Het online Vrouw in Balans programma

Oh! dit is zo herkenbaar

Het online Vrouw in Balans programma helpt je met afvallen, je hormonen in balans te brengen en je relatie met eten te verbeteren. Eten is een must, omdat voeding energie is voor het lichaam. Eten mag ook genieten zijn. Als je nu niet happy bent met jezelf en je gewicht, dan heeft eten waarschijnlijk een hele andere betekenis voor je.

 Laten we eerlijk zijn, je bent echt niet de enige. Er zijn duizenden vrouwen zoals jij en ik. Vrouwen met een mooi leven, maar pfff die kilo’s verpesten veel. Ze beheersen steeds meer je leven, je wil en kan niet accepteren dat dit het dan maar is.

 In mijn programma ga ik je helpen. Want al jouw struggles heb ik ook doorleefd. Ik had een turbulente relatie met eten. Alles veranderde toen ik leerde wat ik nu weet, het zijn waardevolle inzichten die mijn leven voorgoed hebben veranderd. Nu kan ik zeggen ‘Ik heb een (h)eerlijke gezonde relatie met eten en ben de gezonde slanke vrouw die ik altijd wilde zijn’.

 Ik ga je alle handvatten en kennis geven om dit ook te bereiken.  

Wil je blijvend gezond afvallen, dan is het belangrijk om de (h)eerlijke waarheid over voeding te kennen. Om te weten hoe je eigen lichaam en hormonen werken. Je eigen valkuilen herkennen en weten wat de invloed is van je gedachtes op de keuzes die je maakt.

Geen dieet, geen eetschema’s, ik ga het je leren zelf te doen. Stapsgewijs. Jij krijgt de regie terug op je eetgedrag. 

“Ik ga het grote mezelf-zijn-avontuur aan”

– Simone de Beauvoir

Stel je eens voor dat je …

weer blij bent met je lichaam. Met plezier naar jezelf kijkt in de spiegel. In dit lichaam wil je wel leven, samen oud worden.

weer al die leuke kleding kan dragen, niks meer hoeft te verhullen. Jij vrij ben om volledig te zijn wie je altijd al wilde zijn. Zelfverzekerd, stijlvol, stralend en trots. Echt!!!

niet meer de hele dag met eten bezig bent, verlost bent van alle energievretende gedachtes hierover.

energiek en vrolijk bent. Fris uit bed stapt, zin hebt in de dag die voor je ligt.

een positieve, gezonde relatie met eten en je lichaam hebt. Zonder schuldgevoel achteraf kan genieten van lekker en voldoende eten.

de gezonde slanke mindset hebt, voor de rest van je leven, die al die gezonde slanke vrouwen ook hebben.

het zelfvertrouwen en tools hebt om te luisteren naar je lichaam en je persoonlijke behoeften. Je herkent de signalen van je lichaam en weet wat nu wel voor je werkt.

alle kennis over voeding hebt zodat je zelf de regie hebt over wat je eet en zonder zorgen kan genieten als je gaat uit eten.

een nieuwe 'way of life' hebt die je gezondheid, energie geeft.

hormonen voor je werken en verlost bent van kwaaltjes en klachten waarvan je denkt dat ze nu eenmaal horen bij de overgang.

Is dit niet weer het volgende dieet of hype?

Gezond afvallen staat voor de balans tussen de hoeveel energie die je lichaam dagelijks verbruikt en de hoeveelheid energie die je eet. Hier pas je je eetpatroon op aan, zodat je minder calorieën eet dan je lichaam verbrandt. Het is een fragiele balans als het gaat om gezond afvallen.

Eet je structureel te weinig dan val je in het begin nog wel af, maar op termijn vertraagt het je stofwisseling. De verbranding komt op een laag pitje te staan en de kilo’s komen langzaam weer terug.

Calorieën zijn niet ‘de beestjes die ‘s nachts je kleding laten krimpen’. Calorie is een maat voor de hoeveelheid energie die eten en drinken leveren. Calorie staat ook voor de energie die je lichaam dagelijks verbruikt om optimaal voor je te werken.

Om gezond af te vallen is het een must om rekening te houden met de primaire taken van je lichaam. Denk maar aan het kloppen van je hart, stromen van je bloed, optimaal werken van je brein, ademhalen en je spijsvertering.

De ene calorie is de andere niet. Daarom heb je (h)eerlijke kennis over voeding nodig om je dagelijkse eetpatroon gezond te maken. Deze kennis ga ik je geven.

