Ben je er klaar voor om in jouw (h)eerlijke gezonde slanke leven te stappen, zodat je eindelijk jouw ideale gewicht gaat bereiken, je hormonen voor je werken en dat op een manier die volledig bij jouw leven past?

Online training ‘STAP IN JOUW GEZONDE SLANKE LEVEN’

Hèt online COACH programma om in 8 weken je hormoonbalans te herstellen èn fysiek en mentaal een (h)eerlijke gezonde en slanke leefstijl te krijgen.

Wil jij de energieke vrouw zijn die straalt, lekker in haar vel zit en de hele wereld aan kan?

Je weet niet meer wat je wel of niet moet doen, je verlangt naar dat (h)eerlijke gezonde leven.

Stap in jouw gezonde slanke leven en laat je hormonen voor je werken

We gaan het hebben over voeding, (h)eerlijk eten, drinken, hoeveelheden, plannen. Je mindset en gewoontes. Welke gedachtes en gewoontes heb je nu. Welke gedachtes en gewoontes heb je nodig voor het energieke, slanke leven waar je naar verlangt. Je hormonen, wat heb je nodig om ze voor je te laten werken. En natuurlijk ook bewegen. Welke vorm van beweging past bij jou en jouw lichaam.

VOEDING

MIND

LEEFSTIJL

HORMONEN

Is dit wat je wil:

Z

Bruisen van energie, stralen en gewoon happy zijn met jezelf?

Z

Een lichaam waar je trots op bent, een fijn gewicht en weer die leuke kleding dragen?

Z

Rust in je hoofd?

Z

Genieten van je leven?

Z

Hormonale balans? Een (h)eerlijke overgang en menopauze?

Z

Zelf beslissen wat je eet omdat je weet wat je eet en hier heerlijk van genieten?

Z

Een gezonde relatie met eten hebben, zodat je zonder schuldgevoel kan genieten van lekker en voldoende eten?

Z

Weer lekker slapen en uitgerust aan de nieuwe dag beginnen?

Z

Vanuit fun en vertrouwen, het geloof in jezelf krijgen en stralen?

Maar is dit wat je nu hebt of ervaart:

Z

Ieder jaar kom je bijna ongemerkt aan, baalt van die extra kilo’s.

Z

De overgang ligt op de loer? Je hebt het gevoel dat je hormonen aan het rommelen zijn?

Z

Je hebt vaak snel eten nodig om je beter te voelen.

Z

Vage kwaaltjes, klachten, ongemakken?

Z

Je weet het eigenlijk wel, maar snapt niet waarom het je niet lukt.

Z

Je hebt vaak weinig energie, bent moe en prikkelbaar.

Z

Je slaapt steeds slechter, staat moe op, hebt vaak een wattig gevoel in je hoofd.

Z

Je baalt als je naar jezelf kijkt in de spiegel, vraagt jezelf af ‘hoe heeft het zo ver kunnen komen’?

Z

Je ligt ’s nachts te woelen en bent moe als je uit bed komt.

Z

Je hebt vaak het voornemen, het idee dat je het nu echt anders gaat aanpakken.

Voor jou mooie vrouw als je voelt dat de beste jaren van je leven nog komen. Als je verlangt naar die (h)eerlijke gezonde leefstijl, lekker in je vel en kleding wil zitten. Voor jou mooie vrouw als je nu ieder jaar bijna ongemerkt zwaarder wordt, vaker moe en lusteloos bent. Je merkt dat je humeur ineens kan veranderen, je voelt dat je hormonen aan het rommelen zijn.

Je hebt al heel veel geprobeerd en vraag jezelf af of dit is wat het is. Is het de overgang? Heb je gewoon pech, want iedereen in de familie is te zwaar? Van binnen baal je, want dit is gewoon niet wat je wil.

