Online Groepstraining

Hèt online COACH programma om in 8 weken je hormoonbalans te herstellen èn fysiek en mentaal een (h)eerlijke gezonde en slanke leefstijl te krijgen.

Stap in jouw gezonde slanke leven en laat je hormonen voor je werken

We gaan het hebben over voeding, (h)eerlijk eten, drinken, hoeveelheden, plannen. Je mindset en gewoontes. Welke gedachtes en gewoontes heb je nu. Welke gedachtes en gewoontes heb je nodig voor het energieke, slanke leven waar je naar verlangt. Je hormonen, wat heb je nodig om ze voor je te laten werken. En natuurlijk ook bewegen. Welke vorm van beweging past bij jou en jouw lichaam.

VOEDING

MIND

LEEFSTIJL

HORMONEN

Ben je er klaar voor om in jouw (h)eerlijke gezonde slanke leven te stappen, zodat je eindelijk jouw ideale gewicht gaat bereiken, je hormonen voor je werken en dat op een manier die volledig bij jouw leven past?

jouw nieuwe gezonde slanke leven

Is dit wat jij wil?

Z

Bruisen van energie, stralen en gewoon happy zijn met jezelf?

Z

Een lichaam waar je trots op bent, een fijn gewicht en weer die leuke kleding dragen?

Z

Rust in je hoofd?

Z

Hormonale balans? Een (h)eerlijke gezonde slanke overgang en menopauze?

Z

Begrijpen hoe je hormonen werken en wat ze echt nodig hebben?

Z

Zelf beslissen wat je eet, omdat jij weet wat (h)eerlijke gezonde voeding is èn hier heerlijk van genieten?

Z

Een gezonde relatie met eten hebben, zodat je zonder schuldgevoel kan genieten van lekker èn voldoende eten?

Z

Weer lekker slapen en uitgerust aan de nieuwe dag beginnen?

Z

Vanuit fun en vertrouwen, het geloof in jezelf krijgen en stralen?

Z

Gecoacht worden door Claudia, dè gezond slank leven expert, die eens stond waar jij nu staat?

Maar is dit hoe het nu is?

Z

Ieder jaar kom je bijna ongemerkt aan, baalt van die extra kilo’s?

Z

De overgang ligt op de loer of je zit er al vol in? Je hebt het gevoel dat je hormonen aan het rommelen zijn?

Z

Je hebt vaak snel eten nodig om je beter te voelen? Je eet je gevoelens weg?

Z

Je hebt kwaaltjes en (vage) klachten? Of zo’n ongemakkelijke opvlieger?

Z

Je weet het eigenlijk wel denk je, maar snapt niet waarom het je niet lukt?

Z

Je hebt vaak weinig energie, bent moe en prikkelbaar?

Z

Je slaapt steeds slechter, staat moe op en hebt vaak een wattig gevoel in je hoofd?

Z

Je baalt als je naar jezelf kijkt in de spiegel, vraagt jezelf af ‘Hoe heeft het zo ver kunnen komen’?

Z

Je ligt vaak ’s nachts te woelen en bent moe van al die gebroken nachten?

Z

Je hebt behoefte aan iemand die je bij de hand pakt, je inspireert en weet waar je het over heeft?

Voor jou mooie vrouw als je voelt dat de beste jaren van je leven nog komen. Als je verlangt naar die (h)eerlijke gezonde leefstijl, lekker in je vel en kleding wil zitten. Voor jou mooie vrouw als je nu ieder jaar bijna ongemerkt zwaarder wordt, vaker moe en lusteloos bent. Je merkt dat je humeur ineens kan veranderen, je voelt dat je hormonen aan het rommelen zijn.

Je hebt al heel veel geprobeerd en vraag jezelf af of dit is wat het is. Is het de overgang? Heb je gewoon pech, want iedereen in de familie is te zwaar? Van binnen baal je, want dit is gewoon niet wat je wil.

