SUIKERBEWUST ETEN, zo doe je dat

MASTERCLASS!

19 april 2022, 19.30 – 21.30 uur

Het wordt steeds duidelijker welke invloed suikers op onze gezondheid hebben. Het maakt ons niet alleen moe, hongerig en zorgt ervoor dat we aankomen, maar heeft ook een negatieve invloed op je hormonen.

Maar ja, wat zijn dan die suikers? En waarom zijn ze zo verslavend? Suikers zijn veel meer dan alleen maar die suikerklontjes.

Tijdens deze masterclass deel ik in de breedste zin van het woord alles over suikers. We gaan kijken naar voeding, de gezonde en ongezonde koolhydraten, wat zijn ze, hoe pak je het in de praktijk aan en ik help je om hierin een fijne balans te creëren. 

We gaan het ook hebben op welke invloed suikers op je brein hebben. Hoe beïnvloeden je gedachtes en gewoontes je brein? Welke invloed hebben emoties op het eten van suikers? Uiteraard gaan we ook aan de slag met het doorbreken van de vicieuze cirkel van keer op keer suikers eten.

Ik zie zoveel vrouwen hiermee worstelen. Ze beginnen vol goede moed aan een dieet, kunnen wekenlang al het lekkers weerstaan en vallen vervolgens toch weer terug in oude patronen. 

De Vrouw in Balans Lifestyle is een manier van leven waarbij gezondheid en genieten hand in hand gaan. Door suikerbewuster te gaan eten, je eigen brein te leren kennen, kun je jouw leefstijl fysiek en mentaal optimaliseren.

Suikerbewuster eten geeft je meer energie, helpt je om je hormonen te boosten en je gezondheid positief te ondersteunen

Tijdens deze live masterclass ga ik je het allemaal leren. Je krijgt van mij niet alleen kennis en praktische tips, maar zeker ook inspiratie. Na afloop krijg je de hand-out van de masterclass gemaild.

De Masterclass ‘Suikerbewust eten hoe doe je dat?’, is dinsdag 19 april 2022, 19.30 – 21.30 uur, inloop vanaf 19.15 uur.

Er zijn maximaal 12 plaatsen beschikbaar.

Je bent van harte welkom bij mij in ‘s-Hertogenbosch! Op loopafstand van het station en met voldoende (betaalde) parkeerruimte in de omgeving.
live dag
[et_pb_wc_title product=”27196″ _builder_version=”4.14.4″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][/et_pb_wc_title][et_pb_wc_price product=”27196″ _builder_version=”4.14.4″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][/et_pb_wc_price][et_pb_wc_add_to_cart product=”27196″ _builder_version=”4.14.4″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][/et_pb_wc_add_to_cart]

Na ontvangst van je bestelling ontvang je schriftelijk de bevestiging van je deelname. Check eventueel je spam/ongewenste mailbox.