HANDOUT Masterclass Suikerbewust eten, zo doe je dat

Lieve jij,

Tijdens de masterclass heb ik heel veel informatie met je gedeeld. Zoveel dat het je misschien wel duizelt en denkt waar moet ik mee gaan beginnen.

Omdat het zoveel informatie is, heb ik een praktische handout voor je gemaakt waarin je alles nog een keertje terug kan lezen. Een handout waar je altijd op terug kan vallen als je twijfelt of even de info opnieuw tot je wil nemen.

Maar voordat je aan de slag gaat met de handout wil ik je aanmoedigen om de video die ik voor je heb gemaakt te gaan bekijken. Hierin geef ik je nog wat extra informatie en praktische handvatten om van jouw voornemen om suikerbewuster te gaan eten een succes te maken. Het wachtwoord voor de video is: suikervrij

Mijn persoonlijke boodschap voor jou!

Persoonlijke boodschap

Klik op de afbeelding om de handout te openen

Handout Suikerbewust eten

Ik vind het super leuk om te zien wat je ervan vindt en vooral ook wat je ermee hebt gedaan! 

Deel jouw ervaring in je stories en gebruik de tag @claudiavesters.nl. En natuurlijk zou ik het helemaal te leuk vinden als je je ervaring hier via een Google review deelt!

Liefs en veel succes en plezier,

Claudia

Vrouw in Balans Magazine

Is Gezond en Blijvend afvallen je grote wens?

Download het gratis e-magazine en laat je inspireren

× Waar kan ik je mee helpen?