De mooiste jaren van je leven gaan nog komen, ben je er klaar voor …

Mooie vrouw, het komt goed. Ik weet waar je nu staat, hoe het voelt, zo was het bij mij ook. Met mijn kennis en jarenlange ervaring als gewicht- en hormoondeskundige, samen met mijn enthousiasme, betrokkenheid en de liefde voor het (h)eerlijke leven kan ik jou begeleiden om je hormonen voor je te laten werken.

Stap in jouw gezonde slanke leven

Hét online COACH programma om in 8 weken met een praktisch en complete stappenplan je hormonen te herstellen èn fysiek en mentaal een (h)eerlijke gezonde slanke leefstijl te krijgen.

Je krijgt het exclusieve online Vrouw in Balans programma cadeau als je besluit om mee te doen!

Wil jij de energieke vrouw zijn, die straalt, lekker in haar vel zit en de hele wereld aan kan. De vrouw die weet dat ze niet hoeft te eten om gelukkig te zijn, maar juist (h)eerlijk eet om HAPPY, energiek en vitaal te zijn.

Dit is wat de online training uniek maakt.

We kijken naar wat jij wèl wil

Gezond slank leven, wat betekent dat wel voor je. Te vaak kijken we naar alles wat we niet hebben, of wat je is overkomen, de oude pijn. Deze training gaan we kijken naar wat je wél wil en wat je wél nodig hebt. Hoe kan jij dat blijvende gezonde slanke leven gaan bereiken en wat heb je hiervoor nodig, daar gaan we mee aan de slag. We doen het stapje voor stapje, doelgericht, je leert op jezelf vertrouwen. Je krijgt alle kennis, inspiratie en motivatie die je nodig hebt om dit keer wel je doel te bereiken, voor jouw toekomstige gezonde slanke leven.

We pakken alle aspecten aan

Gezond slank leven is meer dan alleen maar anders eten. Deze online training is gebaseerd op holistische coaching. De aandacht gaat uit naar het grotere geheel, dus niet alleen specifiek op je gewicht of hormonale klachten. Om jouw eigen gezonde slanke leefstijl te krijgen, kijken we naar het geheel. Lichaam en Mind werken niet gescheiden van elkaar.  Ze hebben elkaar heel hard nodig. Gezondheid speelt door op verschillende niveaus. Te weten op fysiek, mentaal en emotioneel niveau. Samen vormen ze de basis voor een gezonde hormoonbalans en voor de gezonde slanke leefstijl. Als je daarbinnen kleine effectieve stappen neemt kom je tot grote resultaten komen.

Alles is online, jij bepaalt je eigen tempo

De online training is geen dieet, maar een krachtige training die je alles leert over (h)eerlijk gezond slank leven. Iedere week krijg je een les, die ik zo kort en effectief mogelijk heb gemaakt, en zo lang als nodig om je alle kennis en inspiratie te geven die je oprecht nodig hebt. De lessen kan je gewoon online volgen, dus ook als je op de bank zit. Reken op een uurtje per week als je alle lessen bekijkt en de oefeningen maakt. Gun je jezelf ook de wekelijkse coachsessies, reken dan op 1 1/2 uur extra. Reken op 2 uur per week als je. Je hebt life time toegang tot de trainig, dus je hebt alle vrijheid om wanneer het nodig is, alle lessen terug te kijken!

Praktisch en Makkelijk, maar niet moeiteloos

De training bestaat uit 8 weken, video’s, live coachsessies, werkboeken èn een 1-op-1 coachsessie met mij cadeau waarin je jouw vragen kan stellen. De werkboeken kan je uitprinten en invullen, bewaren voor later. De hele training is praktisch en concreet, je krijgt alle kennis die je nodig hebt.

Waar gaan we het over hebben:

Z

Voeding, je leert alles over (h)eerlijk eten, drinken, hoeveelheden, plannen.

Z

Hormonen, waarom zijn ze uit balans en wat heb je nodig om ze voor je te laten werken.

Z

Darmen, ademhaling. Weer leren luisteren naar wat je lichaam je wil vertellen, het wijst je de weg. 

Z

Bewegen, welke vorm van bewegen past bij jou en jouw lichaam.