Gecombineerd met de calorieën krijg je zo een gezonde balans waarbij je jouw ideale gewicht op een gezonde manier gaat bereiken én je hormonen voor je laat werken.

Je maakt je eigen afwegingen en keuzes, jij hebt de regie terug. Leert flexibel te zijn, want slanke mensen eten ook gewoon een taartje of chocola.

Gedragsverandering gaat over wat er in je hoofd omgaat. Hiervoor gaan aan de slag met je mindset. Om oude gewoontes en overtuigingen te doorbreken, valkuilen te herkennen. Deze ruilen we in voor fijne gezonde gedachtes, gewoontes en patronen.

Jouw doel neem ik, net zoals jij doet, heel serieus. Daarom geef ik je alle kennis over voeding, hormonen en je mind. Ga ik je helpen nieuwe gewoontes eigen te maken, vaardigheden te trainen. Ik help je opstaan als je valt en geef je inspiratie en motivatie.

Alle modules zijn zorgvuldig opgebouwd, zodat je, op je eigen tempo, je alles eigen kan maken.

Zie het als leren autorijden, ik ben je teacher, leer je stap voor stap wat te doen, jij doet het, maakt het je eigen, daarna heb je geen teacher meer nodig. 

Voeding

Eten om je lichaam te voeden en te genieten. Geen aparte potjes koken of ingewikkelde recepten. We creëren een eetpatroon in balans dat past bij jouw leven. Het eetpatroon waarmee je waar dan ook zonder schuldgevoel of spijt achteraf kan genieten. We zetten je stofwisseling aan, zodat je een blijvend gezond gewicht bereikt dat je wel blij maakt.

Hormonen

Hormonen zijn de stofjes in je lichaam die bepalen hoe je je voelt. Als je hormonen in balans zijn, dan voel je je gezonder, vitaler en sterker. Je slaapt lekker, bent vrolijker, ervaart meer rust in je hoofd. Kwaaltjes en (overgangs-) klachten verdwijnen, je vetverbranding wordt aangezet. Dankzij je honger- en verzadigingshormonen je (h)eerlijk en voldoende kan eten en genieten.

Brein

Alles wat je denkt, zegt, voelt en al je gewoontes hebben directe invloed op je hormonen en op wat je eet. Je gaat jezelf beter begrijpen. Doorbreekt patronen, gedachtes en overtuigingen. Dè mindset om een ontspannen relatie met eten en jezelf te creëren die je gelukkig maakt. Hiermee maak je de doorbraak naar de gezonde ‘dieetvrije’, ontspannen relatie met eten en jezelf!

Het online coach programma voor een gezond slank leven

Ben je er klaar voor?

Het online Vrouw in Balans programma bestaat uit 8 online modules die je op je eigen tempo doorloopt. Het programma is zorgvuldig opgebouwd zodat je in 3 fasen de (h)eerlijke ‘dieetvrije’ relatie met eten en jezelf krijgt.

De eerste fase staat in het teken van je voeding, je eetpatroon optimaliseren en je hormonen voor je laten werken. Het gaat voelen als afvallen zonder honger en dieet. Ieder lichaam heeft een eigen energie behoefte, hier gaan we op afstemmen. Ik leer je dit zelf te doen, zodat je als het ware de expert van je eigen eetpatroon gaat worden.

In de volgende fase gaan we aan de slag met de leiding nemen over jouw relatie met eten, jouw eigen gezonde slanke mindset, het doorbreken van oude patronen en gedachtes. In de laatste fase komt alles bij elkaar zetten we de stap naar intuïtief, op gevoel, eten.

Zie het als een hernieuwde kennismaking met je eigen lichaam en mind. Ik reik je alle tools aan zodat je weer kan samenwerken met je eigen lichaam. Je leert  je honger- en verzadigingshormonen weer kennen, zij gaan je de weg wijzen. Je leert je eigen ‘valkuilen en automatische (emotie-)eetpiloot’ herkennen. Deze strijdbijl gaan we begraven en ontdekken wat wel voor jou werkt!

Je krijgt life time toegang tot het online programma, het is belangrijk dat je jezelf de tijd gunt om alle fasen eigen te maken.

Claudia HLC

“Nee ik ben niet op dieet, ik verander mijn leefstijl”

– De Vrouw in Balans

Wat zit er allemaal in het online Vrouw in Balans programma?