De mooiste jaren van je leven gaan nog komen, ben je er klaar voor …

Mooie vrouw, het komt goed. Ik weet waar je nu staat, hoe het voelt, zo was het bij mij ook. Met mijn kennis en jarenlange ervaring als gewicht- en hormoondeskundige, samen met mijn enthousiasme, betrokkenheid en de liefde voor het (h)eerlijke leven kan ik jou begeleiden om je hormonen voor je te laten werken.

Stap in jouw gezonde slanke leven

Hét online COACH programma om in 8 weken met een praktisch en complete stappenplan je hormonen te herstellen èn fysiek en mentaal een (h)eerlijke gezonde slanke leefstijl te krijgen.

Je krijgt het exclusieve online Vrouw in Balans programma cadeau als je besluit om mee te doen!

Wil jij de energieke vrouw zijn, die straalt, lekker in haar vel zit en de hele wereld aan kan. De vrouw die weet dat je niet hoeft te eten om gelukkig te zijn, maar juist (h)eerlijk eet om HAPPY, energiek en vitaal te zijn.

Waar gaan we het over hebben:

Z

Voeding, je leert alles over (h)eerlijk eten, drinken, hoeveelheden, plannen.

Z

Hormonen. Waarom zijn ze uit balans geraakt, wat heb je nodig om ze voor je te laten werken.

Z

Darmen en ademhalen. Weer leren luisteren naar wat je lichaam je wil vertellen, het wijst je de weg.

Z

Bewegen, welke vorm van beweging past bij jou en jouw lichaam.

Z

Mindset en gewoontes. Welke gedachtes en gewoontes heb je nu. En welke gedachtes en gewoontes heb je nodig voor het energieke, slanke leven waar je naar verlangt.

Z

De realiteit van het leven, vakanties, feestdagen, vallen en opstaan.

Na dit programma:

Z

Werken je hormonen voor je en is je humeur enorm opgeknapt.

Z

Zijn de vage overgangs- menopauze klachten verdwenen. Begrijp je hoe je hormonen werken.

Z

Heb je een goede (h)eerlijke relatie met eten. Werkt jouw spijsvertering veel beter.

Z

Heb je de (h)eerlijke gezonde levensstijl die past bij jouw leven.

Z

Weet je alles over (h)eerlijk eten, val je af, eet je gewoon samen met je gezin kan eten, heb je geen dieet meer nodig.

Z

Slaap je weer als een roosje, heb je energie voor 10, voel je je meer ontspannen.

 

Dit is niet zomaar een programma …

Het online coachprogramma Stap in jouw gezonde slanke leven is een uniek programma.

Alles wat ik heb geleerd de afgelopen jaren, zelf heb ervaren, wat ik heb ontdekt door onderzoek en mijn studies, heb ik samengevoegd in deze 8 weekse online groepstraining. 

In dit traject gaan we voor de echte fysieke en mentale verandering. We gaan ervoor zorgen je hormonen weer voor je gaan werken, je lichaam met (h)eerlijke voeding uit de supermarkt vet gaat verbranden. Daarnaast gaan we aan de slag met je mindset, afstemmen op wat jij wel wil bereiken, hoe jij je wel wil voelen, zodat je eindelijk blijvend kan gaan genieten van een gezond en slank leven.

√ 8 weken wekelijks een nieuwe videoles en uitleg waarmee je stap voor stap in jouw gezonde slanke leven stapt

√  uitgebreid werkboek met opdrachten die passen bij de wekelijkse videolessen (let op: iedere week ontvang je een nieuw hoofdstuk)

√  hormonenchecklist

√  3 x voorbeeld weekmenu van Claudia

√  ‘Stap in jouw gezonde slanke leven’ FB community met gelijkgestemde vrouwen om elkaar te inspireren, stimuleren, motiveren, steunen en waarin je vragen worden beantwoord.

√ 8 weken lang coaching van Claudia in de besloten ‘Stap in jouw gezonde slanke leven FB community met iedere week een live coachsessie incl Q&A via Zoom (veilig platform online groeps coachsessies)

EXTRA Het 12 weekse online Vrouw in Balans programma, incl. lifetime membership van het online Vrouw in Balans programma en de besloten Vrouw in Balans FB Community (t.w.v. € 279,–)

DE STAP IN JOUW GEZONDE SLANKE LEVEN GROEPSTRAINING IS UITVERKOCHT

Vul het formulier in en je krijgt als eerste alle informatie als er weer een nieuwe online groepstraining start.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wie ben ik?