Z

Mindset. Welke gedachtes, gewoontes en overtuigingen heb je nu. Welke gedachtes, gewoontes en overtuigingen heb je nodig voor het energieke, gezonde, slanke leven waar je naar verlangt.

Z

De realiteit van het leven, vakanties, feestdagen, vallen en opstaan.

Na deze online training:

Z

Werken je hormonen voor je en is je humeur enorm opgeknapt. Zijn vage overgangs- en menopauze klachten en kwaaltjes verdwenen.

Z

Ben je op weg om je ideale gezonde gewicht te bereiken.

Z

Heb je een (h)eerlijke relatie met eten. Werkt jouw spijsvertering veel beter.

Z

Heb je de (h)eerlijke gezonde levenstijl die past bij jouw leven.

Z

Slaap je weer als een roosje, heb je energie voor 10, ben je ontspannen ipv dat de stress overheerst.

Z

Weet je alles over (h)eerlijk gezond slank eten, val je af, eet je gewoon samen met je gezin, heb je geen dieet meer nodig.

 

Dit is niet zomaar een programma …

Het online coachprogramma Stap in jouw gezonde slanke leven is een uniek programma.

Alles wat ik heb geleerd de afgelopen jaren, zelf heb ervaren, wat ik heb ontdekt door onderzoek en mijn studies, heb ik samengevoegd in deze 8 weekse online groepstraining. 

In dit traject gaan we voor de echte fysieke en mentale verandering. We gaan ervoor zorgen je hormonen weer voor je gaan werken, je lichaam met (h)eerlijke voeding uit de supermarkt vet gaat verbranden. Daarnaast gaan we aan de slag met je mindset, afstemmen op wat jij wel wil bereiken, hoe jij je wel wil voelen, zodat je eindelijk blijvend kan gaan genieten van een gezond en slank leven.

Maandag 2 november 2020 start de online training

√ 8 weken wekelijks een nieuwe videoles en uitleg waarmee je stap voor stap in jouw gezonde slanke leven stapt

√  uitgebreid werkboek met opdrachten die passen bij de wekelijkse videolessen (let op: iedere week ontvang je een nieuw hoofdstuk)

√  hormonenchecklist

√  3 x voorbeeld weekmenu van Claudia

√  ‘Stap in jouw gezonde slanke leven’ FB community met gelijkgestemde vrouwen om elkaar te inspireren, stimuleren, motiveren, steunen en waarin je vragen worden beantwoord.

√ 8 weken lang coaching van Claudia in de besloten ‘Stap in jouw gezonde slanke leven FB community met iedere week een live coachsessie incl Q&A via Zoom (veilig platform online groeps coachsessies)

√ EXTRA Het 12 weekse online Vrouw in Balans programma, incl. lifetime membership van het online Vrouw in Balans programma en de besloten Vrouw in Balans FB Community (t.w.v. € 279,–)

√ Een exclusieve persoonlijke coachcall van 45 minuten (bij mij aan de keukentafel of online via Zoom t.w.v. € 95,–

NORMAAL:

€ 497,–

Nu tijdelijk voor:

€ 347,–

Meest gestelde vragen.

Is dit programma wel geschikt voor mij?

Dit online coachtraject is geschikt voor je als jij nu echt in jouw gezonde slanke leven wil stappen! Je nooit meer wil dieten, het roer voor eens en voor altijd om wil gooien. Je bereid bent om er voor te werken, afscheid wil nemen van oude gewoontes, overtuigingen en gedachtes. Je staat te poppelen om met jezelf aan de slag te gaan. Ook als je merkt dat je in de overgang bent!

Wanneer is het programma niet geschikt voor mij?

Als je op dit moment (ernstig) ziek bent. Als je andere diëten volgt of voedingsadviezen opvolgt. Het programma is niet geschikt voor je als je denkt dat het makkelijk gaat. Iedere verandering kost tijd en moeite, de ene keer gaat het makkelijk, de andere keer kost het je tijd en energie.

Hoeveel vrouwen kunnen meedoen in de groep?

