SUIKERBEWUST ETEN, zo doe je dat

MASTERCLASS!

DINSDAG 28 FEBRUARI 2023

Het wordt steeds duidelijker welke invloed suikers op onze gezondheid hebben. Het maakt ons niet alleen moe, hongerig en zorgt ervoor dat we aankomen, maar heeft ook een negatieve invloed op je hormonen.

Maar ja, wat zijn dan die suikers? En waarom zijn ze zo verslavend? Suikers zijn veel meer dan alleen maar die suikerklontjes.

Tijdens deze masterclass deel ik in de breedste zin van het woord alles over suikers. We gaan kijken naar voeding, de gezonde en ongezonde koolhydraten, wat zijn ze, hoe pak je het in de praktijk aan en ik help je om hierin een fijne balans te creëren.

We gaan het ook hebben op welke invloed suikers op je brein hebben. Hoe beïnvloeden je gedachtes en gewoontes je brein? Welke invloed hebben emoties op het eten van suikers? Uiteraard gaan we ook aan de slag met het doorbreken van de vicieuze cirkel van keer op keer suikers eten.

Ik zie zoveel vrouwen hiermee worstelen. Ze beginnen vol goede moed aan een dieet, kunnen wekenlang al het lekkers weerstaan en vallen vervolgens toch weer terug in oude patronen.

De Vrouw in Balans Lifestyle is een manier van leven waarbij gezondheid en genieten hand in hand gaan. Door suikerbewuster te gaan eten, je eigen brein te leren kennen, kun je jouw leefstijl fysiek en mentaal optimaliseren.

Suikerbewuster eten geeft je meer energie, helpt je om je hormonen te boosten en je gezondheid positief te ondersteunen

Tijdens deze live masterclass ga ik je het allemaal leren. Je krijgt van mij niet alleen kennis en praktische tips, maar zeker ook inspiratie. Na afloop krijg je de hand-out van de masterclass gemaild.

De Masterclass ‘Suikerbewust eten hoe doe je dat?’ is dinsdag 28 februari 2023, 19.30 – 21.15 uur, inloop vanaf 19.15 uur.

Je bent van harte welkom bij mij in ‘s-Hertogenbosch aan de Haven Singel 199! Dit is op loopafstand van het station en met voldoende (betaalde) parkeerruimte in de omgeving.

E-book Afvallen zonder Dieet

Is Gezond en Blijvend afvallen je grote wens?

Download het gratis e-magazine en laat je inspireren

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Nee, dank je wel!

× Waar kan ik je mee helpen?