Stop jouw strijd met eten en diëten!

Vrouw in Balans

Online Groepscoaching

Ik coach je naar een geweldige ontspannen ‘dieetvrije’ relatie met eten. En leer je hoe je gezond afvalt zonder dieet!

 

Start maandag 15 februari 2021!

Groepscoaching Vrouw in Balans
Voor de gezonde ontspannen dieetvrije relatie met eten!

Startdatum

Maandag 15 februari 2020

Je verlangen om slanker te zijn kan je eenzaam maken. Je bent niet meer blij met je lichaam, ziet en voelt ieder vetje dat er is. Het is alsof je jezelf niet meer herkent. Voor de buitenwereld heb je het leven prima voor elkaar, maar jij voelt het anders. Je gewicht stoort je, neemt alleen maar toe en het lijkt of je steeds minder energie hebt.

Je schrikt wel eens van je gedachtes, van het ‘ongelukkige- eenzame gevoel’ dat je steeds vaker voelt.

Bij de vrouwen die ik coach ontbreekt het niet aan wilskracht. Ze hebben een mooi leven, krijgen veel voor elkaar, alleen het lichaam en eten blijft een struikelblok. Na een dieet vallen ze keer op keer terug in oude patronen. Als je op mijn coachees en mij lijkt dan heb je meer nodig dan alleen maar anders eten. Het is je relatie met eten, oude gedachtes, overtuigingen en patronen die roet in het eten gooien.

VOEDING

Happy me

HORMONEN

Keukenpraat

MINDSET

Holistische coaching

Diëten om af te vallen, het werkt. Maar niet om blijvend slank te blijven. Hiervoor is meer nodig, het vraag om een andere aanpak!

Ben je er klaar voor? Wil jij …

Z

Afvallen en voor eens en altijd een gezond gewicht bereiken dat je wel blij en trots maakt?

Z

Tevreden zijn als je naar jezelf kijkt in de spiegel?

Z

Bruisen van energie en zo in staat zijn om leuke dingen te doen, dromen te verwezelijken?

Z

Je hormonen voor je laten werken, zodat je geen last meer hebt van vage klachten, een schommelende bloedsuikerspiegel en een opgejaagd gevoel?

Z

Je gezondheid een enorme boost geven, je lichaam versterken. Je zo energiek en vitaal voelen dat je niks anders meer wil?

En dat allemaal door de strijdbijl met eten te begraven en een gezonde ‘dieetvrije’ relatie met eten te creëren die je wel gelukkig maakt. Ben je er klaar voor om  deze lifechanging stap te zetten …

Ik weet wat je bedoelt en hoe het voelt.

Intuïtief Eten

Jarenlang heb ik een strijd gevoerd met eten en mezelf. Iedere keer kwam ik een beetje zwaarder en ongezonder uit de strijd. Ik begreep niet waarom ik het niet voor elkaar kreeg, terwijl ik op zoveel andere vlakken wel succesvol was.

Oktober 2013 stond ik voor de spiegel, ik herkende mezelf niet meer. In mijn dromen zag ik de vrouw van mijn dromen voor mij. De vrouw die wel gezond, blij en vrij was. Stralend, zelfverzekerd, leuk gekleed èn zonder schuldgevoel aan het genieten van eten en drinken. Ik besloot om te gaan leven als deze vrouw, met succes. Ik werd gezond, slank en kreeg een gezonde ontspannen relatie met eten.

Vrouw in Balans is het online programma waarin je in 8 weken leert hoe je een

gezonde ‘dieetvrije’ relatie met eten en jezelf creëert die je gelukkig

Dit is een cadeau aan jezelf

VOEDING | HORMONEN | MINDSET

Om de strijdbijl met eten te begraven, te leren hoe je de gezonde ontspannen relatie met eten en jezelf krijgt. Dankzij mijn unieke Vrouw in Balans methode ga je jouw ideale gewicht bereiken en behouden zonder ‘het volhouden’. We gaan voor de blijvende verandering.

De lessen heb ik zo praktisch en eenvoudig mogelijk voor je gemaakt, zodat je alles wat je leert direct kan toepassen in jouw leven. Je relatie met eten veranderen gaat niet vanzelf, het vraag om jouw commitment en inspanning. Ik laat je niet aanmodderen, de stappen van het programma zijn zorgvuldig op elkaar afgestemd en lopen naadloos in elkaar over.

Mijn methode past bij je als je:

icoonplat-2

Verlangt naar een gezonde, ontspannen dieetvrije relatie met eten.

icoonplat-2

Voelt dat je niet meer jezelf bent, je verlangt naar rust, meer energie, minder kilo’s.

icoonplat-2

Een gezonde leefstijl belangrijk vindt voor jezelf, je gezin, maar niet meer weet wat een echte (h)eerlijke gezonde leefstijl is.

icoonplat-2

Moeite hebt je grenzen aan te geven, je altijd voor een ander zorgt en nu goed voor jezelf wil gaan zorgen.

icoonplat-2

Vastgeroeste patronen, overtuigingen en gedachtes wil doorbreken en transformeren naar nieuwe patronen, overtuigingen en gedachtes.

icoonplat-2

Weet dat je dit programma nodig hebt om je doel te bereiken, het een beetje spannend vind, maar er 100% voor wil gaan!

icoonplat-2

Wil leren van de vrouw die haar eigen jarenlange strijd met eten en zichzelf volledig heeft opgelost. Die je niet alleen coacht om je doel te bereiken, maar je ook nog eens je alle tools geeft waarmee jij echt zelf de regie in handen krijgt. Jij kan zeggen dat je volledig het leiderschap over jouw gezonde relatie met eten en jezelf hebt. Precies zoals zij zelf ook heeft gedaan.