Het Vrouw in Balans programma is een volledig online programma. Ik vind het belangrijk dat je weet wat je doet en waarom. De inhoud van de modules geven je kennis, maken je bewust en zorgen ervoor dat je dat wat je leert gaat toepassen. Want alleen door het te gaan doen, ermee te oefenen, gaat er ook echt iets veranderen. Je kan de modules volgen vanuit waar jij maar wilt; aan de keukentafel, op de bank, in de trein, tijdens een weekendje weg of gewoon in bed. Iedere week gaat er een nieuwe module open. Je volgt de modules op jouw eigen tempo, jij hebt de regie en beslist wanneer je toe bent aan de volgende stap.

8 modules, bestaande uit video’s, werkboeken, e-boeken en audio’s.
Wekelijks extra coaching in de besloten FB Vrouw in Balans Sisterhood
Persoonlijke aandacht, Claudia beantwoord zelf je vragen in de besloten FB Sisterhood.
Extra video’s, werkboeken en tools over voeding, supermarkt, mindset etc.
Extra thuis train- en beweegprogramma.
Life Time toegang tot het online programma, het is belangrijk dat je jezelf de tijd gunt om alle stappen eigen te maken.

Life Time toegang tot de besloten FB Vrouw in Balans Motivatie Club.

Éénmalig

€ 197,-

2 maandtermijnen

€ 107,-

4 maandtermijnen

€ 57,-

Deze prachtige vrouwen stralen, shinen en sparkelen weer!

Claudia Vesters Testimonial Mireille Persoonlijke Coaching

Mireille

Het gaat ook zoveel beter met mijn darmen

Ik heb door de jaren heen zoveel geprobeerd om wat kilo’s kwijt te raken, soms met succes en regelmatig ook zonder succes. Maar tijdens het eerste gesprek met jou leerde ik dat ik het hele dieet idee los mocht laten. Ik moest terug naar de basis. Gewoon eerlijk eten en dat 3x per dag. Geen tussendoortjes. Wat een rust heb ik sindsdien in mijn hoofd. Je hebt me zoveel geleerd de afgelopen maanden. Al jouw kennis deel je met ons, de vrouwen die je begeleidt. Ik ben inmiddels een paar kilo lichter maar mijn grootse winst is dat het zoveel beter gaat met mijn darmen. Je adviseerde me om heel veel groene groenten te gaan eten en dat werkt geweldig voor mij. Ik vond het in het begin lastig maar ik maak nu iedere avond twee soorten groenten klaar waardoor het makkelijker is om meer te eten. Ik gun alle vrouwen die niet lekker in hun vel zitten een coach gesprek of begeleiding met/door jou!
Jij hebt me laten inzien dat ik het waard ben om goed voor mezelf te zorgen!! Dank voor de liefdevolle begeleiding en alle leerzame tips.
Claudia Vesters Testimonial Persoonlijke Coaching Marieke

marieke

Nooit meer de strijd met eten, ik ben bevrijd

De stap om ‘de strijdbijl met eten’ te begraven was een spannende. Ik wilde zo graag rust en een gezond gewicht waar ik happy mee ben. Eigenlijk had ik de hoop al opgegeven na mijn leven lang allerlei diëten, van pillen, poeders tot koolhydraatarm te hebben gevolgd. Het coachtraject bij Claudia was het laatste wat ik nog wilde proberen. Wat voel ik mij bevrijd! Nooit meer de strijd, nooit meer dat gevecht! Nee, ik kies nu bewust & voor mezelf. Ik straal weer, voel mij krachtig en krijg complimenten.
Claudia Vesters Testimonials Coaching Anke

Anke

In de spiegel zie ik nu mezelf terug

Wat heel sterk van Claudia en haar methode is, is dat ze je inzicht geeft dat als je vooral de juiste focus legt op hoe jij je wilt voelen (gezond, energiek, fit) en daar met de goede producten en hoeveelheid, die passend voor jou zijn, het gewenste resultaat behaalt. Ze helpt je omdenken. Claudia begrijpt als geen ander hoe een brein van een vrouw werkt en kan functioneren en dat is haar kracht om jou dat te kunnen leren en in laat zien. Met een cadeau als automatisch gevolg dat als je in de spiegel kijkt er na een gezonde periode ook een mooie slanke vrouw je terug in de ogen kijkt, die zelfbewuster en vol in de juiste energie staat. This was happening to me en daar ben ik Claudia heel erg dankbaar voor.