorbreken en te transformeren naar wat jij wel wil bereiken.
Het gaat over de samenwerking tussen je hormonen, voeding en je brein. Hier ligt de sleutel verscholen om een prachtige relatie met eten te creëren.

We beginnen 1 mei 2021, de inschrijving is geopend!

Ben je er klaar voor om  deze lifechanging stap te zetten…

Individuele coaching Claudia Vesters

Ik leer je stap voor stap hoe je …

De strijdbijl met eten begraaft, zodat je de gezonde ontspannen relatie met eten krijgt. Dankzij mijn unieke Vrouw in Balans methode leer ik je het proces dat ik zelf heb gebruikt om te komen waar ik nu ben.

Samen gaan we er voor zorgen dat je de rust krijgt, je ideale gewicht gaat bereiken en kan behouden zonder ‘het volhouden’. We gaan voor de blijvende verandering. Voor de fijne, gezonde ‘dieetvrije’ relatie met eten. Zodat jij weer trots op jezelf bent en blij bent als je naar jezelf kijkt in de spiegel.

De lessen heb ik zo praktisch en eenvoudig mogelijk voor je gemaakt, zodat je alles wat je leert direct kan toepassen in jouw leven. Je relatie met eten veranderen gaat niet vanzelf, het vraag om jouw commitment en inspanning. Ik laat je niet aanmodderen, de stappen van het programma zijn zorgvuldig op elkaar afgestemd en lopen naadloos in elkaar over.

We beginnen 1 mei 2021, de inschrijving is geopend!

Online huis je doel bereiken

Mijn methode past bij je als je …

verlangt naar een gezonde, ontspannen 'dieetvrije' relatie met eten.

wil afvallen en voor eens en altijd een gezond gewicht bereiken dat je wel blij en trots maakt.

zonder schuldgevoel wil genieten van (h)eerlijk en voldoende eten.

Blij en tevreden wil zijn als je naar jezelf kijkt in de spiegel.

bruisen van energie, zelfvertrouwen en zo in staat zijn om alle dromen die je hebt waar te maken.

je hormonen voor je wil laten werken, zodat je geen last meer hebt van vage klachten, een schommelende bloedsuikerspiegel en een opgejaagd gevoel.

Vrouw in Balans pijlers

Als wil leren van de vrouw die haar eigen jarenlange strijd met eten en zichzelf volledig heeft opgelost. Die je niet alleen coacht om je doel te bereiken, maar je ook nog eens je alle tools geeft waarmee jij echt zelf de regie in handen krijgt. Jij kan zeggen dat je volledig het leiderschap over jouw gezonde relatie met eten en jezelf hebt. Precies zoals zij zelf ook heeft gedaan.

Als we samen aan de slag gaan, dan krijg je …

Alle coaching van mij persoonlijk. Het traject is een zorgvuldig opgebouwd stappenplan. De groep is klein, maximaal 15 deelnemers, omdat ik persoonlijke aandacht zeer belangrijk vind.

In de groepscoaching doorlopen we 6 stappen.

De eerste 3 stappen staan in het teken van je voeding, je eetpatroon optimaliseren en je hormonen voor je laten werken. Vanuit daar hebben we de basis gelegd voor een gezonde leefstijl. In de volgende stap gaan we aan de slag met de leiding nemen over jouw relatie met eten, jouw eigen gezonde slanke mindset, het doorbreken van oude patronen en gedachtes. Als laatste zetten we de stap naar intuitief eten.

Omdat iedere vrouw uniek is, krijg je naast de 8 groepscoachsessies ook nog 1 persoonlijke 1-op-1 coachsessie met mij, om ervoor te zorgen dat je een relatie met eten gaat creëren die perfect bij jou past.

Body en Mind

De details, ben je er klaar voor …

8 Weken online groepscoaching van mij

Wekelijks ontvang je een nieuwe videoles met werkboek. Praktisch en doeltreffend gaan we aan de slag met je voeding, hormonen en mindset die de basis vormen voor jouw gezonde ontspannen relatie met eten en jezelf. Stap voor stap vallen de puzzelstukjes op haar plaats, zie en ervaar je je eigen succes en krijg je steeds meer vertrouwen in jezelf.

8 Live groepscoachsessies

Wekelijks is er een live groepscoachsessie via Zoom. Hierin kan je mij vragen stellen over alles waar je tegenaan loopt in jouw proces.