Ik ben blij dat ik de online training heb gevolgd, een cadeau voor mijzelf. Waar ik mijn leven lang iets aan heb.

Ik heb de online training gevolgd bij Claudia. Voordat ik er aan begon was ik al de nodige kilo’s afgevallen maar had niet echt de motivatie om de laatste kilo’s ( 8) er af te krijgen. Ik heb de training niet gezien als een dieet maar meer als een online cursus. Ik weet nu meer over Suikers, hoe lees je een ingrediënten lijst, hoe heb je minder last van de overgang , hoe werken je darmen en vooral werken aan een positieve mindset. Ik eet nu bewust en gun mijzelf alleen het beste en gezond eten en zoals Claudia zegt in je auto gooi je ook geen water die heeft ook de juiste brandstof nodig om te kunnen rijden. Zo ons lichaam ook.

 Claudia bedankt voor je steun, begeleiding en je enthousiasme…

Chantal

De details!

Tijdens de groepcoaching krijg je alle coaching van mij persoonlijk. Het traject is een zorgvuldig opgebouwd stappenplan. De groep is klein, maximaal 10 deelnemers, omdat ik persoonlijke aandacht zeer belangrijk vind.

In de groepscoaching doorlopen we 6 stappen.

De eerste 3 stappen staan in het teken van je voeding, je eetpatroon optimaliseren en je hormonen voor je laten werken. Vanuit daar hebben de basis gelegd voor een gezonde leefstijl en gaan we aan de slag met de leiding nemen over jouw relatie met eten, jouw eigen gezonde slanke mindset, het doorbreken van oude patronen en gedachtes. En als laatste zetten we de stap naar intuitief eten.

Omdat ik je het optimale resultaat gun krijg je bij deze online groepstraining een 1-op-1 coachcall (live of via beeldbellen) met mij cadeau.

Zo heb je na de groepscoaching de basis gelegd voor jouw gezonde dieetvrije relatie met eten.

De online groepstraining is alles omvattend en in een kleine groep zodat er voldoende ruimte is voor persoonlijke aandacht.

8 Weken coaching

Wekelijks ontvang je een nieuwe videoles met werkboek en is er een online coachcall. In de live coachcalls beantwoord ik je vragen en stel ik extra vragen, geef  ik je inzichten en inspiratie. Praktisch en doeltreffend gaan we aan de slag met je voeding, hormonen en mindset die de basis vormen voor jouw gezonde ontspannen relatie met eten en jezelf. Stap voor stap vallen de puzzelstukjes op haar plaats, zie en ervaar je je eigen succes en krijg je steeds meer vertrouwen in jezelf.

HET ONLINE PROGRAMMA

Je krijgt het online programma Vrouw in Balans cadeau. De 13 modules gaan over voeding, hormonen, mindset, beweging en nog veel meer. Je  volgt de modules online  in je eigen tempo. Het is een praktisch en holistisch porgramma waar je levenslang toegang toe hebt. Alles voor een gezonde ontspannen relatie met eten en jezelf. Het dieetvrije leven en het bereiken en behouden van jouw ideale gewicht. Je hebt levenslang toegang tot alle modules.

DE COMMUNITY

In de veilige besloten facebookcommunity ontmoet je gelijkgestemde vrouwen. Je kan hier om hulp vragen, je ervaringen en  inzichten delen. Heb je een vraag voor mij, dan beantwoord ik die daar persoonlijk. Wekelijks deel ik inspiratie, stel extra vragen en/of post een bonus video. Maandelijks is er een extra live groeps coachcall met een actueel thema en hotseats.

Jouw investering eenmalig € 347,–

Nu inclusief 45 minuten 1-op-1 coachcall met Claudia live of via beeldbellen t.w.v. € 95,–

Eenmalige investering € 347,–

Ik betaal in 2 maandelijkse termijnen à € 185,–

Een waardevol programma dat mijn leven heeft veranderd en ik iedereen kan aanraden.

Claudia’s enthousiasme werkt aanstekelijk.
Met haar online training heeft ze mij stap voor stap mee genomen om de gezondere en energiekere versie van mezelf te worden.
Naast dat ze veel kennis overdraagt besteed ze in haar training ook veel aandacht aan je mindset. Hét succes om je doelen te bereiken en wat haar programma uniek maakt.
Dagelijks staat ze klaar in de bijbehorende besloten FB groep om vragen te beantwoorden, peptalks te geven of komt ze live om extra kennis te delen. Een waardevol programma die mijn leven heeft veranderd en die ik iedereen kan aanraden.

Cécile

Ben je er klaar voor om de strijdbijl met eten te begraven, je ideale gewicht te gaan bereiken en weer echt tevreden met jezelf te zijn?

Jouw investering € 347,–

Nu inclusief 45 minuten 1-op-1 coachcall met Claudia live of via beeldbellen t.w.v. € 95,–

Eenmalige investering € 347,–

Ik betaal in 2 maandelijkse termijnen à € 185,–

Met Claudia aan je zijde als online coach heb je alle ingrediënten om succes te halen.

Dankzij Claudia leer je hoe je stappen kan maken naar een slank leven. Ik hebt dit traject gezien als een studie. Hoe leer ik gezond eten, mijn focus te houden en door te gaan. Met Claudia aan je zijde als online coach heb je alle ingrediënten om succes te halen. Je moet het zeker zelf doen. Maar waar nodig is Claudia er voor je. Met haar inspirerende video’s. In de FB groep. Dit was voor mij een goede stap in de juiste richting.

Tot op heden bijna kilo per week afgevallen. Daar ben ik trots op. 

Helma

Share This