Ik ben Claudia Vesters, gewicht- en hormoonexpert. Jarenlang heb ik zelf geworsteld met mijn lichaam, zwaar overgewicht, mijn gezondheid en zelfbeeld. Dus ik weet hoe jij je nu voelt. De worsteling, het gevoel dat je weer een dieet moet volgen of de gedachte dat je het maar moet accepteren. Het is geen pretje.

In 2013 besloot ik dat ik er klaar mee was, ik wilde een gezond lichaam en gezond gewicht krijgen. Vanaf die dag ben ik mij gaan verdiepen in gezonde voeding, gewicht, hormonen en mindset. Met als gevolg dat ik de gezonde, energieke vrouw ben geworden die ik wilde zijn. En dat ik, na mijn eigen transformatie ben gaan studeren. Nu ben ik o.a. gediplomeerd orthomoleculair hormoontherapeut, trainer hormoonfactor, gewichtsconsulent, IF coach. Het is mijn missie om vrouwen te helpen om, net zoals ik heb gedaan in het gezonde slanke leven te stappen.

Gewicht-, (h)eerlijke voeding, hormonen en mindset zijn mijn passie.

Nu weet ik dat de kracht ligt in de holistische aanpak. Je lichaam en mind zijn een geheel. Ik leerde denken en kiezen vanuit hoe ik mij wil voelen, nam bewust afscheid van oude gedachtes, overtuigen en gewoontes. Niet voor even, maar voor de rest van mijn leven. Ik ruilde ze in voor nieuwe helpende gewoontes, gedachtes en overtuigingen. Zo werd ik de (h)eerlijke gezonde, fitte vrouw die ik al die jaren in mijn dromen had gezien.

Ik gun het je om weer happy te zijn met wie je bent en een gezonde relatie met eten te krijgen. Dat je, net zoals ik, niet meer hoeft te eten om gelukkig te zijn, maar eet om weer lekker in je vel en kleding te zitten. In de door mij ontwikkelde methode heb ik alles voor je samengebracht zodat de leefstijl en mindset krijgt die past bij hoe jij je wilt voelen. We gaan het diëten voorbij, stap voor stap leren, ontdekken, genieten, vallen en opstaan, precies zoals ik het ook heb gedaan.

8 wekenlang ga ik je helpen om jouw hormonen weer voor je te laten werken zodat je eindelijk afscheid kan nemen van vage klachten en kwaaltjes, afscheid kan nemen van de kilo’s die je kwijt wil, bruist van energie, straalt en weer happy bent met jezelf.

Meest gestelde vragen.

Is dit programma wel geschikt voor mij?

Dit online coachtraject is geschikt voor je als jij nu echt in jouw gezonde slanke leven wil stappen! Je nooit meer wil dieten, het roer voor eens en voor altijd om wil gooien. Je bereid bent om er voor te werken, afscheid wil nemen van oude gewoontes, overtuigingen en gedachtes. Je staat te poppelen om met jezelf aan de slag te gaan. Ook als je merkt dat je in de overgang bent!

Wanneer is het programma niet geschikt voor mij?

Als je op dit moment (ernstig) ziek bent. Als je andere diëten volgt of voedingsadviezen opvolgt. Het programma is niet geschikt voor je als je denkt dat het makkelijk gaat. Iedere verandering kost tijd en moeite, de ene keer gaat het makkelijk, de andere keer kost het je tijd en energie.

Hoeveel vrouwen kunnen meedoen in de groep?

Maximaal 35 vrouwen kunnen meedoen per keer. Ik sta voor kwaliteit en wil graag dat iedereen voldoende aandacht krijgt, ik je leer kennen en je zo, ook al is het een groepstraining, zo optimaal mogelijk kan begeleiden. 