Maximaal 35 vrouwen kunnen meedoen per keer. Ik sta voor kwaliteit en wil graag dat iedereen voldoende aandacht krijgt, ik je leer kennen en je zo, ook al is het een groepstraining, zo optimaal mogelijk kan begeleiden. 

Kan ik eerder beginnen met de online training?

Dit is niet mogelijk, het is een groepstraining waarbij iedereen op dezelfde dag start.

Waarom is het een groepstraining, kan ik de training ook gewoon alleen volgen? 

Samen sta je sterk en daarom maken we gebruik van de kracht van het samendoen. Je bent met een prachtige groep gelijkgestemde vrouwen die allemaal hetzelfde doel hebben. 

Waarom krijg ik het online Vrouw in Balans programma cadeau?

Het door mij ontwikkelde Vrouw in Balans programma bevat alle kennis, informatie, inspiratie over voeding, hormonen, bewegen en nog veel meer die we als basis gebruiken voor de 8 weekse online training ‘Stap in jouw gezonde slanke leven’. In de video’s die je van mij krijgt zal je horen dat ik regelmatig verwijs naar het online programma. Bovendien heb je lifetime toegang tot het online Vrouw in Balans programma zodat je er altijd op terug kan vallen.

Spreek ik Claudia ook persoonlijk tijdens deze online groepstraining, kan ik mijn vragen mailen of bijvoorbeeld per sms of app contact opnemen?

Iedere week beantwoord Claudia in de exclusieve FB community de vragen en geeft ze 1 live coachsessie. Mocht je ergens tegenaan lopen, dan stel je daar je vragen. Claudia zal een korte vraag per mail zeker beantwoorden, maar let op, geen uitgebreid consult.

Ik wil toch liever 1-op-1 door Claudia begeleid worden, kan dat ook?

Dat kan zeker, kijk dan bij de mogelijkheden voor 1-op-1 coaching.

Iedereen kan je vertellen hoe je gezond kan eten, maar Claudia kan je motiveren om die stap ook echt te zetten. Èn elke keer opnieuw weer de gezonde keuzes te maken. Dit doet zij met enorm veel begrip, liefde en een vleugje humor.

Door de focus op de juiste mindset levert het Vrouw in Balans programma mij naast gewichtsverlies en energie ook een blijer en lichter gevoel op.

Een echte aanrader!

Carolien

Claudia’s enthousiasme werkt aanstekelijk. Met het 12 weekse online programma en de bonuslessen heeft zij mij stap voor stap meegenomen om de gezondere en energiekere versie van mezelf te worden.

Naast dat ze veel kennis overdraagt besteed ze in het online programma ook veel aandacht aan je mindset. Hét succes om je doelen te bereiken en wat haar programma uniek maakt. Dagelijks staat ze voor je klaar in de bijbehorende besloten FB groep om vragen te beantwoorden, peptalks te geven of komt ze live om kennis te delen en te coachen.

Een waardevol programma dat mijn leven heeft veranderd en ik iedereen kan aanraden.

Cécile

“If you change the way you look at things, the things you look at change’ – Wayne Dyer

Vrouw in Balans® Methode:

Waar ik trots op ben is dat ik de stap heb genomen om aan de slag te gaan met Claudia. Wat een fantastische begeleiding, ik ben er heel blij mee want het lukt me om sinds lange tijd gezond te eten zonder constant te snakken naar chocolade.


Anja

Claudia Vesters
5
2019-12-12T11:23:30+01:00

Anja

Waar ik trots op ben is dat ik de stap heb genomen om aan de slag te gaan met Claudia. Wat een fantastische begeleiding, ik ben er heel blij mee want het lukt me om sinds lange tijd gezond te eten zonder constant te snakken naar chocolade.

Het belangrijkste voor mij, ik voel me fitter en beter. Ik ben me bewuster van wat ik eet en hoe ik daar balans in kan aanbrengen. En daarnaast zie ik er ook gewoon beter uit nu ik mijn buikje kwijt ben.

