Online masterclass over

‘De Gezonde Slanke ‘Way of Life!’

Good Food Good Mood

Eten en drinken, voeding, je gedachtes, het is voor veel mensen totaal niet meer helder wat dan wel goed is voor je lichaam. En dat terwijl ons lichaam gezonde voeding, ontspanning, rust meer dan ooit nodig heeft. Hoe we het ook wenden of keren, alles valt of staat met wat je eet.

Maar als je ‘door de bomen het bos niet meer ziet’ hoe kun je er dan voor zorgen dat je wel de juiste voeding eruit pikt in de supermarkt. Want eerlijk is eerlijk, hoe frustrerend is het als je wel gezonder wil gaan eten/leven, maar niet weet hoe?

Mooi mens, deze frustratie is niet nodig. Juist nu heeft je lichaam meer dan ooit die (h)eerlijke gezonde voeding nodig om je hormonen in balans te brengen, je immuunsysteem te ondersteunen. En daar help ik je, als gezond slank leven expert, graag bij. 

Zo geef ik de komende weken een gloednieuwe online masterclass en heb je tijdens deze masterclass de mogelijkheid om mij vragen te stellen. ​​Laat het je niet overkomen en ontdek wat jouw lichaam wel nodig heeft om optimaal voor je te werken zodat jij kan genieten van de gezonde slanke way of life.

Je kan zelf een geschikte dag en tijd uitkiezen om bij deze gratis online masterclass aanwezig te zijn:

Woensdag 14 oktober, 19.30 uur

Donderdag 15 oktober, 9.30 uur

Maandag 19 oktober, 19.30 uur

Woensdag 21 oktober, 9.30 uur

Na je aanmelding krijg je binnen enkele minuten een bevestigingsmail. Heb je deze niet ontvangen, kijk dan eerst even bij de spam/ongewenste mail. Heb je de mail echt niet ontvangen, neem dan contact met mij op, claudia@claudiavesters.nl

Schrijf je in voor de inspiratiemail

Schrijf je in voor de inspiratiemail

En je ontvangt wekelijks gratis inspiratie, tips & tricks voor de (h)eerlijke gezonde slanke 'Way of Life!'

 

Uiteraard ga ik vertrouwelijk om met jouw gegevens. Hiervoor verwijs ik je naar de Privacyverklaring.

Gelukt, jouw inschrijving voor de inspiratiemail is ontvangen!

Share This