Kan ik eerder beginnen met de online training?

Dit is niet mogelijk, het is een groepstraining waarbij iedereen op dezelfde dag start.

Waarom is het een groepstraining, kan ik de training ook gewoon alleen volgen? 

Samen sta je sterk en daarom maken we gebruik van de kracht van het samendoen. Je bent met een prachtige groep gelijkgestemde vrouwen die allemaal hetzelfde doel hebben. 

Waarom krijg ik het online Vrouw in Balans programma cadeau?

Het door mij ontwikkelde Vrouw in Balans programma bevat alle kennis, informatie, inspiratie over voeding, hormonen, bewegen en nog veel meer die we als basis gebruiken voor de 8 weekse online training ‘Stap in jouw gezonde slanke leven’. In de video’s die je van mij krijgt zal je horen dat ik regelmatig verwijs naar het online programma. Bovendien heb je lifetime toegang tot het online Vrouw in Balans programma zodat je er altijd op terug kan vallen.

Spreek ik Claudia ook persoonlijk tijdens deze online groepstraining, kan ik mijn vragen mailen of bijvoorbeeld per sms of app contact opnemen?

Iedere week beantwoord Claudia in de exclusieve FB community de vragen en geeft ze 1 live coachsessie. Mocht je ergens tegenaan lopen, dan stel je daar je vragen. Claudia zal een korte vraag per mail zeker beantwoorden, maar let op, geen uitgebreid consult.

Ik wil toch liever 1-op-1 door Claudia begeleid worden, kan dat ook?

Dat kan zeker, kijk dan bij de mogelijkheden voor 1-op-1 coaching.

Iedereen kan je vertellen hoe je gezond kan eten, maar Claudia kan je motiveren om die stap ook echt te zetten. Èn elke keer opnieuw weer de gezonde keuzes te maken. Dit doet zij met enorm veel begrip, liefde en een vleugje humor.

Door de focus op de juiste mindset levert het Vrouw in Balans programma mij naast gewichtsverlies en energie ook een blijer en lichter gevoel op.

Een echte aanrader!

Carolien

Claudia’s enthousiasme werkt aanstekelijk. Met het 12 weekse online programma en de bonuslessen heeft zij mij stap voor stap meegenomen om de gezondere en energiekere versie van mezelf te worden.

Naast dat ze veel kennis overdraagt besteed ze in het online programma ook veel aandacht aan je mindset. Hét succes om je doelen te bereiken en wat haar programma uniek maakt. Dagelijks staat ze voor je klaar in de bijbehorende besloten FB groep om vragen te beantwoorden, peptalks te geven of komt ze live om kennis te delen en te coachen.

Een waardevol programma dat mijn leven heeft veranderd en ik iedereen kan aanraden.

Cécile

Vrouw in Balans® Methode:

Al vele kilo’s kwijt met de hulp van Claudia en ik kan iedereen deze geweldige levensstijl aanraden. Je zult je fitter en gezonder gaan voelen en dat is geweldig.

Diana

Claudia Vesters
5
2020-01-22T10:22:37+01:00

Diana

Al vele kilo’s kwijt met de hulp van Claudia en ik kan iedereen deze geweldige levensstijl aanraden. Je zult je fitter en gezonder gaan voelen en dat is geweldig.

Het belangrijkste voor mij, ik voel me fitter en beter. Ik ben me bewuster van wat ik eet en hoe ik daar balans in kan aanbrengen. En daarnaast zie ik er ook gewoon beter uit nu ik mijn buikje kwijt ben.

Emelie

Claudia Vesters
5
2018-01-28T17:09:32+01:00

Emelie

Het belangrijkste voor mij, ik voel me fitter en beter. Ik ben me bewuster van wat ik eet en hoe ik daar balans in kan aanbrengen. En daarnaast zie ik er ook gewoon beter uit nu ik mijn buikje kwijt ben.