Emelie

Claudia Vesters
5
2018-01-28T17:09:32+01:00

Emelie

Het belangrijkste voor mij, ik voel me fitter en beter. Ik ben me bewuster van wat ik eet en hoe ik daar balans in kan aanbrengen. En daarnaast zie ik er ook gewoon beter uit nu ik mijn buikje kwijt ben.

Door de focus op de juiste mindset levert het Vrouw in Balans programma mij naast gewichtsverlies en energie ook een blijer en lichter gevoel op.

Carolien

Claudia Vesters
5
2020-01-22T10:20:09+01:00

Carolien

Door de focus op de juiste mindset levert het Vrouw in Balans programma mij naast gewichtsverlies en energie ook een blijer en lichter gevoel op.

Regelmatig probeerde ik om op eigen houtje af te vallen. Telkens weer viel dat tegen. Ik heb geleerd om bewuste keuzes te maken. Ik ben probleemloos 5 kilo kwijtgeraakt.

Dominique

Claudia Vesters
5
2018-01-28T17:08:56+01:00

Dominique

Regelmatig probeerde ik om op eigen houtje af te vallen. Telkens weer viel dat tegen. Ik heb geleerd om bewuste keuzes te maken. Ik ben probleemloos 5 kilo kwijtgeraakt.

Claudia heeft mij de inzichten gegeven die ik in geen enkel dieetboek heb gevonden. Daarmee heb ik nu een gezond eetpatroon ontwikkeld dat bij mij past. Mijn eigen levensstijl. Dit had ik niet alleen kunnen doen.

Judith

Claudia Vesters
5
2018-01-28T17:10:19+01:00

Judith

Claudia heeft mij de inzichten gegeven die ik in geen enkel dieetboek heb gevonden. Daarmee heb ik nu een gezond eetpatroon ontwikkeld dat bij mij past. Mijn eigen levensstijl. Dit had ik niet alleen kunnen doen.

Een waardevol programma dat mijn leven heeft veranderd en ik iedereen kan aanraden.

Cécile

Claudia Vesters
5
2020-01-22T10:16:40+01:00

Cécile

Een waardevol programma dat mijn leven heeft veranderd en ik iedereen kan aanraden.

In het begin was het vooral veel denken en doen. Ineens viel het kwartje, ik ging van voelen naar doen. Ik kreeg door waar mijn eetbuien vandaan kwamen, de link werd gelegd. Nu snap ik wat ik echt nodig heb en daar horen snaaibuien niet meer bij.

Yvonne

Claudia Vesters
5
2018-01-28T17:12:02+01:00

Yvonne

In het begin was het vooral veel denken en doen. Ineens viel het kwartje, ik ging van voelen naar doen. Ik kreeg door waar mijn eetbuien vandaan kwamen, de link werd gelegd. Nu snap ik wat ik echt nodig heb en daar horen snaaibuien niet meer bij.

Dankzij Claudia ben ik tot inkeer gekomen en weet ik nu dat gezelligheid niks te maken heeft met eten. Gezelligheid maak je zelf met de mensen om je heen.

Francien

Claudia Vesters
5
2020-01-22T10:24:08+01:00

Francien

Dankzij Claudia ben ik tot inkeer gekomen en weet ik nu dat gezelligheid niks te maken heeft met eten. Gezelligheid maak je zelf met de mensen om je heen.

Het fijne is dat ik niet het gevoel heb dat ik aan het lijnen ben. Het is een bewustwording en een verandering van je eetpatroon dat past bij mijn levensstijl. Ik ben zó blij dat ik deze stap heb gezet.

Sandra

Claudia Vesters
5
2018-01-28T17:10:06+01:00

Sandra

Het fijne is dat ik niet het gevoel heb dat ik aan het lijnen ben. Het is een bewustwording en een verandering van je eetpatroon dat past bij mijn levensstijl. Ik ben zó blij dat ik deze stap heb gezet.