Je krijgt toegang tot alle materialen in het online Vrouw in Balans programma

De 13 modules gaan over voeding, hormonen, mindset, beweging en nog veel meer. Je  volgt de modules online  in je eigen tempo. Het is een praktisch en holistisch porgramma waar je levenslang toegang toe hebt. Alles voor een gezonde ontspannen relatie met eten en jezelf. Het dieetvrije leven en het bereiken en behouden van jouw ideale gewicht. 

24/7 toegang tot de veilige besloten facebookcommunity

Je kan hier om hulp vragen, je ervaringen en inzichten delen. Heb je een vraag voor mij, dan beantwoord ik die daar persoonlijk. Wekelijks deel ik inspiratie, stel extra vragen en/of post een bonus video.

Een persoonlijke coachsessie (45 min)

In dit coachgesprek, live of via Zoom, ga ik je helpen om de puntjes op de i te zetten in jouw proces om de gezonde ‘dieetvrije’ relatie met eten te creëren. Het zijn geheel persoonlijk afgestemde sessies over voeding, hormonen, mindset, op basis van wat jij echt nodig hebt.

Ik ben er om jou te helpen nu eindelijk de gezonde ‘dieetvrije’ relatie met eten te creëren!

Jouw investering eenmalig, € 500,–!

betalen in termijnen is mogelijk

We beginnen 1 mei 2021, de inschrijving is geopend!

Wil je liever eerst kennismaken, plan dan een gratis digitale koffiedate.

De online groepstraining is alles omvattend, met maximaal 10 vrouwen, zodat er voldoende ruimte is voor persoonlijke aandacht.

Ik ben blij dat ik de online training heb gevolgd, een cadeau voor mijzelf. Waar ik mijn leven lang iets aan heb.

Ik heb de online training gevolgd bij Claudia. Voordat ik er aan begon was ik al de nodige kilo’s afgevallen maar had niet echt de motivatie om de laatste kilo’s ( 8) er af te krijgen. Ik heb de training niet gezien als een dieet maar meer als een online cursus. Ik weet nu meer over Suikers, hoe lees je een ingrediënten lijst, hoe heb je minder last van de overgang , hoe werken je darmen en vooral werken aan een positieve mindset. Ik eet nu bewust en gun mijzelf alleen het beste en gezond eten en zoals Claudia zegt in je auto gooi je ook geen water die heeft ook de juiste brandstof nodig om te kunnen rijden. Zo ons lichaam ook.

 Claudia bedankt voor je steun, begeleiding en je enthousiasme…

Chantal

Een waardevol programma dat mijn leven heeft veranderd en ik iedereen kan aanraden.

Claudia’s enthousiasme werkt aanstekelijk.
Met haar online training heeft ze mij stap voor stap mee genomen om de gezondere en energiekere versie van mezelf te worden.
Naast dat ze veel kennis overdraagt besteed ze in haar training ook veel aandacht aan je mindset. Hét succes om je doelen te bereiken en wat haar programma uniek maakt.
Dagelijks staat ze klaar in de bijbehorende besloten FB groep om vragen te beantwoorden, peptalks te geven of komt ze live om extra kennis te delen. Een waardevol programma die mijn leven heeft veranderd en die ik iedereen kan aanraden.

Cécile

Doe je mee?

We beginnen 1 mei 2021, de inschrijving is geopend!

 Jouw investering eenmalig, € 500,–!

betalen in termijnen is mogelijk

Wil je liever eerst kennismaken, plan dan een gratis digitale koffiedate.

Met Claudia aan je zijde als online coach heb je alle ingrediënten om succes te halen.

Dankzij Claudia leer je hoe je stappen kan maken naar een slank leven. Ik hebt dit traject gezien als een studie. Hoe leer ik gezond eten, mijn focus te houden en door te gaan. Met Claudia aan je zijde als online coach heb je alle ingrediënten om succes te halen. Je moet het zeker zelf doen. Maar waar nodig is Claudia er voor je. Met haar inspirerende video’s. In de FB groep. Dit was voor mij een goede stap in de juiste richting.

Tot op heden bijna kilo per week afgevallen. Daar ben ik trots op. 

Helma

Ontvang mijn gratis 'Vrouw in Balans e-book'

Gelukt, jouw aanvraag voor het Vrouw in Balans E-Book is ontvangen! Binnen enkele minuten ontvang je het e-book per mail. Soms komt het voor dat de mail in je spam/ongewenste mailbox terecht komt.

Share This