Claudia heeft me geholpen om het inzicht te krijgen in mijn eetpatroon en heeft me de juiste handvaten gegeven om dit patroon te veranderen. Haar vriendelijke benadering is erg prettig. Ik kan haar zeker aanbevelen.

Hilde

Claudia Vesters
5
2018-01-28T17:12:17+01:00

Hilde

Claudia heeft me geholpen om het inzicht te krijgen in mijn eetpatroon en heeft me de juiste handvaten gegeven om dit patroon te veranderen. Haar vriendelijke benadering is erg prettig. Ik kan haar zeker aanbevelen.

Ik ben zo blij dat Claudia mij het licht heeft laten zien hoe ik van mijn overtollige kilo’s af kan komen.

Barbara

Claudia Vesters
5
2018-01-28T17:05:27+01:00

Barbara

Ik ben zo blij dat Claudia mij het licht heeft laten zien hoe ik van mijn overtollige kilo’s af kan komen.

Je mag alles, moet niks. Je bent zelf de baas over je eetgedrag en de keuzes die je maakt. Het is een verademing en het leukste is dat het echt werkt.

Bernadette

Claudia Vesters
5
2018-01-28T17:08:18+01:00

Bernadette

Je mag alles, moet niks. Je bent zelf de baas over je eetgedrag en de keuzes die je maakt. Het is een verademing en het leukste is dat het echt werkt.

Het fijne is dat ik niet het gevoel heb dat ik aan het lijnen ben. Het is een bewustwording en een verandering van je eetpatroon dat past bij mijn levensstijl. Ik ben zó blij dat ik deze stap heb gezet.

Sandra

Claudia Vesters
5
2018-01-28T17:10:06+01:00

Sandra

Het fijne is dat ik niet het gevoel heb dat ik aan het lijnen ben. Het is een bewustwording en een verandering van je eetpatroon dat past bij mijn levensstijl. Ik ben zó blij dat ik deze stap heb gezet.

"Weer blij worden als je in de spiegel kijkt en een mooie zelfverzekerde vrouw in de ogen kijkt, die bruist van energie en blij is met haar lichaam. This is what happened to me, daar ben ik Claudia dankbaar voor" 

Floor

Claudia Vesters
5
2019-12-12T11:13:50+01:00

Floor

"Weer blij worden als je in de spiegel kijkt en een mooie zelfverzekerde vrouw in de ogen kijkt, die bruist van energie en blij is met haar lichaam. This is what happened to me, daar ben ik Claudia dankbaar voor" 

Bedankt Claudia dat je mij hebt verlost hebt van de ‘Moeke’ die mijn leven had overgenomen. Ik ben mijn kilo’s kwijt, geniet weer van mijn leven, voel me gezond en fit.

Simone

Claudia Vesters
5
2018-01-28T17:10:54+01:00

Simone

Bedankt Claudia dat je mij hebt verlost hebt van de ‘Moeke’ die mijn leven had overgenomen. Ik ben mijn kilo’s kwijt, geniet weer van mijn leven, voel me gezond en fit.

Het was erg wennen dat ik zelf kon beslissen wat ik wilde eten. Met kleine stapjes en ondersteuning van Claudia heb ik bereikt wat ik wilde. Ik kan nu eten wat ik wil en ben ruim 12 kilo afgevallen.

Merel

Claudia Vesters
5
2018-01-28T17:04:57+01:00

Merel

Het was erg wennen dat ik zelf kon beslissen wat ik wilde eten. Met kleine stapjes en ondersteuning van Claudia heb ik bereikt wat ik wilde. Ik kan nu eten wat ik wil en ben ruim 12 kilo afgevallen.

Dankzij Claudia ben ik tot inkeer gekomen en weet ik nu dat gezelligheid niks te maken heeft met eten. Gezelligheid maak je zelf met de mensen om je heen.

Francien

Claudia Vesters
5
2020-01-22T10:24:08+01:00

Francien

Dankzij Claudia ben ik tot inkeer gekomen en weet ik nu dat gezelligheid niks te maken heeft met eten. Gezelligheid maak je zelf met de mensen om je heen.