Ik ben dankbaar dat Claudia en ik hebben samengewerkt voor een gezonde basis en andere mindset met betrekking tot voeding als medicijn en gezondheid. Haar online programma en Social Media lives zijn zeer uitgebreid en worden steeds aan de actualiteit aangepast en aangevuld met wat zij heeft geleerd en bestudeerd. Claudia is een zeer goede coach die weet waar ze het over heeft, ze vraagt door en weet intuïtief ook contact te maken met mijn proces.

Greta

Claudia Vesters
5
2020-08-06T12:08:37+02:00

Greta

Ik ben dankbaar dat Claudia en ik hebben samengewerkt voor een gezonde basis en andere mindset met betrekking tot voeding als medicijn en gezondheid. Haar online programma en Social Media lives zijn zeer uitgebreid en worden steeds aan de actualiteit aangepast en aangevuld met wat zij heeft geleerd en bestudeerd. Claudia is een zeer goede coach die weet waar ze het over heeft, ze vraagt door en weet intuïtief ook contact te maken met mijn proces.

Wat heel sterk van Claudia en haar methode is, dat ze je inzicht geeft dat als je vooral de juiste focus legt op hoe jij je wilt voelen, hormonen in balans brengt zodat je afvalt. Ik voel mij fantastisch.

Anke

Claudia Vesters
5
2020-01-22T10:19:14+01:00

Anke

Wat heel sterk van Claudia en haar methode is, dat ze je inzicht geeft dat als je vooral de juiste focus legt op hoe jij je wilt voelen, hormonen in balans brengt zodat je afvalt. Ik voel mij fantastisch.

Ik heb mijn eetgedrag veranderd. Kan eindelijk weer ‘normaal’ eten. Precies zoals Claudia zei dat zou gaan gebeuren ben ik afgevallen en leef ik nu als de vrouw die ik wilde zijn.

Jolanda

Claudia Vesters
5
2018-01-28T17:11:19+01:00

Jolanda

Ik heb mijn eetgedrag veranderd. Kan eindelijk weer ‘normaal’ eten. Precies zoals Claudia zei dat zou gaan gebeuren ben ik afgevallen en leef ik nu als de vrouw die ik wilde zijn.

Al vele kilo’s kwijt met de hulp van Claudia en ik kan iedereen deze geweldige levensstijl aanraden. Je zult je fitter en gezonder gaan voelen en dat is geweldig.

Diana

Claudia Vesters
5
2020-01-22T10:22:37+01:00

Diana

Al vele kilo’s kwijt met de hulp van Claudia en ik kan iedereen deze geweldige levensstijl aanraden. Je zult je fitter en gezonder gaan voelen en dat is geweldig.

Het was erg wennen dat ik zelf kon beslissen wat ik wilde eten. Met kleine stapjes en ondersteuning van Claudia heb ik bereikt wat ik wilde. Ik kan nu eten wat ik wil en ben ruim 12 kilo afgevallen.

Merel

Claudia Vesters
5
2018-01-28T17:04:57+01:00

Merel

Het was erg wennen dat ik zelf kon beslissen wat ik wilde eten. Met kleine stapjes en ondersteuning van Claudia heb ik bereikt wat ik wilde. Ik kan nu eten wat ik wil en ben ruim 12 kilo afgevallen.

Wat voel ik mij bevrijd! Nooit meer die strijd, nooit meer dat gevecht. Nee, ik kies bewust & voor mijzelf. Ik straal weer, voel me krachtig en krijg complimenten.

Marieke

Claudia Vesters
5
2020-01-22T10:21:19+01:00

Marieke

Wat voel ik mij bevrijd! Nooit meer die strijd, nooit meer dat gevecht. Nee, ik kies bewust & voor mijzelf. Ik straal weer, voel me krachtig en krijg complimenten.

Je mag alles, moet niks. Je bent zelf de baas over je eetgedrag en de keuzes die je maakt. Het is een verademing en het leukste is dat het echt werkt.

Bernadette

Claudia Vesters
5
2018-01-28T17:08:18+01:00

Bernadette

Je mag alles, moet niks. Je bent zelf de baas over je eetgedrag en de keuzes die je maakt. Het is een verademing en het leukste is dat het echt werkt.