Door de focus op de juiste mindset levert het Vrouw in Balans programma mij naast gewichtsverlies en energie ook een blijer en lichter gevoel op.

Carolien

Claudia Vesters
5
2020-01-22T10:20:09+01:00

Carolien

Door de focus op de juiste mindset levert het Vrouw in Balans programma mij naast gewichtsverlies en energie ook een blijer en lichter gevoel op.

Wat heel sterk van Claudia en haar methode is, dat ze je inzicht geeft dat als je vooral de juiste focus legt op hoe jij je wilt voelen, hormonen in balans brengt zodat je afvalt. Ik voel mij fantastisch.

Anke

Claudia Vesters
5
2020-01-22T10:19:14+01:00

Anke

Wat heel sterk van Claudia en haar methode is, dat ze je inzicht geeft dat als je vooral de juiste focus legt op hoe jij je wilt voelen, hormonen in balans brengt zodat je afvalt. Ik voel mij fantastisch.

Ik voel me nu, na ruim 4 weken bewuster en gezonder eten echt een ander mens. Zit beter in mijn vel, ben vrolijker en veel minder onzeker over mezelf. Ben enorm blij dat ik deze keuze heb gemaakt.

Marrietta

Claudia Vesters
5
2018-01-28T17:08:39+01:00

Marrietta

Ik voel me nu, na ruim 4 weken bewuster en gezonder eten echt een ander mens. Zit beter in mijn vel, ben vrolijker en veel minder onzeker over mezelf. Ben enorm blij dat ik deze keuze heb gemaakt.

Ik vond het heel prettig dat Claudia uit eigen ervaring spreekt en mij heeft geleerd hoe ik genieten, bewust eten en afvallen kan combineren.

Christianne

Claudia Vesters
5
2020-01-22T10:23:17+01:00

Christianne

Ik vond het heel prettig dat Claudia uit eigen ervaring spreekt en mij heeft geleerd hoe ik genieten, bewust eten en afvallen kan combineren.

Een waardevol programma dat mijn leven heeft veranderd en ik iedereen kan aanraden.

Cécile

Claudia Vesters
5
2020-01-22T10:16:40+01:00

Cécile

Een waardevol programma dat mijn leven heeft veranderd en ik iedereen kan aanraden.

In het begin was het vooral veel denken en doen. Ineens viel het kwartje, ik ging van voelen naar doen. Ik kreeg door waar mijn eetbuien vandaan kwamen, de link werd gelegd. Nu snap ik wat ik echt nodig heb en daar horen snaaibuien niet meer bij.

Yvonne

Claudia Vesters
5
2018-01-28T17:12:02+01:00

Yvonne

In het begin was het vooral veel denken en doen. Ineens viel het kwartje, ik ging van voelen naar doen. Ik kreeg door waar mijn eetbuien vandaan kwamen, de link werd gelegd. Nu snap ik wat ik echt nodig heb en daar horen snaaibuien niet meer bij.

Wat voel ik mij bevrijd! Nooit meer die strijd, nooit meer dat gevecht. Nee, ik kies bewust & voor mijzelf. Ik straal weer, voel me krachtig en krijg complimenten.

Marieke

Claudia Vesters
5
2020-01-22T10:21:19+01:00

Marieke

Wat voel ik mij bevrijd! Nooit meer die strijd, nooit meer dat gevecht. Nee, ik kies bewust & voor mijzelf. Ik straal weer, voel me krachtig en krijg complimenten.

Regelmatig probeerde ik om op eigen houtje af te vallen. Telkens weer viel dat tegen. Ik heb geleerd om bewuste keuzes te maken. Ik ben probleemloos 5 kilo kwijtgeraakt.

Dominique

Claudia Vesters
5
2018-01-28T17:08:56+01:00

Dominique

Regelmatig probeerde ik om op eigen houtje af te vallen. Telkens weer viel dat tegen. Ik heb geleerd om bewuste keuzes te maken. Ik ben probleemloos 5 kilo kwijtgeraakt.

Waar ik trots op ben is dat ik de stap heb genomen om aan de slag te gaan met Claudia. Wat een fantastische begeleiding, ik ben er heel blij mee want het lukt me om sinds lange tijd gezond te eten zonder constant te snakken naar chocolade.


Anja

Claudia Vesters
5
2019-12-12T11:23:30+01:00

Anja

Waar ik trots op ben is dat ik de stap heb genomen om aan de slag te gaan met Claudia. Wat een fantastische begeleiding, ik ben er heel blij mee want het lukt me om sinds lange tijd gezond te eten zonder constant te snakken naar chocolade.

60 kilo lichter, maar de grootste verandering is dat ik het vertrouwen in mezelf en mijn kracht teruggevonden heb. En dat is iets wat niet in cijfers uit te drukken valt en waar ik Claudia altijd dankbaar voor zal zijn.

Manuela

Claudia Vesters
5
2020-01-22T10:15:11+01:00

Manuela

60 kilo lichter, maar de grootste verandering is dat ik het vertrouwen in mezelf en mijn kracht teruggevonden heb. En dat is iets wat niet in cijfers uit te drukken valt en waar ik Claudia altijd dankbaar voor zal zijn.

Claudia heeft mij de inzichten gegeven die ik in geen enkel dieetboek heb gevonden. Daarmee heb ik nu een gezond eetpatroon ontwikkeld dat bij mij past. Mijn eigen levensstijl. Dit had ik niet alleen kunnen doen.

Judith

Claudia Vesters
5
2018-01-28T17:10:19+01:00

Judith

Claudia heeft mij de inzichten gegeven die ik in geen enkel dieetboek heb gevonden. Daarmee heb ik nu een gezond eetpatroon ontwikkeld dat bij mij past. Mijn eigen levensstijl. Dit had ik niet alleen kunnen doen.

Heerlijk dat ik weer leuke rokjes en jurkjes kan dragen, ik ben mijn ‘zwembandje’ kwijt en geniet.

Irma

Claudia Vesters
5
2018-01-28T17:09:14+01:00

Irma

Heerlijk dat ik weer leuke rokjes en jurkjes kan dragen, ik ben mijn ‘zwembandje’ kwijt en geniet.

Ik heb mijn eetgedrag veranderd. Kan eindelijk weer ‘normaal’ eten. Precies zoals Claudia zei dat zou gaan gebeuren ben ik afgevallen en leef ik nu als de vrouw die ik wilde zijn.

Jolanda

Claudia Vesters
5
2018-01-28T17:11:19+01:00

Jolanda

Ik heb mijn eetgedrag veranderd. Kan eindelijk weer ‘normaal’ eten. Precies zoals Claudia zei dat zou gaan gebeuren ben ik afgevallen en leef ik nu als de vrouw die ik wilde zijn.

Ik ben dankbaar dat Claudia en ik hebben samengewerkt voor een gezonde basis en andere mindset met betrekking tot voeding als medicijn en gezondheid. Haar online programma en Social Media lives zijn zeer uitgebreid en worden steeds aan de actualiteit aangepast en aangevuld met wat zij heeft geleerd en bestudeerd. Claudia is een zeer goede coach die weet waar ze het over heeft, ze vraagt door en weet intuïtief ook contact te maken met mijn proces.

Greta

Claudia Vesters
5
2020-08-06T12:08:37+02:00

Greta

Ik ben dankbaar dat Claudia en ik hebben samengewerkt voor een gezonde basis en andere mindset met betrekking tot voeding als medicijn en gezondheid. Haar online programma en Social Media lives zijn zeer uitgebreid en worden steeds aan de actualiteit aangepast en aangevuld met wat zij heeft geleerd en bestudeerd. Claudia is een zeer goede coach die weet waar ze het over heeft, ze vraagt door en weet intuïtief ook contact te maken met mijn proces.
5
24
Claudia Vesters

Share This