Ik ben zo blij dat Claudia mij het licht heeft laten zien hoe ik van mijn overtollige kilo’s af kan komen.

Barbara

Claudia Vesters
5
2018-01-28T17:05:27+01:00

Barbara

Ik ben zo blij dat Claudia mij het licht heeft laten zien hoe ik van mijn overtollige kilo’s af kan komen.

Heerlijk dat ik weer leuke rokjes en jurkjes kan dragen, ik ben mijn ‘zwembandje’ kwijt en geniet.

Irma

Claudia Vesters
5
2018-01-28T17:09:14+01:00

Irma

Heerlijk dat ik weer leuke rokjes en jurkjes kan dragen, ik ben mijn ‘zwembandje’ kwijt en geniet.

"Weer blij worden als je in de spiegel kijkt en een mooie zelfverzekerde vrouw in de ogen kijkt, die bruist van energie en blij is met haar lichaam. This is what happened to me, daar ben ik Claudia dankbaar voor" 

Floor

Claudia Vesters
5
2019-12-12T11:13:50+01:00

Floor

"Weer blij worden als je in de spiegel kijkt en een mooie zelfverzekerde vrouw in de ogen kijkt, die bruist van energie en blij is met haar lichaam. This is what happened to me, daar ben ik Claudia dankbaar voor" 

60 kilo lichter, maar de grootste verandering is dat ik het vertrouwen in mezelf en mijn kracht teruggevonden heb. En dat is iets wat niet in cijfers uit te drukken valt en waar ik Claudia altijd dankbaar voor zal zijn.

Manuela

Claudia Vesters
5
2020-01-22T10:15:11+01:00

Manuela

60 kilo lichter, maar de grootste verandering is dat ik het vertrouwen in mezelf en mijn kracht teruggevonden heb. En dat is iets wat niet in cijfers uit te drukken valt en waar ik Claudia altijd dankbaar voor zal zijn.

Claudia heeft me geholpen om het inzicht te krijgen in mijn eetpatroon en heeft me de juiste handvaten gegeven om dit patroon te veranderen. Haar vriendelijke benadering is erg prettig. Ik kan haar zeker aanbevelen.

Hilde

Claudia Vesters
5
2018-01-28T17:12:17+01:00

Hilde

Claudia heeft me geholpen om het inzicht te krijgen in mijn eetpatroon en heeft me de juiste handvaten gegeven om dit patroon te veranderen. Haar vriendelijke benadering is erg prettig. Ik kan haar zeker aanbevelen.

Ik vond het heel prettig dat Claudia uit eigen ervaring spreekt en mij heeft geleerd hoe ik genieten, bewust eten en afvallen kan combineren.

Christianne

Claudia Vesters
5
2020-01-22T10:23:17+01:00

Christianne

Ik vond het heel prettig dat Claudia uit eigen ervaring spreekt en mij heeft geleerd hoe ik genieten, bewust eten en afvallen kan combineren.

Ik voel me nu, na ruim 4 weken bewuster en gezonder eten echt een ander mens. Zit beter in mijn vel, ben vrolijker en veel minder onzeker over mezelf. Ben enorm blij dat ik deze keuze heb gemaakt.

Marrietta

Claudia Vesters
5
2018-01-28T17:08:39+01:00

Marrietta

Ik voel me nu, na ruim 4 weken bewuster en gezonder eten echt een ander mens. Zit beter in mijn vel, ben vrolijker en veel minder onzeker over mezelf. Ben enorm blij dat ik deze keuze heb gemaakt.

Bedankt Claudia dat je mij hebt verlost hebt van de ‘Moeke’ die mijn leven had overgenomen. Ik ben mijn kilo’s kwijt, geniet weer van mijn leven, voel me gezond en fit.

Simone

Claudia Vesters
5
2018-01-28T17:10:54+01:00

Simone

Bedankt Claudia dat je mij hebt verlost hebt van de ‘Moeke’ die mijn leven had overgenomen. Ik ben mijn kilo’s kwijt, geniet weer van mijn leven, voel me gezond en fit.
5
24
Claudia Vesters

Share This